Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoó

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem egészen érti ezt az egyre hangosabb antiglobalizációs mizériát. Aki tényleg fél a multinacionális világparadicsomtól, az mérnem termeszt magának? Nem olyan nehéz. A Győri Keksz egy márka. A világ legnagyobb sütigyártójának tulajdonában van. Tulajdonképpen…..
Zsoó 2009.05.09 01:13:57
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..
A Homár nagy örömére szolgál, hogy a világon elsőként jelenthet a világ első ünnepi fúziójáról. A Télapó vezette Karácsony-csoport Kisjézus kettős tagságával többségi tulajdont szerzett a Húsvétban (mégse a nyúl van a kereszten, nemigaz?), úgyhogy idén már közös…..
Zsoó 2009.04.12 15:10:52
Talán még sosem volt olyan, hogy a Naiv Ügyfél fellépő zenész legyen. Dühös és csalódott zenész, mert a hangosítást kikapcsoltatta a rendőrség. Mókás, hogy mindez egy ismert kulturális fesztiválon történt, az előre megadott műsoridőben, még viccesebb, hogy állítólag egy…..
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
Zsoó 2008.12.28 22:05:32
Hátha valakit érdekel a londoni leárazós időszak:P
Mivel én a fent említett városban töltöttem a karácsonyt, így el is jutottam a sale-ra az elmúlt 3 napban.
Úgy kezdődik az egész, hogy dec 26-án kinyit a boltok 95%-a (kivétel néhány ruhabolt és az élelmiszerboltok) és megkezdődik a leárazás. Délután betévedtem az itteni legújabb westend nagyságú (inkább nagyobb) bev központba, hát lépni nem lehetett dec 26-án a tömegtől. Itt az emberek "tudatosan" készülnek a leárazásra, és egyesek az előző éjszakát is a bev központ, bolt stb előtt töltik. Elég bizarr...amelyik bolt meg nem nyitott ki 26-án (talán karácsonyra való tekintettel) az 27-én hajnali 4-kor vagy 5-kor nyit, és ez már nagy betűkkel az üzlet ajtaján van pár nappal előtte. A pasim is kitalálta hajnalban h nem tud már aludni, inkább elsétál a közeli Next-be shoppingolni:P Barátaink is felkeltek hajnali 4-kor, hogy 5-re odaérjenek (poén kedvéért de végül is sikerült a vásárlás). Szerencsére az "én" üzleteimet letámadtam 26-án, a Next-ben úgy sincs a méretemben cucc (pedig nem vagyok azért 30 kilós anorexiás).
Összegezve itt Londonban tök jól lehet vásárolni, minden boltban leárazás van dec 26-ától, mondjuk 27-éig érdemes lezavarni mert a boltokat keményen kifosztják. Ráadásul most a font is tök gyenge, szal lehet megéri kijönni annak aki otthon van egy városnézéssel egybekötött shoppingolásra:P
Az élet újabb mókás aspektusát fedezte fel Don az Erste ÁSZF-jében, amikor meg akarta szüntetni számláját. Azt ugyanis nem lehet. Legalábbis 40 napig, amíg "átfut a rendszeren", bármit is jelentsen ez: Régóta szorgosan olvasom blogod, és eddig nyugodt voltam, hogy velem…..
És nem elég, hogy más ár szerepel a csomagolás fölött és más a kasszában, még a vásárló pofájába is hazudnak a kőszegi Plus áruházban. Mosolyogva. Tudom, hogy már végre büntetik a nagy áruházakat amiért más árakat írnak ki, mint amennyiért valójában eladják a…..
Olvasóink nem szeretnék, hogy újra igazságtalanul megfeszítsék szegény Norbit, ezért a cukormentes cukor nyomába eredtek. Három elmélet is napvilágot látott. Az elsõt Andrew küldte, aki szerint jázmin pakóca lehet az édesítõ, Lesi szerint azonban valószínûbb, hogy a…..
Zsoó 2008.07.15 23:23:24
A Homár távoli ősei szinte mind jogászok voltak, néha-néha mégis kibújik belőlünk a gazdatiszt. Most például ujjongunk, mert Viktor olyan képet küldött nekünk, ami kiutat mutathat a magas élelmiszerárakkal kombinált agrárválságból. A magyar mezőgazdaság Kitörési pontja:…..
Az utóbbi napokban-hetekben egymás után kerültek elő Wizz Air-szapuló levelek. Ebben persze nincs semmi rendkívüli: ha valaki megírja egy adott céggel kapcsolatos élményét, a többieknek is nagyobb kedvük lesz hozzátenni a magukét. A Wizz Air bashing fő témái a római járaton…..
Zsoó 2008.06.23 15:08:07
Mi eddig egyszer utaztunk a wizzair-rel, Bp-London úton (csak egyirányba)a 17.40-es járattal.
Semmi gond nem volt. Becsekkolásnál álltunk sorba fél órát, aszt ennyi.

