Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tink@ (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FérjBlog celebvers 5 2009.08.12 13:00:00
Maria Geronazzo négysorosok a kalandorMint a virágzó rét felett kecsesen daloló kismadár,Lényed csodáját hinted e világra,Míg Kovi kamerái előtt lecsorog gigászi tőgyeden Kilenc álló faszú betyár spermája.a test A lelked költemény A tested tudomány Szép vagy mint egy…..
Agyhugykő Halihó 2009.08.21 17:41:48
Halihó hahó! Ez az egyik utolsó poszt amit írni fogok. Az új szerkesztőkről annyit hogy a 4-ből 3 hely elkelt, mivel egész pozitívan álltatok az új kollégákhoz. Tehát egy ember még köll :DAzoknak szól az üzenet akik arra szavaztak hogy adjam nekik a blogot: Na mivan, ennyi volt a…..
Neszee! Hogy miért áll a blog? 2009.09.26 18:21:56
A fasz se tudja.  Geronazzo Máriát akarom meghóditani és Kiszel Tündével összehozni egy leszbikus pornó erejéig. Mert a legszebb az amikor 2 agyonbaszott kurva egymás ölébe nyal. :D..
thinspiráció gyűlölet 2009.09.28 14:56:00
Mindenkinek, aki egy kalóriatáblázatban az "egy adag" mértékegységet használja, azt kívánom, hogy töltsön el két hetet Geronazzo Máriával, a kazincbarcikai Fremon Hotelben. ..
A román polgárháborúEgyszer volt,holnem volt,a véresfarkú román YETI elindult választási körútra,mert a ködös romániában választásokat tartottak.Hát úgy határozott a YETI,hogy elindul és nagyszabású borotvatámogatási akciót indított,mert szerette volna leborotváltatni a…..
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Néhány napja megjelent egy "elképesztő" (egyébként már minimum kétéves) hír, hogy Cindy Crawford bevallotta, hogy ő bizony legalább tíz évig járt plasztikai sebészhez, és rendszeresen botoxinjekciókkal kezeltette magát. Hónapokkal ezelőtt Demi Moore került be a…..
Úgy látszik az útszélen vészvillogós köcsögök miatt a parkolóörök ingerküszöbét nem üti meg, ha lerobbant autós elsétál az elakadásjelző háromszögéig: Rendszeres olvasója vagyok a blognak és épp a tegnapi nap folyamán történt meg velem az eset. Miskolcon lakom, és aki…..
  A román nemzeti ünnep talán megér annyit, hogy külön poszt szülessen róla itt is, pláne, hogy ma igazán nem unatkoztunk (eddig, és hol van még az éjszaka), nézzük a fejleményeket.   Kezdődött azzal, hogy Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester hajnalban…..
Az előző poszt hatására ill. azt folytatván gondoltam, hogy egy kicsit bővebben foglalkozzunk a panelprogram témájával. Tehát a legfontosabbak, mi is a panelprogram? Iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének,…..
Ahogy közeledik a választás, láthatóan a média is egyre jobban figyel a politikára. Az nem meglepő, hogy a pártos (értsd: politikai célok alapján értelmezhető) sajtó fokozottan figyel a kenyéradó gazdák érdekeire és egyszersmind a politikai ellenfelek viselt dolgaira, de még a…..
Segédlet 7. 8. osztály számára - Operációs rendszerekAz operációs rendszer: Az operációs rendszer egy olyan szoftver, aminek feladata a számítógép részegységeinek (hardware-ek) összehangolása, működtetése. A gépben lévő hardware-ek (pl. processzor, memória, merevlemez, stb,…..
Minden idők legnagyobb anyagi sikerét hozó zombifilmje egy romantikus vígjáték. A Zombieland-ben ugyan téblábol egy seregnyi zombi, a főszereplő romantikus szerelmesek legfeljebb annyi figyelmet szentelnek rájuk, mint langyos nyári éjszakán, amikor reszket a hold a tó vizén, egyik…..
Vid egy mocskos kis város mocskos kis panellakásának 3. emeletén látta meg a napvilágot 2020 júliusában. A kórházi rendszer ekkor már régen összeomlott, mint sok más közszolgáltatás is az országban. Anyja éhbérért egy bankban robotoló marketinges. Apja hivatalosan informatikus,…..
Minden történetnek,van egy kezdete,s a történet végénegy újabbnak kezdete.Az ég szárnyán,hol mosómacik élnekmegerőszakolnak,megerőszakolnakcsak is téged.Minden mosómacinakvan egy dala,egy olyan dal melyet csak az hallkit megerőszakoltak vala:P    Tehát a dal:A…..
Euroatlanti kapcsolat Hosszú nap 2009.12.01 15:45:18
Hát, a tegnapi nap bővelkedett eseményekben. Először is délelőtt Babakoncertre készültünk a MÜPÁ-ba, ami már eleve komoly előkészületeket, szervezést igényel. Mit tegyek meg a tuti NY-os táskámba, mit vigyek ebédre, mikor induljunk stb.? Mivel uram tegnap Heves megyébe ment…..
 1. „ Be van fejezve a nagy mű, igen,/ A gép forog, az alkotó pihen.” 2. „ Ah, élni, élni: mily édes, mi szép.” 3. „ És úrnak lenni mindenek felett.” 4. „Nagy dolgokat mondsz, szédülök belé.” 5. „A boldogságnál a…..
Akkó menjünk Batta Dem-re akkó... Itt az új Zagastic videóklip, természetesen ZION-ból. Jó szórakozást, big up Pécs Massive!   ..
Miután hetekig meg nem érdemelt kuss és langyos fikázás övezte az általam kitalált nagyszerű játékot, nevesül azt, hogy írjatok ti is sörözőkritikákat, levettük oldalról a játékbeharangozót, és ráborítottuk az egészre a szemfödelet. A minap mégis érkezett egy írás,…..