Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le Petit Prince

61 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szögezzük le, alapvetően vallom én is: "A strigákról pedig, mivel ilyenek nincsenek, semmiféle vizsgálat ne tartassék!" Ellenben tény: meg lettem "villámcsapva"!   Persze nem direktben, szerencsére...mert akkor valószínűleg kevésbé összeszedetten írogatnék mostan!..
Történt márpedig egy kellemes nyárutón, hogy hősünk (35) (a későbbiekben "gyanúsított"), lakhelyéhez közel, előzetes szóváltást követően a kk. (16) "hölgyet" egy alkalommal megütötte, majd a mellkasát egy alkalommal leköpte. Ezt követően a helyszínen mintegy tíz percen belül megjelent gépjárművével…..
Gerincroppantó döccenésekkel robog a busz Angyalföld vakító fényárban úszó sugárútjain. Békés szendergésemből a jól ismert "jegyeket, bérleteket...köszönöm!" formula monoton ismétlődése riaszt fel. Tétova mozdulatokkal keresgélem a bérletemet, mikor majd' összecsinálom magam a hirtelen felcsattanó,…..
Elburjánzott a fejzetemen a szőr...véresre dörzsölte már a fülemet, ahogy néhai elöljáróim szokták volt mondani, szerintük viccesen. (Néha nem voltak ilyen viccesek...egyikük egy sikeres hajvágási hadművelet után megkérdezte tőlem: - mit csinált a fejével kis kolléga? Úgy néz ki, mint egy…..
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
A kis herceg naplója Megleptél 2019.03.14 08:26:42
Megleptél   Múlt ködéből léptél elő, szinte a semmiből Bátortalan csókot adtál, én értettem ennyiből Időtlen idők óta vártam erre, mégis megleptél Rég magányos testem, s lelkem vágya lettél   Ragyogó szemed tükrében magamat ha látom Elhiszem hogy kellek neked, olyan mint egy álom Karomba…..
Tisztelt Hölgyek, kedves Lányok, édes Asszonyok és drága Nők! Ismét eljött a nap, amikor felgyorsult világunk lehetőséget ad nekünk, hogy megálljunk egy pillanatra, és elmerengjünk azon, mivégre is vagytok ti nők körülöttünk…velünk! Megpróbálok most felülemelkedni azon a leegyszerűsítő és erősen…..
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Le Petit Prince 2018.12.12 17:15:18
@hereverő heverő: A Naprendszer objektumainak eredő gravitációs középpontja körül keringő nagyobb méretű égitesteket tekintve a Föld a negyedik. A Nap az első. :)
Le Petit Prince 2018.12.12 17:17:43
@hereverő heverő: és szegény poszter ezért módosítta a posztcsit? :)
Szemlélődő ember lévén engem is foglalkoztat, miként lehet, hogy a világegyetem általunk ismert részében egyedül az emberi faj lett értelmes? Na jó...annak sem minden egyede, de egy része igen. Itt a Földön több mint négy milliárd éve létezik az élet. Ezalatt fajok milliói alakultak ki, több közülük…..
Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában…..
Kurvaország nem változik...ahogy a lakói sem. Két középkorú csóka áll előttem a sorban. Jól öltözöttek, fesztelenek, szemmel láthatóan nem "K" ajrópából származnak. Engedek perverz kukkolási hajlamomnak, hanglokátoromat rájuk irányítva megállapítom, hogy a messzi észak lehet a…..
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Tömve a metró...azért sikerül olyan állóhelyet kapnom, ahol kapaszkodni is tudok. Hallgatom a hetvenes évek slágereit, nem igen foglalkozom a többiekkel...pláne nem az előttem/alattam ücsörgő párocskával. Ketten három helyen terpeszkednek az időseknek és mozgássérülteknek fenntartott felhajtható…..
Huhh. Nem volt egyszerű hozzájutnom a VV adagomhoz, a világegyetem összes erői összeesküdtek ellenem meg az első VV9 hogyvoltom megalkotása ellen. Szinte szomjaztam ennek a nyolc agyhalottnak az arénázását, és egy ponton már ott tartottam, hogy palatáblára vésem nektek az egészet. Szóval sziasztok.…..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Az elmúlt hónapok csodálatosak voltak. Az élet bonyolult, és olyan véletlen történések szövevénye, amelyet lehetetlen előre látni, és felfogni sem mindig sikerül. A hosszú magányos évek után szinte földöntúli örömöt érzel, ha váratlanul felbukkan valaki, aki nem csak a vágyadat kelti fel, de…..
Ki az, ki ádáz anyatigris, mert gyermekünket védis kéjesen doromboló macska, mikor az ismétlést kéri?Aki szende szűz, ha nem akarjade a végzet asszonya, ha Ő akarja?..
Hajdanán szépreményű felmenőim birtokoltak néhány ingatlant Erzsébetfalván (ma Pestszenterzsébet része), mely területet egy időben vicces fiúk elkereszteltek Leninváros-nak. Jó apám, szokásához híven nem sok mindent kötött szűkebb családja orrára a magánügyeit illetően...halála után meg…..
Az életben vannak oly apró jelekMiket én soha meg nem érthetekPedig ő jelzett, talán akarta volnaNappalok múlnak végtelen sorokbanÉjszakák telnek magányos nyomorbanMíg arról álmodom, mi lehetett volnaDe ő távol van nagyonCsak emléke megmaradjonHiába küzdök bármilyen keményenElőttem van mindig, oly…..
Már megint ezek a rohadt reklámok… A szerencsejátékra szokták mondani hogy a „bolondok adója”, de én ide sorolom a reklámokat is!  "A szelén hiánya irodalmi adatok szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések, a reumatikus bántalmak, reumaszerű ízületi gyulladások és egyéb gyulladásos folyamatok…..
A kis herceg naplója Fázom... 2017.09.10 20:52:24
Érdekes módon mindig a nyár elmúltával erősödik meg barátaimban, közeli ismerőseimben az az érzés, hogy meg kell győzzenek: párosan szép az élet! S ha már én érdemben nem teszek érte semmit, majd ők "rásegítenek"!..
A kis herceg naplója Idő. Zavar. 2017.07.19 08:27:33
A reggeli szürkületben, a kipárolgásokkal teli dzsungelben megvillant egy szempár. Gyakran járok ezen az ösvényen, az átmeneti táborhelyemtől erre vezet a legrövidebb út az ásatási helyhez, ahol ideiglenesen dolgozom. Gyönyörű szempár, valami nagymacska lehet, gondoltam. A sűrű növényzettől többet…..
Roppant ritka (az én életemben mindenképp ), éppen ezért hihetetlenül jó érzés, ha a hosszú kitartó munka, a lemondás - néhanap akár szenvedés - meghozza eredményét, és nem csak saját elfogult egónk, de más, értő személyek is el- és felismerik azt!..
NemGogol Fegyverbe! 2017.05.28 14:48:19
Egyenlőre még áll, de vajon meddig „Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni…..