Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvaszatokat

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Origo, Origo, baszki. Ti ezt tényleg el is hiszitek?..
kurvaszatokat 2018.08.01 15:18:49
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..
kurvaszatokat 2018.08.01 14:11:19
@kiborít: be kell vallanom, hogy én leszarom melyik tévé kié és a híradóban kinek a valagát nyalják. Ahol jó műsor van megnézem. Szánalmas ez a pocskondiázás. Hülye lenne Hajós, ha nem oda menne, ahol jobb kondíciókkal tud dolgozni.
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
kurvaszatokat 2018.05.13 12:07:24
@felucca02: nehéz nem sikeresnek nevezni egy politikust, aki láncban a harmadik demokratikus választást nyeri, ráadásul 2/3-dal. Az EU három meghatározó miniszterelnöke kötött emlegetik. Kiválóak a makro számok, dübörög a gazdaság.
Sajnos a szabad szemmel is észrevehető ellenzéki erő totális hiánya kontroll nélküliséget eredményez, de ez nem Orbán hibája.
kurvaszatokat 2018.05.13 22:48:58
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Új formátumot vett a TV2, április 9-én, pedig már indítják is a Bezár a bazár!-t. A műsor eredetijét Izraelben találták ki, ami egyszerre egy tudásra épülő kvíz, illetve ügyességre épülő showműsor. A helyes válaszokért cserébe a játékosok időt nyernek. Minél több helyes kérdésre válaszolnak, annál…..
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit, bezony, 12 kategória, viszonylagos pucc és szerény, de ízléses gálaműsor is jár hozzá, na nem itt és most, hanem majd március 28-án a Pesti Vigadóban. A díj a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, célja, hogy klasszikus kritikai…..
Idén tavasszal végre bemutatja a Viasat 3 a Great British Bake Off magyar változatát. Még tavaly szeptemberben írtunk róla, hogy a csatorna Hajós András műsorvezetésével bemutatja az egyik legnépszerűbb formátumot, amit eddig valamiért még egyik tévécsatorna sem akart magyarítani.  Az eredeti…..
Fotó: Getty Images Hungary Az Amerikai Egyesült Államok előző elnöke, Barack Obama komolyan tárgyal arról a Netflix-szel: a csatorna műsorsorozatot forgathat Obama részvételével - írja a New York Times a tárgyalásokat közelről követő forrásokra hivatkozva. Azaz a Netflix azért fizetne Barack…..
Beugratós, mi? Egy kommentelő jelezte, hogy dehátvörös, mert ja, a Milla Jovovich alakította Lilu valóban vörös hajjal rohangált a filmben, de a kérdés nem rá, hanem az áriázó dívára vonatkozott. Rá: Azaz a válasz kék. De hol a haj??? Mert ennek a lénynek a fejéből ilyen csápszerű izék nőnek ki,…..
Kedves Őszinte Ingatlanos!   Egy pesti bérházban lakom. Rendezett társasház, jobb környéken, az egyik legrégebbi lakó vagyok, szeretek itt élni. Jobban mondva: sajnos, csak szerettem! Nyugdíjas vagyok, öt éves unokám sokat van nálam. Lévén udvari a lakásom, sajnos nincs erkélyem, levegőzni a…..
kurvaszatokat 2018.03.05 22:20:02
@fülzsír: miről hazudgálsz te fasz? Nincs pénzed a Marinán lakni, azért brekegsz itt? Maradj a Havannán akkor.
Kijött az első előzetes a hatodik, egyben utolsó, egyben Kevin Sapcey mentesített House of Cards-évadból, amiben az ötödik etap végén elnöknek beiktatott Claire viszi a prímet, a kedves ura meg sehol, semmilyen formában nem tűnik fel benne említés szintjén túl, mert szexuális zaklatási botrányokba…..
Meg köll nyitni új lapon, bezoomolni, elolvasni a plakát szövegét, és fejet csóválni. Atv, Atv, bazdmeg. ..
kurvaszatokat 2018.03.02 23:03:14
Ryan Murphy nevét az ember akkor hallotta először, amikor a Kés/alatt című sorozattal a plasztikai sebészek világán át elkezdte kiélni mindenféle perverzióját a tévében, és milyen jól tette, basszameg, az egyik legjobb FX-sorozat volt ever, legalábbis az első három évada. Aztén jött a Glee a Foxra,…..
kurvaszatokat 2018.02.16 08:18:31
Az RTL megnézte a múlt heti nézettségi adatokat, majd úgy döntött, hogy A Fal vágóira szánnak egy keveset a túlórakeretből, és hosszabbra vágják az epizódokat, mer hiába nézik jobban az ő vetélkedőjüket (már amikor), ha vége van, a nép hanyatt-homlok átkapcsol a TV2-re és megnézi, hogyan sikoltozza…..
Olvasói levelet kaptunk központi problémakezelő emailcímünkre: Tisztelt műsorszerkesztők! Ma kb a tizedik adást néztem végig és meg kellett állapítanom,hogy ilyen méltatlan felháborító programot nem mostanában hozott Vajna úr televíziója. Amikor két egyszerű tüneményes játékos páros akik az…..
kurvaszatokat 2018.02.13 16:44:15
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
mocskoshudini A hét fasz(a) arca 2011.02.10 12:43:00
Ebben az új rovatunkban olyan emberek életében szeretnénk turkálni, akik valamilyen okból kifolyólag vagy kiverték a respektométert, vagy óriási utálatra tettek szert a Mocskos Hudini szerkesztőgárdájának soraiban. Ki mást is választhattunk volna elsőnek a héten, mint Bakács Tibor Settenkedőt,…..
Nyitójelenetben Joci és valami idegen bula néznek egymásra szerelmesen a tükörben - Mivan? - kérdi bula - Semmi, csak nézlek - búgja Joci. Szonja ennek úgy fog örülni, mint az egyszeri paraszt az egykulcsos adórendszernek. 1 nappal korábban Szonja éppen pakol, most wellnessezni megy,…..
kurvaszatokat 2018.01.23 16:21:30
@schanc: Az ám!
Az RTL tavalyi sikersorozata február 3-án tér vissza a képernyőkre, és a két kiadott előzetes alapján pont olyan lesz, mint az első kanyar volt. Az meg vagy bejön az embernek, vagy nem (nekem nagyon nem), de azt elvitatni tőle, hogy működik, nem lehet, meg azt sem, hogy a 2017-es évben nem volt…..
kurvaszatokat 2018.01.23 15:26:47
Van ez a Piramis kontra Fal hiszti, a TV2 lenyúlta az RTL drágán vett formátumát, és rohamtempóban leforgatott belőle egy rakás adást, amivel úgy elverték az RTL-t, mint betyár a a kétfenekű dobot, és persze ezen felbuzdulva most is forgatják az új részeket, mert addig köll ütni a vasat, míg, ugye.…..
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..