Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kagika

22 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Adventures of Kagi Karnevál 2010.06.27 20:03:00
Június 25.Karnevál nap. Reggel meló 9től 3ig. Majd karnevál. Kb mint a majális otthon. Különböző programok. Erről már majd később.....
Szóval ha reggel nem dolgozok, akkor átcaflatok reggelizni, gyors zuhany, öltözés, 8.45től tennisz edzés. Kb a fél tábor nekem szurkol, mert borzalmasan rossz vagyok :D utána meló. Múltkor meló után elmentünk a többiekkel minigolfozni :D hát azt sem épp a legügyesebben kezdtem, de…..
The Adventures of Kagi Boston 2010.06.27 19:32:00
Június 15.Na de már most. Van Chase, aki Boston mellett lakik és aki úgy  döntött, hogy hazamegy, mivel neki nem kell itt lenni az első turnus alatt, tehát aki még befér hozzá, mehet Bostonba. Be a kocsiba, irány Boston. 5 óra kocsikázás. Iszonyat jó volt. Aludni :D…..
The Adventures of Kagi Condo 2010.06.27 19:27:00
Június 14.Senkinek semmi dolga, van egy teljes szabadnapunk. Mit csináljunk. A táborban tilos alkoholt fogyasztani (az más kérdés hogy még az igazgató is iszik :D). Tehát bérlünk egy lakás pár várossal arrébb. Kb 10en. Be a kocsikba, irány a benzinkút. Megtankolni. Irány a bolt.…..
Június 13.Tehetségkutató...Idiótábbnál idiótább előadások :D De tényleg. A főnököt eláztatták, a fiúk csajoknak öltöztek (ami itt igencsak menő dolog, ugyanis minden második pasi bizonyos esti elfoglaltások (minden este van valami program a gyerkőcöknek) alatt csajnak…..
The Adventures of Kagi Wallmart 2010.06.27 19:14:00
Június 12.Végre voltam a Wallmartban vásárolni. Kb mint a szinvaparki spar. Semmi különös, de vettem pepsit :D végre valami bubi, mert a táborban semmi sincs, ami szénsavas lenne. Buták...
Június 11.A mai nap során nem kell dolgozni, elmegyünk túrázni és mindenhova. Kezdet: 1 ra kocsikázás a Philo nevű hegyig, ahova felúráztunk és a tetején kajá, frisbeezés (mert hogy itt igencsak jól játszanak páran), játszadozás (van egy csomó játék, ami ilyen csapatépítő…..
Június 6.Elindultam reggel dolgozni, mikor közölték, hogy pakoljunk, megyünk a fővárosba (Montpelier) és megcsináltatjuk a társadalombiztosítási számunkat vagy minket. Vigyünk minden papírt hozzá. Persze csak ott derült ki, hogy az egyik lefontosabb paprírt…..
The Adventures of Kagi A tábor 2010.06.27 18:55:00
Kezdjük kívülről. Magas hegyek között hol a fák zöldek és faházakban lakunk :) vagyis minden gyönyörű, a hegyek miatt semmi térerő, inkább hűvösebb van, de mégsem. 6 takaróval alszok egy olyan faházban, ahol az ablakok és az ajtók között rés van, ha fúj a szél kint, akkor…..
Szóval, kezdjük az elején. Elindultam közös megegyezéssel, hogy a világ végére jövök. Ez az utazással töltött órák száma is jelezte, pontosan 29 óra. Ferihegy-Milánó (ahol futás, rohanás, keresés, checkkolás, futás, rohanás és épphogy beesés lett volna, ha nem késett…..
Facebookon képek :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=Ix5z1bRz4Sc  - ez meg jó :)..
The Adventures of Kagi USA 2010.06.12 22:30:00
Megérkeztem... Most ennyi :) De minden nagyon jó, hihi :)..
Ha majd felszáll a repülőm... Nem tudom, hogy látlak e még :)..
The Adventures of Kagi Valami 2010.05.17 01:01:00
 Nem adja. Nagyon nem...
The Adventures of Kagi Pipa 2010.05.13 18:45:00
 Vízum: pipa.Tehát minden megvan, már csak össze kell pakolni és fel kell menni Ferihegyre. :)..
The Adventures of Kagi Időpontok 2010.05.11 00:48:00
Indulás: 2010. június 7.Érkezés: 2010. szeptember 10.Ha valakit érdekel :D ..
 Sziasztok!  Rám pirítottak, hogy már rég írtam, bár nem mintha annyi minden történt volna velem az utolsó bejegyzés óta. :)  Leadtam a papírokat, elküldtem mindent a vízuminterjúhoz - ami május 13-án lesz. Már csak az eredményét várom, a felkészülési napot,…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
A műtéten, a lábadozáson már túl vagyok, most már nem is tűnik annyira rémesnek az egész. Kapok levegőt és élvezem, de nagyooon :DA suli is elkezdődött, bár még nem nagyon vettem ki a részem belőle, de itt az ideje utánajárni mindennek, beadandó, komplex, stb. Majd megoldom…..
Kagika 2010.03.14 17:26:47
@Nadamsss: a péntek is, a szombat is :)
 Újra blogon. Épp követem a meccsek állását. Szurkolok. Kb mind a 4 csapatnak :) (Nem én lennék)Az elmúlt kb másfél hónap történései következnek:December 23.Életem egyik legkülönlegesebb születésnapja. Sosem fogom elfelejteni - kivéve azokat a részeket, amikre másnap sem…..
Kagika 2010.02.15 01:17:26
@Nadamsss: végül nem koriztunk, mert 5000 ember akart előttünk is korizni, de a csarnokban néztük a mini csapatot, ahogy próbálnak korcsolyázni meg jégkorongozni. Hihetetlen édesek voltak!!! :) De a meglepire azért még vevő vagyok, ha még áll az ajánlat :)
 Üdv megint!Elmúlt pár nap eseményei. Műtét halasztva február 3-ára. Hátránya: hogy még másfél hónapig nem kapok normálisan levegőt. Előnye: hogy ott lehetettem a Vb döntőn, hogy normálisan megünnepelhetem a szülinapom és hogy a karácsonnyal és a szilveszterrel sem lesz…..
Üdv megint mindenkinek!Hazaértem élménygazdag utamról. Barátnőmmel és egy jóbarátommal úgy döntöttünk, hogy a mai napon kezdődő U20as jégkorong VBre kilátogatunk, melynek helyszíne Debrecen. A belépés ingyenes, tehát még csábítóbb volt a kilátogatás. A csapatban egy…..
Mutassák meg a debreceni szurkolók. Minél többen szurkoljunk juniorválogatottunknak. Rendeztünk már vb-t az utóbbi időben, nem egyet, nem kettőt. Mindig mindenki elismerően szólt a rendezésről, a szurkolásról, a nézők számáról. Vasárnaptól újabb alkalom lesz a bizonyításra.…..
 Üdv mindenkinek!Eljött ez a pillanat. Elkezdtem a blogom, remélve, hogy a jövőben olvasni is fogja valaki (Zsolti megígérted :) ). Most így hirtelen nem is tudok mit írni, nem is ez a lényeg. Eddig amit sikerült megcsinálom:- a szerződéset aláírtam, elküldtem,…..