Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilly

7 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 nobody gives fucking shit about me.. that's nice...it's so funny...  i kind of wanna put myself in hell rigght away...skip this part..ok, that's not true at all...i just want nothing... i want NOTHING so bad that it actually hurts...why can't i be the caree is free irish guy singing all…..
bocsánat! :(:(..
Nemsokára szétszerelem a gépem és csak szombaton lesz újra összerakva Vásárhelyen. Tehát addig is sziasztok, utána viszont jövök hamarosan a beszámolókkal! Sok puszi és ölelés!..
Dilly 2010.09.30 11:09:49
Mindjárt indulok Marosvásárheléyre, és szeretnék Tőletek elbúcsúzni itt is. Legyen nagyon jó a nyaratok, pihenjétek és tomboljátok ki magatokat és teljen nagyon sok boldogsággal és nevetéssel, amíg nem vagyok itt. Ellenőrizni fogom :PSzurkoljatok nekem nagyon. Nagy…..
Dilly 2010.07.13 00:37:51
BlabliblublááblibliliiiieeeefoooNos most csak ennyi "irodalmi" tevékenység telt tőlem... Csak gondoltam adok magamról életjelt...puszik nektek ja és sztem ez tök poén, mint a filmekben: www.rapidrandi.hu ..
Dilly 2010.05.20 15:56:16
@Liliana Vérnyúl: ó én is csak időszakosan :D:D s a vizsgák külön állatfaj, itt nem az út hanem a cél számít :)
Muszáj, h legyen a mai napon bejegyzés, szóval...Happy Bday to my Beeself!! (n_n) Nagyon jó volt ma látni titeket lányok! :))..
Az első mindannyiunknak, a többi meg találjon gazdára. Szemünkkel s persze "lelki szemeinkkel" nemcsak nézünk, hanem varázsolunk, átformálunk, teremtünk is. Erről nem tudunk. Mi csak a visszavert fényeket érzékeljük, de hogy mi is fényadók vagyunk, arról egyszerűen nem…..
Dilly 2010.02.27 00:17:33
 Tisztelt Hölgyeim!Lehet licitálni a még el nem kelt színházjegyeimre.febr 13. (szombat)Vigszínház - Othello / nagyon jókat hallottam, Eszenyi rendezte és Nagy zsolt( Krétakör) a főszereplő/ 1700 ftfebr. 26.( péntek)Radnóti Színház - Apacsok /  a magyarországi…..
Hé Lányok, hát hol jár az eszünk?A nap legfontosabb történése:Legkedvesebb Hercegnőnk áthúzhatta a 2. X-et is! Gratulálunk Dilly! :) <3 Ez még bónusz:Ez a szöveg van rajta, csak nem látszik, mert keskeny a blog és nem férne el... Szóval:A friend is one of the nicest thing…..
Juhúúúú, látjátok, h mit csináltam? Még a kerete is lila, h tudjátok, h én postoltam ;) Büszke vagy rám Merkasz? :):):)Egyébként élvezzétek a zenét. Nagyon tetszik nekem ez a nő + a számai is! :) Ha nektek nem tetszik, akkor viszont szóljatok sürgősen, különben elárasztalak…..
Dilly 2010.01.10 20:15:25
Lányok, nekem annyira elegem van :( Most épp rettegek, mert pénteken anatómia vizsga.Ma úgy 50 oldal anyagot kéne átvennem. Tudom, azt gondoljátok, ez semmi. Na én is azt gondoltam... De ez valójában 50 oldal tömör bemagolandó latin kifejezés!!!Tudtátok például, h csak a kisujjunk…..
Dilly 2010.01.07 22:17:52
Csak a tökök emigrálnak? Idézet 2010.01.03 23:15:37
Paloma Faith: Technicolour   Once upon a time, my friends it feels like yesterday I was living lonesome in a world of disarray Everything was a black and white, there wasn't even gray And every morning waking up on groundhog day Chorus: It was all in monochrome without the lies Just like…..
Egy kis színház. Néha még őműveletlensége is eljut oda. :PMa az Arnold gymben megnéztük a Fédra Fittness-t a volt Krétakörösök előadásában. Nekem nagyon tetszett. Tetszik, hogy nem hagyományos színházi eszközöket is haználnak, s kicsit megbolondítják az egészet. Bár persze…..
Csak a tökök emigrálnak? Új év 2010.01.04 11:18:35
Hogy áldás, vagy átok - még nem döntötte el:Nem tudjuk, mit hoz, vagy mit visz messze el.Nem sejtjük, ha zuhan, vagy ha száll egyre fel,Nem látjuk, ha üres, sem azt, ha kincset lel.Az ember új napra, új csodás évre kel,De hogy áldás? átok? - még nem döntötte el.Minden évben…..
Ez az infóvizsga kifejezetten termékennyé tesz :PAnnak ellenére, h régebben időpocsékolásnak tartottam a filmnézést, most nagyob rákaptam. Arra gondoltam nyitok egy listát a kedvenc/épp most nagyon kedvelt filmeimnek:*City of Angels*Moulin Rouge*Across the Universe*Pride and…..
Csak a tökök emigrálnak? Idézet 2010.01.02 18:38:35
Puszta Sándor: Rendeltetés„Amit kigondoltál vidd továbbami lettél vállald de soha ne feledd ami még lehetnél”. ..
Dilly 2010.01.03 21:10:14
@Dilly: ja és kedves lovag, tied az új év első bejegyzése:)
Szóval, eddig ami lehet:1. Gladiátorbuli: Sokan hívtak, jó fejek, biztosan örül a sok pasi a lányoknak, ott lehet Macskásfiúm is. DE ott lehet Madaram, Patrónusom, esetleg más érdekes egyének is, és messze van.2. Feriék: Házibuli, sok vereses, sok ismerős, sok ismeretlen. Pomázon…..
Szerintem a hó a segítségünkre sietett! Elfedi a múlt rossz dolgait és reményt ad az újrakezdésre, arra, hogy "tiszta lappal" induljunk...vagy nem is tudom... Minden esetre olyan jó, hogy fehér karácsonyunk lesz! :):):) Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen! :)..
Blink your eyes just once and see everything in ruinsNo need to die to prove a liejó lenne megfogadnom az utóbbit azt hiszem.....
Hogy ne legyen elhanyagolt a blog...Holnap lesz az utolsó Diótörő. Már nagyon a végét járja a darab és tényleg csak rutinból csináljuk, de azért kissé fáj h vége lesz.Kicsit olyan, mintha az életem egy része lezárulna, aminek vmi kapcsolata van a gyerekkorral - sztem ezért fáj…..
Keressetek magatoknak idézetet. Kinek mi tetszik, szabad a vásár. Nyugi! Minden szép folyamatosan csúszik ki a keze­im közül. Douglas AdamsA megkönnyebbült roncs lassabban bár, de folyton süllyedt. A kétségbeesett helyzeten sem segíteni, sem könnyíteni nem lehetett. Mindent…..
Emberek !!!! Csak Merkasszal kommunikálok!!! Tessék írni!!! /Dilly, semmit nem tudok Rólad... :-(/Szóval, felvázolom a programot:1. Karácsony környékén el kéne mennünk összeülni vhova ( mondjuk teázó?) és arra gondoltam, de sztem mindenkinek mondtam már, h mivel mindekinek…..