Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kék_hagyma

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Kék_hagyma 2010.02.10 20:03:15
No és milyen érdekes.... eljárást indítottak egy "gumikalapácsos" asszony ellen...

Talán mégis van valami abban, amit Molnár Oszkár tud...???

www.stop.hu/articles/article.php?id=604982

" Molnár Oszkár edelényi polgármester által gumikalapácsos nőkként aposztrofált "cigányok" közül a rendőrség meggyanúsított egy asszonyt."

Bővebben:
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=307529
Kék_hagyma 2010.02.11 12:10:30
Nagyon jó cikk Németországból!

Aki bármilyen párhuzamot észrevesz a cigányok és az ottani bevándorlók problémája között, az csak a véletlen műve lehet... ;-)))

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=97586206&t=9005529

" Németország csendben igazolja a Murray törvényének érvényességét, miszerint a képzetleneknek adott növekvő támogatások nem kevesebb és jobban képzett utódot eredményeznek, hanem többet és még képzetlenebbet. "

" Annak ellenére, hogy Amerika jelentősen csökkentette a szegénység elleni kiadásokat, nem nőtt, hanem csökkent a szegények száma."

Notessék! Lehet követni! :-)
Kék_hagyma 2010.02.11 12:50:37
@imperial:
" a hajléktalanok fehérek, mivel ha cigányok lennének, akkor kaptak volna ingyen lakást"

Plusz: az önkényes lakásfoglalók 90++%-a is cigány!
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Kék_hagyma 2010.02.03 20:18:36
@saclos: és mekkora óbégatás kerekedett a kártyából...! Pedig az adófizetők pénzéből juttatott segély elköltését miért ne lehetne korlátozni (no alkohol, no cigi) ???? Bezzeg azt a pénzt, amiért megdolgozunk, annak az elköltését lehet korlátozni..????

Abszurdisztán4!!!
Kék_hagyma 2010.02.03 21:26:58
@Jankove: akárhányszor elkaptak egy uzsorást, az apeh szóvivője abszolút elhárította a riporterek érdeklődését, hogy miért nem vizsgálgatják ezeket.... "nincs rá kapacitásuk" - volt a válasz. :-( B.kker, elég elmenni egy faluba, mindenki pontosan tudja, hogy ki az uzsorás. No meg látszik is... Fullcigány faluban a fagylaltszínű, kőoroszlános házak...
De az apehnek ez macerás...
B.ccus! :-S
Viktor úgy látja jónak, tudtam meg ma reggel a mindig magabiztos Szijjártó Pétertől az ATV-n, hogy a Fidesz első embere nem ül le miniszterelnök-jelölti vitára mindenféle Bokros Lajosokkal, legalább is egyelőre biztosan nem. Előbb rendezze le Bokros a vitáját Mesterházyval mintegy…..
"Szép napot, kis kezét csókolom! Sebestyén Kázmér vagyok, az APEH ellenőr… helyett az az emberke, aki megváltoztatja az Önök életét. Látom, az előbbit majdnem elhitték, ne vegyék zokon, mindig viccelődöm, ilyen a természetem.Milyen kis fiatalosak! Megáll az ész!…..
Kék_hagyma 2010.01.29 22:28:33
zamat Mi a junk food titka? 2010.01.29 09:00:00
A tavalyi volt a tizedik karácsony, mikor a nagyi megtartotta magának a habos, csokis sütije receptjét. - Majd egyszer. - hangzott ismét a dühítő válasz. Számtalanszor feltúrt konyha, ronggyá lapozott szakácskönyvek, remények és feleslegesen összecsokizott edénykupacok után…..
"Amíg a gyerekek megdolgozták a Gödör mentális klímáját, és érezhetően feltöltötték szeretettel, addig a felnőttek a szokott beszélgetéseikbe merültek. Kerekasztaloztak a rendőr, emberi jogi harcos és cigány önkormányzati bácsik, utána a pedagógus és képző bácsik…..
Kék_hagyma 2010.01.28 20:38:33
@blas: Ezt Miss Röfi maga mondta...???? Nem térek magamhoz...! :-))))))
Kék_hagyma 2010.01.28 20:41:05
@Gogol: bírom ezeket az ex cathedra kijelentett hülyeségeket... :-)))))) Te vagy az OKOS, és mindenki más tanulatlan.

ROTFL
Kék_hagyma 2010.01.29 12:56:10
@zizizuzu:

Havas Henrik írja Bánszállásról, de akár szólhatna a Hétesről is:

velvet.hu/blogok/havashenrik/2007/12/14/a_ciganygyerekek_frusztraltak_a_magyar_g/

"Hát nézze, ez nagyon, de nagyon kényes téma. Valamikor a hetvenes évek legelején jártam először Ózd mellett, egy kis bányásztelepülésen, Bánszálláson. Tipikus kis bányászkolónia volt, takaros házak, gondozott kertek, vasárnap kopott, de tiszta öltönyben, fehér ingben söröző nyugdíjasok, a vasárnap délutáni sziesztához fúvószenekar csinált hangulatot.

