Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cegez

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Az utóbbi időben az emelt díjas számokkal variáló csalók kifejezetten megtáltosodtak és egészen frappáns módszerekhez folyamodtak. Peti a fenti kamu hírlevelet az Extreme Digital nevében kapta, akik viszont a honlapjukon tájékoztatnak mindenkit, hogy  semmi közük a…..
Most kaptuk ezt az angol nyelvterületen született, párját ritkítóan tökéletes dolgozatot, amelyet a "hálátlan" tanár sajnos 0 ponttal jutalmazott. Nektek volt már hasonló a gyakorlatokotkban? Nekem eddig az volt a legjobb, amikor az egyik diák üresen, de a közepén egy…..
Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy megírjam a gondolataimat a nyelvtanítás/tanulás témához kapcsolódóan. Nyelveket tanítok egy középiskolában kb. 10 éve, plusz tanultam is 8 évet általánosban, 4-et középiskolában, meg még azt az 5-t egyetemen, egyszóval, úgy érzem, van…..
cegez 2009.09.30 14:21:41
@Az igazi Svarc Enegger: Szerintem félreértetted. A latin (angol/német/spanyol/kínai/...) után tényleg egyszerűbb a többi nyelv. Ha valamelyiket nyelvtannal, szabályokkal együtt megtanultad, sokkal könnyebb lesz a többi (akár nyelvtan nélkül is).

Poroszozhatod ezt a módszert, ha akarod, nyilván, de ebből csak az fog látszani, hogy Pató Pálnak hívnak.
cegez 2009.09.30 14:22:55
@Mike36: Köszönöm.
cegez 2009.09.30 14:24:54
@xstranger: Igen, ezeket a panelokat hívják szórendnek. A nyelvtan része.
Újabb verekedő taxist fogott a Homár, ezúttal ha minden igaz, a Főtaxinál. Naiv svéd orvostanhallgatót hónapokkal ezelőtt ököllel arconütötte egy söfőr. A rendőrség nem reagál (ami mondjuk még hónapokig nem is fog), még meglepőbb azonban, hogy a Főtaxi sem szólalt meg, pedig…..
cegez 2009.09.29 14:36:32
@cegez: *taxisoktól *sokat *a taxiban esett ki a telefon *stb

City Taxi volt.
cegez 2009.09.29 16:13:28
@májgeriberi: A bizonsági kódot nem PIN-nek írta... Azt hiszem a PIN is csak personliga akármiként van ott, nem így, hogy PIN.
cegez 2009.09.29 16:15:30
@RosszQtya: Lehetett az City Taxi is. Attól, hogy öltönyösök, verekedni tudnak. Egymással is szoktak a drosztokon pofozkodni...
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Ellenőrző Pont, pont, vesszőcske 2009.09.28 08:15:00
Egy nagyon meglepő esetre hívja fel figyelmünket Bigusz a levelében. Egy nyolcadikos fiú hullámokat rajzol a táblára szavak helyett, és a tanár hiába próbálja bizonyítani a szülők és az igazgtóság felé az igazát. Mivel motiválható az általános iskolai diák? Mit tehet a…..
Csak magyarul beszél a többség - Ezzel a címmel jelent meg az egyik napilapban egy cikk a magyarok nyelvtanulásának eredményéről - pontosabban eredménytelenségéről-, illetve a felnőtt lakosság idegennyelv-tudásáról, összehasonlítva a világ más népeinek  hasonló…..
cegez 2009.09.27 23:01:34
@dzsugasvili: (A nyelvünk pedig annak nem hasonlít semmihez, aki hiányzott a magyar nyelvtan órákról.)
cegez 2009.09.28 09:49:16
@flamer: A jó reggelt/napot/estét/kérem/köszönöm kombó megtanulása nélkül tiszteletlenség elindulni bárhová is, ennél több már tényleg csak extra.
cegez 2009.09.28 09:51:45
@dzsugasvili: Lehet.
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..
cegez 2009.09.23 10:38:30
@-miu-: Helló. Attól miért is ne tudnád befizetni, hogy halott, akinek a nevén van? De üres háznál igaz, amit írsz.