Egyik kolléganőm ment Mo-ra, én mondtam neki h van a wizzair is, persze hozzátettem hogy vigyázni kell, mert sok rosszat hallok róla, ő wizzair-re vette a jegyet. MIkor visszaért, azt mondta, minden okés volt.

Barátom szülei jöttek ki Londonba, ők is a rózsaszínekkel. 2 órát késett a gép, de az tényleg nem a társaság hibája volt, vmi volt a reptéren (bombariadó vagy mi).
Hazafele pontosan indult, ráadásul vmi 23 kilós volt fejenként a bőröndjük és túlsúlydíjat se számoltak fel.

Én elhiszem h sokan szoptak velük, én most megint hozzájuk veszem a jegyet (mert legolcsóbb), aztán egyszer kihúzzák nálam a gyufát akkor többet nem veszek. De addig, amíg nincsenek ilyen problémáink, addig jó lesz.
Majd beszámolok a fejleményekről, bár az utazás még csak szeptemberben esedékes:)
Persze fel vagyunk készülve minden rosszra (remélhetőleg). Mert amiket itt olvasok az durva.

Más: ha bőröndöt akarsz szerválni, itt a trükk. Egy barátom vett otthon jó drága samsonite bőröndöt. Na most erre van ilyen gari, hogy ha megsérül utazásnál, akkor ők lerendezik a kárt a légitársasággal, te meg kapsz egy zsír új bőröndöt. Na sokszor nem kérik vissza a régit, és ha van olyan állapotban, lehet még utazgatni vele és minden alkalommal eljátszani, hogy megsérült stbstb és új bőröndhöz lehet így hozzájutni (kb 30e ftoshoz) minden alkalommal:D
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
Zsoó 2008.03.28 17:27:03
Túlgerjedt tinédzserekre specializálódott telefonkártyás lehúzást detektált Bandi egy társkereső oldalon. A belógatott nyeremény ezúttal nem a telefontársaság bőségkosara, hanem egy bemelegítő telefonbeszélgetés egy reménybeli dugáshoz:Gondolom számotokra sem ismeretlen a…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Ritka az olyan naiv ügyfél, akivel a terézanyoid Homár sem tud mit kezdeni, annyira síkbuta. KZ a Radnóti Színházba indult előadásra, de sem a jegy megvásárlásakor, sem indulás előtt nem vette a fáradtságot, hogy ránézzen a kibaszott papírdarabra, amiért pénzt adott. Így csak…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
Zsoó 2008.03.06 00:47:22
A csomagolásra írtak szerint ugyanis ahhoz, hogy ledolgozzunk egy sornyi (vagyis három kiskockányi) csokit, 157 órányit kell úsznunk folyamatosan. Majdnem egy hét. Ehhez képest mit számít az az egy nap, amit szökőév extraként 2008-hoz csapott a Hamburgerfutár? Teodoru konzumsztorijai…..
Zsoó 2008.03.05 00:54:12
hu.wikipedia.org/wiki/Kal%C3%B3ria