Aztán a bányák bezártak, már nem kellett buszozni mondjuk Putnokra, és sorra haltak meg az öregek. Leállt a kohó is, a fiatalok, ha tehették elmenekültek. Az elhagyott házakba cigányok költöztek és máig emlékszem arra, hogy valamikor a kilencvenes évek elején, amikor egykori katonatársamat meglátogattam, hogyan zokogott az édesanyja. A cigányok már azt sem várták meg, hogy a termés a kertben beérjen, éjszaka már a vetőkrumplit is kilopták a földből. Ismerősöm aztán azt telefonálta meg, hogy egy éjszaka elvitték a vaskerítést is, a mamának már tyúkjai sincsenek. Azok, akik még maradtak, rettegésben élnek, de kilátástalan minden, mert a házak eladhatatlanok.

Katonatársamat idén áprilisban temettük, de nem Bánszálláson, a szülei mellé, mert már a sírkövek sincsenek meg, a cigánygyerekek szétverték őket. Még egyszer, utoljára elautóztam Bánszállásra, ez az áprilisi élmény azóta kísért. Roskadozó házak, kivert ablakok, az üveg helyett leginkább furnérlemez, mindenütt szemét, kóbor kutya, és ami a legszörnyűbb, tétlenül lődörgő felnőttek, rosszul táplált csellengő gyerekek. Bánszállás 2007. április, Borsod Megye, Magyarország, Közép-Európa."
Curro Claret terméktervező olyan templomi padsorokat tervezett, amelyek éjszakára egyszerűen ággyá alakíthatóak, így nyújtva fekhelyet az arra rászoruló hajléktalanoknak, háborús menekülteknek.  A barcelonai kiállítás leírása szerint a tervet a szükség szülte: mind…..
Mondja ez a tenyérbemászó Szollár gyerek vasárnap, hogy szakértői kormányunk kéthetes tájékoztató sorozatot indít "Több, mint válságkezelés" címmel. Ennek segítségével a Zemberek megismerhetik azokat a mindennapi életüket is érintő intézkedéseket, amelyekről a…..
Kék_hagyma 2010.01.19 21:39:35
@nl80: fenn van a hír szinte az összes megyei hírportálon (heol, teol, szoljon, stb.)
Oroszlány...

Persze cigányok... Az egyik lány 13 éves....
www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/tiz-baromfit-es-par-tojast-ert-vili-bacsi-elete-281847
www.oroszlany.hu/index.php?p=news&act=show&cid=2495
Kék_hagyma 2010.01.19 22:08:46
@nl80: szép "kiccsalád".... :-s :-s

Ilyenkor hol vannak a Mohácsi vészbanyák meg Kolompár, Horváth Aladár, Teleki és a többi nagypofájú......?????????????????
Kék_hagyma 2010.01.20 18:24:55
@laspalmas: "Fontos az önmegvédő képesség"

B.cca + a rendőrkapitány... Barna bácsinak megvolt az önmegvédő képessége - jól meg is nézheti magát.... :-((((((((((
Tisztelt Heol szerkesztősége!Önök a leghatásvadászóbb bulvárújságok stílusára hajazó "Lapáttal a rendőrautó ellen: tőrbe csalták a zsarukat a romák" címmel számoltak be egy tavalyi Hevesen történt bűnesetről. A cím egy többszázezres  népcsoportot…..
A nagy karácsonyi előkészületekben erről lemaradtunk, de jobb későn, mint soha. Budapesten található a Káldor Miklós Kollégium, ami 3 épületben, 19 pedagógussal 140 lánynak és 80 fiúnak biztosít férőhelyet. A diákok vidéki általános iskolából kerültek fővárosi oktatási…..
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
Kék_hagyma 2010.01.04 18:30:13
A januári és februári visszatekintőt már megcsináltam az év elején, szavaztatok is, de kiteszem újra, szavazni is lehet még, hátha megfordul az állás.... Szóval január ... erős évkezdet volt. Többek között megismerkedhettünk Dugóval, Verók polgármester úrral, volt egy…..
Kék_hagyma 2009.12.22 12:11:38
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Kék_hagyma 2009.12.17 17:55:28
@Lecso (F*ck the Shit): No pont ezt akartam bemásolni....

Tipikus cigány, ahogy elnézem az ábráázatát..... :-DDDDDDDDD
Hegedűs Zsuzsa a Heti Válasz interjújában közölte, hogy, idézem, ki kell közösiteni a monoki polgármestert Szepessy Zsoltot. Erősen támadja a Bajnai féle költségvetést, de pont az ellenkezőjéért mint Rózsás Alina Isabella és a többi ismert közgazdász. Kevesli a…..
Ígérem, hogy utolsóelőtti posztomat írom erről a fantasztikus találmányról, de úgy gondoltam, talán segíthetek azon honfitársaimnak, akik nem tudják eldönteni, hogy valóban hívők-e, íme a tízparancsolat: 1. Szponzorod, instruktorod legyen a te Istened!2. Ne tájékozódj,…..
Az elmúlt húsz évben a cigányügyeket illetően legalább egy jelentős változás biztosan végbement: a cigányokat többé nem lehet kihagyni a róluk szóló döntések meghozatalából. Reprezentatív képviseletük nincs (esett már erről szó, lásd Cigány párt, június 11., és…..