Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonpimasz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szocik lassan másfél évtizede nem képesek egyetlen valamire való populáris akciót indítani (tüntetés, népszavazási kezdeményezés, választási győzelem), ez időszak alatt a vezetői között egymást váltották az inkompetens és/vagy korrupt (saját források híján újabban a Fidesz érdekeit is szolgáló)…..
nagyonpimasz 2019.06.02 09:47:46
@HaFr: Egyszer azért érdemes lenne kibeszélned azt is, hogy mi is a bajod a Gyurcsánnyal. Mert azon kívül, hogy barka mód ment mindenki a Gyurcsányozásba, még senkitől nem hallottam konkrét érveket arról, hogy mi is volt igazán az a nagyon nagy baj amit a Gyurcsány okozott. A Momentum az én véleményem szerint, soha nem fogja a DK-át utolérni, mert a DK-ban egy ereőteljes és egy nyugodt valós politizálást látok, a Momentumban meg egy nagyon törtető, és okoskodó pártot látok, amit inkább tudnék az LMP.-hez hasonlítani. Az, hogy most jól szerepelt, az vissza fog esni. Ezt abból is gondolom, hogy eleinte a Momentum nagyon sok embernek tetszett, de amint elértek valamit, akkor azt gondolták, hogy ők már valakik, és egyből hatalmi állapotba szerettek volna kerülni. Most is pont ezt látom. Elértek egy eredményt, és azonnal felakarnak mindent borítani ezzel a jelöltállítással. Nem az a baj, hogy jelöltek akarnak állítani. Azzal van a baj, ahogy csinálják. Eddig is módjuk lett volna állítani és régen bejelenthették volna, de nem tették. Most, hogy van némi kis eredmény, azonnal lendületbe akarnak jönni úgy, hogy a véleményem szerint, erőszakos nyomulással. Képzeljük el, ha ezek nagyobb hatalmat kapnának. Akkor milyen nyomulásuk lenne.
Közleményben kért bocsánatot a XXI. kerület lakóitól Borbély Lénárd, csepeli polgármester, akit két hete ittasan vezette autóját, amikor megállították a rendőrök. Az Index kedden e-mailben kérdezte meg Borbélyt az igazoltatás körülményeiről, aki azonban válasz helyett…..
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
nagyonpimasz 2016.03.21 09:41:19
@consul: Te a riporter magatartását azzal, hogy rászáll
t valakire, azt helyesnek tartod?
nagyonpimasz 2016.03.21 09:42:34
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
nagyonpimasz 2011.01.05 16:15:28
@Koholmány:
Marhára nem érdekel a te linked sem, mert ez még ha igaz is lenne, smmi jogom másrúl tovább híresztelni olyan dolgot, amit én nem tudok igazolni. Tudod, aki magárol ma mond valamit, azt holnap visszavonhatja. Te meg, hogy fogod akkor igazolni, hogy amit tovább híreszteltél, az igaz.
De most itt az új média törvény, és majd szépen rendet rak az ilyen szerkesztők, cikkeket írok közt. Oszt annyi.
nagyonpimasz 2011.01.05 16:17:52
@zero:
De tudod, ha valakit agyonrúgnak az utcán mert megérdemli, nem megyek oda és nem rugok mégegyet belé. Most a cikkíróba rugnak bele, és majd megtudja, hogy milyen az, ha ő van a célpontban!
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..