Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eFeMeR

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés sorozat első részében, a hetvenes évekből szedtem össze öt örökérvényű vígjátékot, a Monty Python kétesen sikerült visszatérése kapcsán. Most a nyolcvanas évek öt időtálló klasszikusát mutatom be. (A besorolás alapja mindig a filmek bemutatási éve.) A…..
Tegnap megjelent  Galaxy S 2-re a hivatalos Jelly Bean tesztverziója. Én körülbelül egy napja használom és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy néhány apróbb bugot is felfedeztem a rendszerben. Pozitív: 48 Gb ingyenes Dropbox…..
eFeMeR 2013.01.06 10:28:04
Inkább innen tölsd le a SU filet, mert a dropboxos már nem müködik:

:
download.chainfire.eu/267/SuperSU/CWM-SuperSU-v0.97.zip

átnevezés update.zip
Szerintem az exynos probléma miatt csúszik a hivatalos frissítés jelentősen. Lehet, hogy nem is fog kijönni csak február környékén:)
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
A világbajnok szerint is mozgalmasabb futamok lesznek a Pirelli miatt. Az új gumi sokkal kevésbé tartós, mint a Bridgestone, Vettel állítja, a versenyenkénti egy-két kerékcserét elfelejthetjük. "A gumik nagyon mások, mint tavaly, szerintem a versenyzés megváltozik. Egy…..
Az újításnak aerodinamikai okai vannak. Az R31-esen nyomozni kell a kipufogót, ami valójában nem is látszik: elrejtve, az oldaldobozok sarkánál van egy kis nyílás, amin a fáradt gáz távozhat, ráadásul nem is teljesen hátra, oldalra is. Légterelőkkel van elbarikádozva, hogy ami…..
Kiadta az első fotót a Mercedes GP új autójáról, az MGP W02-ről. A hivatalos leleplezés kedden lesz Valenciában, de az istálló egy képet már kirakott a hivatalos honlapra. Szemből készült, így nehéz megítélni a változásokat, de a kocsi orra más, mint a tavalyié, a pilóta…..
eFeMeR 2011.02.01 12:31:41
@kulcsarb: Nem az a gond, hogy 1 külföldi oldalról lelopott számítógépes kép (cikk). Hanem ráadásul rosszul megfogalmazott. Ebben csak az a szörnyű, hogy ezért még pénzt is kap valószínűsítem:) Szégyen, hogy ilyen embereket foglalkoztatnak netes újságíroknak. Ennyire felületes legyen valaki pfff. Amúgy a kocsi tényleg szép, de van-e olyan gyors, hogy futamokat lehessen vele nyerni? Remélem Ross bácsi tanult a tavalyi hibákból és nem "Ross" autót építettek. Szerintem idén még mindig jobb lesz Rosberg, de a cipész is felzárkózik sőt... ki tudja:))))))
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
eFeMeR 2010.12.17 08:50:47
@EÖ: Pedig van bármelyik jobb Henteshez bemész és ott a hurka, kolbász, rántotthús, sülthús, 2 perc alatt kajálhatsz. Kb mint a valami amerikában alex :)

Pl a nyugatitól 2 percre ( inkább 1000x ott mint a meci) a visegrádi utcában reggel az összes melós munkásruhában ott eszik munka elött :) Házi kenyérrel egy jó kis kobi: koviubiuval))) Szerintem elég magyar
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kijött az első trailer a dokumentumfilmből, amit Japánban mutatnak be október 8-án. Az 1994-ben, Imolában meghalt szupersztár idén lenne 50 éves, ezért készítették róla a filmet archív anyagokból és családi videókból. Az első kockák alapján nem kicsit koncentrál a…..
Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz. "Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma…..
eFeMeR 2010.10.29 11:49:27
@pumpuj: 1 nem azt irta hogy csak 15000 pörög a motor, hanem hogy 15000 fordulat 400 feletti sebesség az nem ugyanaz.
A te autod is 2 ben pereg 8000 és megy 80 km viszont 5 be csak 2000 jobb esetben :)))
Ráadásul 3L motor és ha nem turbó akkor nagyon szép az a 1500 LE
Állítólag Vettel túl rugalmas szárnya is kellett a Button-balesethez, de Kubicáé is mozog rendesen. Elképzelhető, hogy az RBR rugalmas légterelője közrejátszott a Vettel-Button-ütközésben? Sebastian Vettel belső kamerás felvételén jól látszik, amit le-föl mozdul az első…..
eFeMeR 2010.09.02 19:12:55
@Giedi: Ez igy van ráadásul a no teszt miatt élesben jönnek ki a hibák.
Lásd Vettel kijött a szélárnyékból azt olyan erőhatás érte a gépet, hogy azt sem tudta mi történt hirtelen:)))
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
A Pannonia P12 az utolsó sorozatgyártású magyar egyhengeres volt. 1973-ban jelent meg, a kőkorszaki T5 és a P10 modellt váltotta le. Műszakilag ez sem lett lényegesen modernebb, viszont körvonalai és festése divatosabbá tette. Gazdája szándékosan nem restaurálta csillogó,…..
eFeMeR 2010.04.10 09:26:17
@Gyurma73: Sőt a T-modelt lefutom százon. Akkor még mindig nem érezted át a lényeget :)
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
eFeMeR 2010.02.22 00:29:32
@dH2K: Inkább a ping-pong labdákat mivel a nyúl bogyózik :)