Most olvastam Orsi kommentjét, és látom, hogy az esetükben is üres a ház, igaza van, tényleg elmebajos az E-On.
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
cegez 2009.09.09 16:16:35
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Ezzel már egyházat is alapíthatsz, jövőre szívesen adnám az 1%-ot a Megfontoltan Haladó Gyalogosok Lelki Üdvéért Magyarországi Gyülekezetének.
cegez 2009.09.09 17:39:45
@okoska100: Nagyon egyszerű, miért nem ütöttek még el: a te fajtád ha rám néz 1. dühös arccal rálép a gázra, amikor nyilván nem lépek le elé; 2. a melleimet kezdi bámulni, és megáll a zebra harmadánál; 3. nem is néz rám, nem lépek a zebrára.
A VeledUtaztam.hu - mint tudjátok - egy olyan szájt, mely az együtt békávézó ismeretleneknek kínál ismerkedési lehetőséget. Utóbb Emma nevű felhasználójuk találta ki, hogy akkor most ő így fog - tehát tömegközlekedés közben - pasit fogni magának.Ha jól értem, a lényeg,…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
cegez 2009.09.03 15:03:20
@pcr: pihenőszoba Budapesten is van.
Nincs nálam mérőszalag, de a képekkel együtt Tamás pályázhat az év leghosszabb posztja címre. Nem is nagyon jellemző, hogy parkolásos történeteket mostanában kipakolgatunk a blogra, mert utána százval jönnek a teljesen mindennapos fotók és eldugítanák a levelesládánkat, ha…..
cegez 2009.09.03 14:27:46
@Picurigor: Üdv Ábrahámhegyről. Nemrég kiküldött itt is az önkormányzat e-mailben valamit, hogy figyeljen oda mindenki a parkolásra... De itt kicsit több a parkolóhely, tehát aki messziről jön/idős, van helye.
A többiek meg gyalogoljanak és bicajozzanak. Biciklitároló is van tucatjával.
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
cegez 2009.09.03 12:58:42
@P.W.H.: Szerintem is mindkettő. Azt gondolta, hogy attól, hogy vannak haverjai, akik ennél nagyobb ügyeket is megúsztak, majd törvényszerűen őt is békén hagyja mindenki.
cegez 2009.09.03 13:02:25
@HulyeReklamok: A nyilvános megszégyenítés egyik formája ez a cikk, a vagyonelkobzás már esedékes lenne (pl. ki lehetne belőle fizetni az ártatlanul lecsukott emberek kártérítését), a felkoncolás meg gusztustalan.
cegez 2009.09.03 13:05:50
@Önjáró Talajgyalu: Ha az összes ilyen őskommert kibillentené a pozíciójából, az jó lenne. De nem fogja, úgyhogy fagyasztanám a számláit.
-Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna,…..
Klasszikus magyar találmányok sorozatunkban a Rubik-kocka után most az ügyféllekoptató ügyfélszolgálatot mutatjuk be. Működése az adott cég ügyfeleinek megalázását, majd megnevelését célozza. A jó magyar ügyfélszolgálatos az ügyfelet olyan állapotba hozza, hogy az soha…..
Sok a levél, főleg munkajogi kérdésekkel kapcsolatban, ezért ma  még egy bejegyzést olvashattok. Kirúghatnak valakit csak azért, mert egy kollégájával párkapcsolatot létesít? Megyek vissza a párnák közé :(.Szia!Kereskedelemben dolgozom, már lassan egy éve, és egy számomra…..
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
cegez 2009.07.28 12:10:18
@hank_1974: Mindenhol ez van... Ha a súgógép elromlik/nincs, akkor csak a "hogy vagy?" típusú kérdések mennek.
cegez 2009.07.28 12:58:27
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Szerintem ez a Dunán a hogyvagy-kérdés. A világ magyarságának szólnak, és nem jutott más eszébe a riporternek...
?
Olvasónk korábban már írt nekünk a polgári polgármesteri hivatalban uralkodó állapotokról. Valószínűleg az érintettek is olvashatták az ominózus bejegyzést, hiszen azóta már meg is váltak tőle. Nemrég írtam ide egy cikket, amelyben a polgári polgármesteri hivatalról tettem…..
Olvasónk levele majdnem egy hónapja jelent meg a blogon. Édesapja a tapolcai vonatot várta a budatétényi megállóhelyen, ám az nem jött, és a késésről nem is tájékoztattak. Mint a lenti levélből kiderül, az Elvira volt a hunyó, mert a vonat nem is áll meg a megállóhelyen,…..
cegez 2009.07.17 11:22:18
@rickyramirez: 3 órával később ért oda, de ez már az egy sínpárnak és egy kigyulladt mozdonynak is köszönhető.
Az a ciki, hogy két MÁVDirektes és egy forgalmista közül senkinek nem esett le, hogy rossz az Elvira. (Ha rájuk hallgatott volna, másnap hajnal 6-kor ért volna oda.)
A lenti egy igazi MÁV-os történet. Kigyulladt egy mozdony Kápolnásnyéken, Füle és Balatonfőkajár között, ami miatt a vonalon közlekedő szinte összes vonat késett. Olvasónk édesapja a Budatétényi megállóhelyen várta a vonatot de hiába, mert nem jött. És erről a MÁV is…..
cegez 2009.06.22 11:25:15
@Ákibard!: "Azzal ki lettél volna segítve, ha azt mondák gebasz van nem tudunk semmit, mert a rendőröktől függ? Azzal sztem ugyanott vagy mintha nem mondanak semmit... Önmagában a gázolás ténye nem mond adatot... 20 perc vagy 3 óra egyre megy egy gázolás esetén... "

Igen.
cegez 2009.06.22 15:24:32
cegez 2009.06.24 12:57:19
@Ákibard!: Dehát mit mondjak még... Én tényleg örülnék neki hasonló helyzetben. Igen, igen, igen! :)