Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calista

100 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ez is aranyos ..
Telenovellák blogja Újabb kép 2015.02.03 16:42:37
ez is naon klasz ..
Telenovellák blogja Tuti képek 2015.02.03 16:41:19
érdekes mozgóképek,romantikusak,le is menthetők. ..
Telenovellák blogja Seherezádé 2011.04.18 19:00:48
2011 04. 14. -én kezdetét vette a Seherezádé című új telenovella a TV2 műsorán, miután befejeződött a Cuidado con el angel, vagyis az Árva angyal. a novella Törökországból érkezett hozzánk , s ottani nézőinek elnyerte a tetszését. A története röviden: A szép főhősnő fia…..
2010. 07.05.-től minden hétköznap látható lesz a Cuidado con el angel , magyar címén az Árva angyal című telenovella.A főszereplők közül a legismertebb Helena Rojo ,aki Ceciliát alakítja s ebben a sorozatban is a lányát keresi ,akárcsak korábban a Titkok és szerelmek ben. E…..
Második évad, Hölgyek és Urak. Az ostrom fináléja még csak most jön, és minden elismerésem, hogy 40 percbe ennyi áll-leesést bele lehetett sűríteni. Gyönyörű látványvilágra kell felkészülni, igyekszek minél többet berakni belőlük képnek. Ott folytatjuk, hogy Ford csapatát…..
Ángel Salvador (JenCarlos Canela) édesanyja a gazdag ACERO- családnál cselédeskedik egyetlen családtagjával: a keresztanyjával. Beleszeret Martín (Miguel Varoni) fiatalúrba, és azt hiszi, az viszont szereti őt. Teherbe esik, de az “anyós”-jelölt kötelezi az…..
A COOL tv csatorna május 5.-től indít útjára egy újabb amerikai telenovellát a Más sabe el diablót.Nálunk Magyarországon az Ördögi kör címet kapta a novella. Gaby Espino alakítja a főhősnőt Manuela Davilát egy ügyvédnőt.Aki mellesleg egy bandavezér menyasszonya.A férfi…..
Telenovellák blogja Rosario 2010.03.19 17:54:50
Rosario és férje mindketten színészek.Egy színházi jelenetben  egy gátlástalan férfi megöli Roasio férjét,s rá keni a gyilkosságot.Így Rosario börtönbe kerül,a gyermekeit pedig a valódi tettes sajátjaiként neveli fel. Évekkel később a nő egyik fiából pap…..
Telenovellák blogja Rosalia 2010.03.19 17:39:33
Rosalia a kedves és aranyos lány,egy nap megtudja hogy halálos beteg.Lemond , pénzéről, családjáról és barátairól is. Betegsége megszállottjává válig, meggyűlöli a világot. Kegyetlenül bánik a körülötte élő emberekkel. Elszedi legjobb barátnőjétől a…..
Telenovellák blogja Rina 2010.03.05 19:02:33
Rina egy szegény lány aki virágot árul az utcán.Egy nap egy gazdag öregember szóba elegyedik vele. Össze is barátkoznak. A férfi a halálos ágyánál arra kéri őtlegyen a felesége.Az öreg miliárdos így kívánja megakadályozni hogy kapzsi rokonai retegyék kezüket a vagyonára.…..
Telenovellák blogja Pelusita 2010.03.05 18:38:46
Pelusita egy kamasz lány,akit nagyapja a Cameron nevű bohóc nevelt fel.Úgy tűnik árva ,ám ekkor fekbukkan az életében Beatriz Csang li.Azt hiszi ismeri Pelusita múltját,de amikor előkerül egy régi érme kiderül hogy mégsem így van. Palusita ezalatt megismerkedik patricioval,akivel…..
Humberto Elizondo először szerepelt mozifilmben.KÉt olyan ismert színésznő volt a partnere mint Salma Hayek és Penelope Cruiz. A Las bandidas két nőről szól akik különböző társadalmi körből származnak,de a családi veszteség és a bosszú összeköti őket. Elizondo a…..
Telenovellák blogja Maria Jose 2010.02.26 15:11:07
Maria Jose egy szegéyn lány,aki tanulmányai mellett sokat dolgozik egy kabaréban hogy fizetni tudja haldokló apja gyógyszereit.Carlos Alberto egy fontos ügyvéd Raul fia,élvezi tanári állását és még apja unszulásának ellenére sem mond fel. Apja ugyanis azt szeretné ha csatlakozna a…..
