Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissmezes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szólok előre: nem fogom megválaszolni ezt a kérdést. Sőt nem is nyilvánítok itt politikai véleményt. (Aki nem hülye, a sorok közül úgyis kiolvashatja a nézeteimet.) Amiről írok, az egy jelenség, amely meglehetősen régi keletű, de mintha új formában bukkanna fel napjainkban. A…..
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
kissmezes 2012.01.08 23:33:01
Kedves Dr Szegedi László - nak, és valamennyi levél helyeslőnek!
A levél elolvasása közben olyan érzésem támadt, mintha én lennék Orbán Viktor Miniszterelnök. Hátra-hátra tekintgettem, hogy mikor szúr hátba az a régi "Jó" iskolatársam, "barátom." A barátokra általában az a jellemző,- ha egyáltalán segíteni akar neki,- hogy személyesen mondja meg neki a lett, vagy vélt sérelmét. Az a nagy "segítőkészség" ami a levélből kitünt, a végén összegződött. Mégpedig a hazaárulózásban. A nagy tájékozottságban a levélíró "elfelejtette?" azt a tényt megemlíteni, hogy az elmúlt MSZP-vezetés mit hagyott erre a kormányra. Milyen adósság-csapdába kényszerítette az MSZP korábbi vezetése ezt a Magyar Népet. Nem csak az országot, az egyes hitelcsapdába vergődő embereket, akik sok esetben az önkéntes halált választják, családokat dúlnak szét. Dr Szegedi! Ha ilyen gazdasági fejtegetésbe fog, illik ám ezeket is megemlíteni! Az tűnik ki, különösen a levél végén, mintha a Szegedi név csak a "művész" nevet jelentené. Az igazi név inkább: Ellenség, Hátba támadó Gyilkos! Hazaárulók szószólója, akik Brüsszelbe mennek júdáskodni, de nem az ország haladásának érdekében, csupán azért, mert Orbán, és a Fidesz politikája - amit nagyon kevesen értenek,- nem teszi lehetővé azt a játékot(közpénz herdálást)amit korábban műveltek. HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ FIDESZ!
A még gördülékenyebb, tökéletesebb, és kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében ismét bővítjük a Blog.hu szervereit. A teljes leállással járó munkálatokat augusztus 12-én, csütörtök 23h és péntek hajnali 3h között igyekszünk elvégezni.A reggeli kávé…..
 Betlehemnek jászolábanfekszik az Isteni gyermek.Békét hozott e világra,Urunk ezért néked hála. Töltse be szívünket öröm,a mennyei békét köszönöm.Áradjon e rút világra,szeretetnek szép virága. Kicsi gyermek arra kérlek,hozzál nekünk békességet.Én is…..