Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Dux

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai hörcsögfejű barátunk Jeff Wincott , aki szépen csendben ZS akciósztár lett. Pedig a kanadai származású színész kiváló sorozatszerepet kapott, amiben elismerték alakítását: ez volt a CBS-en futó Night Heat. De mint oly sokan ő is ektönhíró akart lenni. És sajnos az lett. A…..
Akitől minden germán bugyi nedves lesz az Alpok 1000 kilométeres körzetében: David Hasselhoff. Hajlakkal feltöltött bokorfejét és állandóan szörős mellét a filmtörténet legfontosabb testi kifejezőeszközei közé lehet sorolni kb. Derrick szemtáskái mellé. Ráadásul ami KITT-nek…..
A tipikus gonosz fejű csávó. Valószínűleg ha a hatvanas években lett volna színész ő játszotta volna minden világháborús filmben az SS tisztet. Mint az a bandzsafejű a Kelly hőseiből. Matthias ahogy a neve is mutatja a bamba tekintetű lóbaszó méretű németek nemzetségéből…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
A poszt amiért ki leszek végezve valószínűleg ( a párom konkrétan vacsora megvonással megfenyegetett meg, amint meghallotta kiről akarok posztot írni ), pedig mai hősünk egy reményteli ZSsztár. De valószínűleg sohasem fogják oda sorolni csak én, mivel nyereséges filmeket lehet…..
Elérkeztünk egy fajsúlyos emberhez, Bruce Lee lelki jóbarátjához. Ő olyan mint Bruce Lee csak megevett 100 kiló update kolbászt és rászívott egy oxigénpalackot és visszatartotta a lélegzetét. Szóval nem egyszerű a csávó kinézete. Kínain ennyi izmot még nem láttam mint Bolon.…..
Brüsszel Bruce Leeje személyesen. Akciófilmes munkássága kis blogom legnagyobb csillagai közé emeli ezt a karate balett hőst! A kis Jean Brüsszelben született, ahol már gyerekkorában elkezdett karatéjozni, majd kis ideig baletezett is. ( Ne feledjük a híres van Damme spárgát,…..
Professor Wolverine nevű olvasónk meglepett egy kedves kis poszttal, én ezt vágatlanul berakom ide. Mert szerintem egész jó lett! Fogadjátok őt sok szeretettel! A mai téma: A csapat! Adott a Csapat! Ők egy harcedzett, sokat tapasztalt alakulat, katonák vagy mentési szakemberek,…..
Frank Dux 2009.12.01 14:27:10
:)