Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igyszeretlek

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Ezért a pokolra jutsz! 2012.04.11 14:26:00
A Honda CB 900 egy csodálatos sornégyes, amely már dupla vezérműtengelyes blokkal készült. Igaz, ezek már erősen veteránmotorok és megvenni is ennek tudatában szabadna, ha épelméjű pénzt kérnének érte. Sajnos az áruk is veteránosítva van lassan, különösen, ha a valaha…..
igyszeretlek 2012.04.11 23:26:52
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
igyszeretlek 2012.02.17 15:28:16
@lesifotos_szh: Na ja, te biztosan jobban tudod, de azért elmondom, hogy 16 éve vezetek, A,B,C jogsival. Autózok, motorozok, nagy robogózok, kis robogózok, buszozok (mint utas) az utakon és valaha még kerékpároztam is egy ideig Budapesten, de szerencsére már nem élek az országban ahol túl sok nem normális ember él, mint itt a kommentelők komoly része.
Egyébként itt is vannak idióták az utakon, talán csak kevesebb, pedig ez már nyugat, vagy mi.
További szép napot!
A Hacsirokut nem kell bemutatnom senkinek. Akinek mégis, az ITT elolvashatja, tesztet pedig ITT talál. Az alábbi képeket Danyi találta és küldte el számunkra. Vétek lett volna kihagyni a repertoárból. Igen, ez egy Hacsi. Innen sem szép. Wannabe 512 TR Mint a Duna vize...
igyszeretlek 2012.02.02 20:52:05
Amint azt egy korábbi posztból egyesek már talán tudják, mostanában télen is motorozok, pontosabban robogózok. Kicsit a kényszer vitt rá, ugyanis hosszú mérlegelés után felmondtam a garázsbérletemet a cég melletti parkolóházban. Nyáron eleve szinte nem is használtam a helyet, s…..
A Fisker tökéletesen hekkelte meg a szomszédos Lotus sajtótájékoztatóját a Frankfurti Autószalon első perceiben. Amikor a britek rutinosan üvöltöző szpíkere éppen belemelegedett a More Lotus than ever szlogen ismételgetésébe, Fiskeréknél megszólalt az egyik autó riasztója.…..
igyszeretlek 2011.09.14 09:03:08
@V12 Power: Én is ezt mondanám.
A cikkíró jobb lenne, ha valami mással foglalkozna.
igyszeretlek 2011.09.14 13:04:34
@Schütii: Szerintem nincs ott rés, csak a fotósnak "sikerült" úgy fotózni, hogy úgy tűnjön.
E szerint a fotó szerint már 2008-ban sem volt rés:
robson.m3rlin.org/cars/wp-content/uploads/2008/08/fisker-karma-11.jpg
Szerintem valamiért a srácok berágtak erre az autóra. Talán rájuk szóltak, amikor a belső tér minőségét tesztelték. :)
Azért élőben én is bevizsgálnám szívesen.
Jól megbánta az online vásárlást Zoltán. Az ED-től vett mobil megkarcolt kijelzőjén nem volt fólia, a cég el is ismerte, hogy tévedésből használt telefont küldtek, de - misztikus, hogy miért - készpénzben nem voltak hajlandók visszaadni az árát, csak átutalással. A pénz…..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
igyszeretlek 2011.01.19 20:01:27
@f.nero: Az autó nagyon ízlésficamos az biztos, szerencsére ennyire durvát nem láttam amikor kint dolgoztam. Viszont teherautóból rengeteg tarka van, a taxikban meg alap, hogy szőnyeg van a műszerfalon.
Én azért annyira nem fényezném a törököket, türelem és nyugalom kell ha együtt akarsz velük dolgozni, bár ezt IT területre tudom csak állítani.
Viszont vendéglátásban ott vannak a toppon. Gyorsak, kedvesek, jók a kaják és egész tiszták is a helyek (mondjuk láttam mást is, de nem túl sokat). Ilyet nálunk és tőlünk nyugatabbra nem igazán lehet tapasztalni.
Egyébként a török nyelv tényleg könnyen tanulható, nagyon sok közös szavunk van, volt időnk eltanulni egymástól
így "szeretlek" Tuning 2009.09.10 14:39:00
Az ok, hogy valakinek ez teszik, de miért a tér közepén, a járdán parkol. ..
így "szeretlek" Moszkva tér 2009.09.10 14:29:00
Még 2009 márciusában fotóztam, de szerintem máig is így néz ki: ..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..