Ez a boci csoki jellegű kalóriaszámításról jut eszembe, hogy az embereket hülyének nézik? Bár sokaknak fel sem tűnik, mert ehhez gondolkodni kell (bocsi).
Milyen érzés lehet David Beckham vérző nyaktőcsonkjával találkozni az újságárusnál munkába menet? Vagy belefutni a szuperluxust hirdető Moet & Chandon pezsgőplakátjába, amelyiken mindjárt csigolyán csókolja nagyestélyis partnerét a vértacskos arcú fiatalember? Aki igazán…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Becsszóra most már csak negyedévente lesz ilyen sztori, de úgy tűnik, hogy a UPC és egyéb szolgáltatók sem akarják egykönnyen feladni a hűségnyilatkozattal szopatást. Persze kismillió módon lehet a fizető ügyfél arcába tojni, de a legszebb mégis az, amikor 6 éve rendben tejelő…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Zsoó 2008.01.07 21:14:57
Most kezdek úgy igazán utánanézni a dolgoknak, ezért is tévedtem erre az oldalra.
Egyszer Győrben jártam egy hosszú hétvégén, és ott standoltak ezek is a hülye Dianetika könyvükkel, meg ingyenes stressz tesztet csináltak, gondoltam kipróbálom, akkor még nem tudtam mifélék ezek:( Főleg akkor a lelkiállapotom se volt a csúcson. Na mindegy, lényeg, hogy ott voltam, belenéztem a könyvbe, de aztán mondtam nekik, hogy ha akarom meg tudom venni Pesten is. Adták ezt az Oxford tesztet is. Én nagyokos meg szépen kitöltöttem, és bevittem a blahán lévő szektatelepre. Még mindig nem tudtam kik azok...Odaadtam ott egy fura csávónak, aztán mondta h kb 15 perc, addig kiértékelik. Mondta, addig olvasgassam a könyveket, amik oda ki voltak rakva. Belenéztem, de egy szót se értettem, úgyhogy inkább kimentem a boltba venni valamit, erre közben csörög a telefonom. Persze a teszten megadtam a telefonszámomat, ők hívtak, hogy hol vagyok. Mondtam csak kiugrottam boltba, de 2 perc és ott vagyok. Már ez is fura volt. Na mindegy.
Aztán már nem emléxem mit értékeltek ki, de vmi diagramokat mutogatott a csávó és kb olyan dolgok jöttek ki amik sztem nem voltak igazak rám. Közben elkezdett mesélni, valamiről, nem igazán vágtam:D vmi pszicho-s duma volt de nem értettem nagyon. Aztán mondtam a csávónak h köszi, most nekem mennem kell. Nem tudtam lelépni mert még mindig mondta a magáét. Aztán rákérdeztem, mert nem értettem, de hiába beszélt utána se értettem miről:S Vmi olyasmi volt h emberekkel szeret foglalkozni és valami mérnök volt, de ez így jobb. Meg h vannak előadásaik. Nem rémlik sokminden. A csávó fura volt.
Kb fél óra múlva csak elmentem már, mert mondtam h mennem kell, többször is, különben is untam az egészet (persze ezt nem mondtam neki). Csak sikerült elmenni onnan, erre közölte a csávó, h akkor vmikor folytassuk, mondjuk hétfő este. Mondtam majd meglátom, és hívom akkor. De nem érdekelt, úgyhogy nem hívtam.
Utána mikor meséltem valakinek, mondta, hogy mi ez, és hogy vigyázzak. Na ezért is nézek most utána ennek, mert azóta eltelt ugyan 1 év legalább, de valaki most felhozta a témát, aki már olvasott róla, úgy gondolom még egyszer ilyen hibát nem követhetek el, ezért utánanézek. Főleg hogy a munkahelyen is lehet gáz. Mondjuk most külföldön vagyok, de az ördög itt sem alszik.
Na ráadásul azt se tudtam h a Lenkei is szcientológus. Én hülye legutóbb mikor Mo-on voltam, vettem 2 dobozt abból a vitaminból, aminek szedését tegnap abbahagytam miután felvilágosítottak, hogy ki ő. Ezután már nem tudok hinni neki, legalábbis abban, hogy minek urán, arzén, ólom meg ilyenek a vitaminba, mert ezek a dobozán fel is vannak sorolva. Másrészt meg semmi hatása sincs. Megy a kukába.
(Jah, nő vagyok:))