Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babylonman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
babylonman 2012.05.03 03:52:31
@langercs: Hello!
Szeretnem felvenni veled a kapcsolatot a ket koponya Ct-vel kapcsolatban.Kerlek irj az e-mail cimemre:
hayashimushroom@gmail.com

koszonom
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
babylonman 2007.06.05 16:35:40
sziasztok én eddig soha nem forumoztam de emellett nem tudok elmenni szó nélkül.Primula 27 tetszett a kommented a magam részéről annyit tennék hozzá,hogy nem nézek tvt,nem politizálok de pont belefutottam a frei müsorba és igen olyan amilyen lehet kritizálni,béna,hatásvadász de van benne üzenet a maga odi modján is.amig mi állampolgárok nem lépünk fel békésen hogy hééé itt vagyunk tenni akarunk magunkért és nem csak zombiként rohanunk a tescoba parizert venni,nézzük az rtl klubbot,szidunk mindenkit és befordulunk röfögve aludni amig a politikusaiktol várjuk el,hogy nekünk jo legyen addig semmi nem lesz jobb.Gyurcsány vagy Orbán tökmindegy amig nem vetünk mi emberek annak véget hogy valaki megélhetésböl politizáljon addig mindig jön egy új kókler aki lenyúl és lehet szidni.Az ellenörizhetőséget kell megteremteni meg a számonkérhetőséget és nem megbizni bennük és az embereknek felébredni ebből a hipnózisbol és raébredni,hogy a kisembernek is van néhany fegyvere 1.kire szavazok és hogy kérem számon őket 2.hol költöm el a pénzem(és ezzel kit támogatok ) 3.összefogok a többi kis emberrel és BÉKÉSEN tudatosan formálni akarom magam és ezáltal a szükebb környezetem....bocs ha untattam valakit remélem nem tünök nagyon naivnak de szerintem amig elfordulunk a közélettöl és elhisszuk hogy ezen ugysem tudunk vátoztatni és amig széthuzunk és utaljuk egymast addig nem változik semmi....