Telenovellák blogja Maria Belén 2010.02.26 14:45:31
Maria Belén egy 6 éves kislány,aki nemrég veszítette el nevelőszüleit egy autóbalesetben. Nagybátyja Roger veszi gondjaiba.Ám ő ambiciózus és gonosz,ráadásul ő idézte elő a balesetet melyben a kislány elveszítette a nevelőszüleit. S mindezt azért hogy ő…..
Telenovellák blogja Juana Iris 2010.02.26 14:25:36
Juana Iris egy fiatal lány akit nagynénje nevelt fel,fogadott testvérével Rquellel együtt.Raquellnek időközben rögeszméjévé válik hogy nevelőanyja csak Juana Irist szereti,ezért szívből gyűlöli a jószívű lányt. Juana Iris mexikóvárosba megy hogy a prostituáltként…..
Telenovellák blogja Guadalupe 2010.02.26 14:07:07
Francsico Javier Pereyra felelősségteljes és szerető ember.Egy nap feleségül veszi Elvirát.Feleségével együtt érkezik a házába, annak szobalánya Guadalupe.Francisco és Guadalupe egymásba szeretnek, a férfi el is hagyja feleségét.Ám nemsokára levelet kap nagynénjétől,miszerint…..
Ezekben az években igen sok olyan telenovellát készítettek,amelyeknek egy-egy női név a címe.Az elmúlt néhány nap során  rengeteg ilyen novellával találkoztam az interneten,de mivel tartalmat csak egyrészükhöz találtam,ezért úgy gondoltam itt azért a címeket igyekszem…..
Telenovellák blogja Rubi 2010.02.22 20:42:10
A legújabb gyöngyszemet a Rubi c. telenovellát végre egy kereskedelmi csatorna tűzte műsorára hazánkban.Nem is akármelyik,az egyik legnézettebb csatorna az RTLklub.A sorozat idén januárban indult útjára.A felszínen gonosz,de belül jóságos lány története egyenlőre úgy tűnik…..
E gyöngyszem nemrég kezdődött el hazánkban a zone romantikca műsorán hétköznap este 20:00-kor.A magyar nézőknek ismerős lehet a történet és a szereplők is.Hiszen 80%-ban megegyezik a hazánkban már országos sikert aratott Muneca Brava/Vad angyal című sorozattal.Nos azt nem tudni…..
Végre megérkezett hazánkba az eddig nem vetített sorozat az El rostro de analia.Itthon igen találóan A bosszú álarca címre keresztelték.A három főszereplő Gabi Espino(Luna az örökösnő,Rebeka),Martin Karpan és Analia szerepében Elizabeth Guttierez.Bár már 2009-ben elkezdték…..
Telenovellák blogja Elisa 2010.02.20 19:27:00
Elisa egy bevándorló,aki Mexikóba költözik.Itt új életet kezd.Új munkahelyén ismerkedik meg Romulóval,akiről hamarosan kiderül hogy a főnöke.Ám ekkor már késő,Elisa és Romulo egymásba szerettek.... Számos hasonló novella készült később,köztük a Betty a csúnya…..
Telenovellák blogja Colorina 2010.02.20 16:48:11
Gustavo Adolfo Almazán egy elnyomott milliomos.Nős, zsarnoki anyja Ana Maria irányítja minden lépését.Egyik éjszaka testvére ivan lerészegedik egy kabaréban, s az egyik alkalmazott a vörös haja miatt Colorinának nevezett lány hozza haza.Így ismerkedik meg egymással Gustavo Adolfo…..
Telenovellák blogja Clarisa 2010.02.20 16:30:11
Clarisa egy Durangoi bentlakásos iskola növendéke.Nővére elide szüleik halála után elhagyta a lányt.Itt a bentlakásos iskola falai közt ismeri Rolandot ,akivek egymásba szeretnek.Miután kikerülnek az iskola falai közül ,összeházasodnak. Hamarosan felbukkan Elide Clarisa…..
Nora egy Patzcuero városában élő gyönyörű nő tele álmokkal.Apja jacobo mindig is azt akarta hogy egy vagyonos ember felesége legyen,Norat összehozza a sors Alfredoval egy szegény fiúval.erről azonban az apjának nem mer szólni.Amikor azonabn mégis rászánja magát hogy elmondja…..