Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napcsapda

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjem? Talán a mérhetetlen unalom, amit azok a napok okoznak, amikor az embernek motivációja, társasága, kedve, ereje sincs lemenni a vízpartra, na az okozta azt, hogy egy szép napon elmentem Vágási Zolihoz megtanulni botot építeni. Na de ne szaladjunk ilyen messze, kezdjük…..
A Normafa lábánál, a Tündérhegyen elkezdődtek a nyári előkészületek: kerti dodzsót építünk, körös-körül erdő, nyugalom, csend, a forrásnál is tisztább a víz. Június közepétől augusztus végéig nyolc-tíz héten át hétköznapokon nyaraló gyerekeket, hétvégeken pedig…..
  Június közepétől augusztus végéig, hétköznap 8-17-ig, öt –hat fős csoportban, 6-9 éves gyermekeket várunk túrázni, társasozni, játszani, bandázni, - előkerül az agyag, az ecset, a festék, a papír, sok zenével, vízzel, labdával, homokvár-építéssel töltjük a…..
Napcsapda 2013.05.23 10:41:48
napcsapda Napcsapda nyaraló 2013.05.20 21:17:21
       A NAPCSAPDA-nyaraló Nyári hétköznapokon a dolgozó szülőknek gond lehet a gyermekek elhelyezése, ha családon belül nem megy, szinte csak drága táborokba lehet küldeni a gyermekeket. A NAPCSAPDA – nyaraló hétköznapokon reggel nyolctól délután ötig családias,…..
mesevár-ovi kezdetek 2011.01.11 19:47:35
Sziasztok, kedves szülők!Szeretettel üdvözöllek benneteket!Amióta csak oviba járunk, nekünk, rohanó szülőknek, kevés lehetőségünk van megismerni egymást, pedig gyakran szükségét érezzük a kommunikációnak. A szülői értekezletek arra nagyon jók, hogy az elkövetkező…..
fittoffice strapa-oldás Ünnepekre 2010.12.21 13:19:14
Köztudomású, hogy az Adventi időszakban fölpezsdül az élet és számos kihívásnak kell hirtelen megfelelnünk életünk minden területén, és így nem ritka, hogy félhullaként esünk be a Karácsonyfa alá végül. Ne várd meg, míg lüktet a vádlid és beszakad a hátad!Ha egész nap…..
 A  "Teljesség felé" -  Művészetek az Emberért  Alapítvány Info: Bajna Erzsébet 1121. Budapest, Csillagvölgyi út 3./b.   Tel: 06-70-2351950 kinezikon@gmail.com   A    K I N E Z I K O N    P R O G  R  A…..
fittoffice gerinclebontás ülve 2010.10.28 14:18:27
üdvözöllek!bizonyára sokat üldögélsz a képernyő előtt - ahogyan gyakran én is - és estére érzed, hogy sem a nyakad, sem a hátad nem hasonlít fiatalkori állapotára. Egy egyszerű gyakorlatot mutatok.Mindkét lábad a földet éri, úgy ülj, hogy combod párhuzamos legyen a…..
Fedezzük fel a szellemi kultura kincseit Önmagunkban.A világ legfinomabb táncai, a galaktikus gamelán zene ritmusaősi édenkódokat ébreszt fel a lélekben,és segit átélni a földi paradicsom boldogságos belső világát!!  ..
fittoffice Eufória 2010.03.23 10:37:00
Keveset örül - keveset él   A felszabadultság, a boldogság átélése, a határtalan öröm érzése, a testi-lelki-szellemi öröm-ködés, emberi létezésünk legszebb kiváltsága és adománya.  Ha most figyelmen kívül hagynánk egy fantasztikus vacsora, egy elragadó…..
  Bárki azt gondolhatja, hogy a test, a mozgás, no meg az egészség voltaképpen "gyakorlati" dolgok, nem online, vagy offline írásokból kell közelebb kerülni a témához, hanem igenis a gyakorlatban.Ez tökéletesen igaz.Ha felnőtt élet számtalan hétköznapi…..
fittoffice Miért is mozogjunk? 2009.12.06 23:16:00
     ..
fittoffice aktív pihenés 2009.12.06 12:52:00
 HealthInvest? EgészségBefektetés?Legősibb ösztönünket nézve, az életbemaradás ösztönét mindenki ismeri és elismeri, mint legfőbb hajtóerőt. Sokat meg is teszünk azért, hogy magunkat fönntartsuk, állandóan befektetünk, előbb tanulással, később munkával,…..
fittoffice körséta 2009.12.03 09:24:00
Séta az egészség körül Modják a régiek, addig van egészségünk, amíg nem is tudunk róla...Az egészség természetes, könnyű, észrevétlen, mert egy rendszert  -  a szervezetünket - olajozottan működteti, nem is kell tudnunk róla...Azt is mondják, hogy a betegség a…..
A   K I N E Z I K O N    P R O G R A M- munkahelyi egészségmegőrzés és közösségfejlesztés -A KINEZIKON gimnasztika:Arra fejlesztettük ki, hogy könnyedén beiktatható legyen a hétköznapi munka, ill. élet rutinszerű mozgási szokásaiba, s hogy mind egyénileg,…..