Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigeti T.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átláccó 485 > 386 és 653 >386 2010.04.14 16:58:00
Április 11-i első forduló előtt és után is pörög a Transparencyvel karöltve a Freedom House és az Eötvös Károly Intézet által vezetett kepmutatas.hu számlálója.A számok a Fidesz esetén 485, az MSZP-nél 653 -ti. millió forint.  A tövényes határt a két párt már JÓVAL…..
   Magyarország márpedig nem Amerika. Ezt ma publicisztikák imamalomként hajtogatják (szólásszabadság, demokrácia ügyében). Pedig van, amiben Amerika vagyunk –és még több minden amiben meg sajnos nem. Ilyen ügy a kampányfinanszírozás és a Parlamentünkbe vetett…..
Eseményekkel teli mindennapokat élünk, Hegyeshalomtól Záhonyig kezdetét vette a kampány, ország-megváltó programok, harkályhadművelet (kopogtatócédula gyűjtés) és úgy általában minden, ami ilyenkor kell. Most szeretnék nem erről írni. Fogunk eleget -aktív…..
 Megnéztük az antikorrupciós csomag közbeszerzési részét! Jogos a kérdés: miért is küzdünk ezen a területen?   Az átláthatósági megállapodás a Transparency International Magyarország egyik javaslata egy pazarló és korrupciótól fertőzött területre.…..