Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pyrrhus

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly költségvetési kiigazításra lesz szüksége az ötödik Orbán-kormánynak közvetlenül a hivatalba lépése után, de nyilván kerülni fogják a megszorítás kifejezést. Ettől még egyértelmű, hogy soha olyan kedvezőtlen gazdasági környezetben nem vágott neki egy új ciklusnak Orbán Viktor, mint most.…..
Mi folyik itt Fideszesek? https://telex.hu/valasztas-2022-videok/2022/02/01/kidobott-levelszavazatok-erdely..
MaGYAUR A 0:4 margójára 2021.09.03 00:25:18
Mérleg: Orbán világhírű politikus helyett komolyan nem vehető botrányhős lett és a vágyott "sportnagyhatalmi státusz" helyett a magyar népesség katasztrofális egészségügyi állapotban van a mozgásszegény életmód, a stressz, valamint az egészségügy összeomlása miatt...
Csúcsra járatja a kormány bizonyos tények elhallgatását, a számsorok manipulálását, a járványügyi adatok kozmetikázását. Most már attól sem riad vissza, hogy csúsztatásokkal elérjen olyan dolgokat, melyeket a valóság bőven megcáfolna. Teszik ezt azért, hogy az emberek bizalmatlanná váljanak a…..
Pyrrhus 2021.04.28 00:54:05
@atomic power 1986DucaDuca:

Az a baba hamis, amelyik összemossa az összes halott és a coronavírusban elhunytak számadatait.

A Magyarországi adat nagyon magas, tekintve hogy évente 120-140 ezer haláleset történik az országban bármely okból.
Még az sem pontos, ha a napi haláleseteket hasonlítanánk össze a lakosság számához képest, hiszen a vírusfertőzöttség más és más stádiumban van országonként, azon belül területenként is.
"A barátnőm rohadt erős személyiség, aki elképesztő módon kitudja osztani az embereket és megmondani nekik, hogy mit csináljanak. Ez az egyik dolog, amit vonzónak találok benne. Csak szex után szar, amikor gyorsan elmondja mindazt, amit másképp csinálhattam volna. Egyrészt szeretném tudni, ha…..
Most már fizetnek a háziorvosoknak azért, hogy eloltsák a kínait. Jön belőle egy tonna, amit egyre kevésbé tudnak rásózni a népre. Tisztázzuk, hogy ez kinek a sara. Mondjuk az alapján, hogy miért nem akarják az emberek a híres-neves Sinopharm vakcinát. Alapvetően három okot emlegetnek, amikor…..
Te hol élnél szívesebben, a magyar vagy az osztrák fővárosban? Pozsonyban vagy Rómában? Bukarestben vagy Berlinben? A válasz elsőre egyértelműnek tűnik. Másodikra már nem biztos...
Varga Mihály pénzügyminiszter a minap megjelent interjújában nem mondott túl sok újdonságot, volt azonban néhány mondata, melyek üzenetén érdemes eltűnődni. Például egyrészt elismeri, hogy a válság elleni védekezés néhány hónapja alatt veszendőbe ment minden eredmény, amit az államadósság elleni…..
Szlengblog Ruppó 2009.03.28 06:00:00
Egységnyi pénz: egy, gyakrabban ezer forint. A Tónió a legundorítóbb csóka egész Kenyába. Múltkor jön összefestékezett kezeslábasba befelé a Merszi Painba, azt mondja, hogy "egy szivacsot". A Szabina fönőknője fogja magát, letörli a pultot, pohárba belecsavarja, aztán mondja,…..
Pyrrhus 2020.10.26 21:46:11
@Mokele-Mbembe:
Ha talponállóban, kocsmában már beállítva az alkoholszintedet rendeltél még, sanszos, hogy ilyet kaptál, ittál.
Pedig ott is egy Orban a miniszterelnök, de azért van különbség. ..
Pyrrhus 2020.03.26 22:41:34
@rallus:
A Fidesz 133 idiótája gyakran még ahhoz is túl hülye, gondolkodás nélkül azonos gombot legyen képes megnyomni.
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
Hű mennyi Dagályos posztunk volt már! A nőket videózó kabinos, a szarszippantással súlyosbított fürdőzés, na meg a megzavarodott pénztárosok után most olvasónk szerint egy jól ismert, aktuális probléma került elő: az öltözőszekrények hibája. Rita szekrénye nem nyílt, mivel a rendszerben másik két…..
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
Pyrrhus 2020.02.24 22:22:19
@Csokis:
Ne légy lusta, minden tojást külön edénybe törj bele, szagold meg, s ha rendben akkor borítsd a már jók közé.
Ha engem kérdeznének, akkor hirtelen nehezen tudnék válaszolni a kérdésre, ha mégis kellene valamit mondanom, akkor azt felelném, hogy alighanem télen, hóban és fagyban. És tényleg.....
Egy bevált fénycsőarmatúrát meg kell becsülni, még ha a hagyományos fénycső kezd is kimenni divatból nagyobb fogyasztása, környezetszennyező alkotóelemei, bonyolultsága (gyújtó, fojtótekercs) és rövidebb élettartama miatt. Maga a kiindulási alap maradása mellett érvel, hogy valaki már egyszer…..
Pyrrhus 2020.01.01 23:58:41
@ColT:
Miért nem teszel bele kétszer akkora teljesítményű 100 ohmos ellenállást?
Bár meggondolandó, mert nem ritkán ellenállást használnak biztosíték helyett.
Sokkal kisebb és kiég, leég ha kell.
"Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: az emberek és a magyarok." Isaac Asimov ..
Pyrrhus 2020.01.01 22:33:48
A külföldön élő magyarok körében meglehetősen elterjedt gyakorlat, hogy a külföldi munkavállalás (és élet) ellenére Magyarországon is fizetik a társadalombiztosítási járulékot és ha úgy adódik, akkor otthon is veszik igénybe a szolgáltatást. Na, ennek jövő nyártól vége lehet, ráadásul nem csak…..
Pyrrhus 2019.12.03 15:00:59
@Csodabogár:
A nyugdíjas nettó nyugdíjat kap, tehát minden olyan állami elvonással csökkentett összeget, mint az aktívak kézhez kapott munkabérként.
A nyugdíj megállapításakor egyszer s mindenkorra levonták, csökkentették az egészségügyi járulékkal (is) a kifizetendő nyugdíj összegét.

Akik semmit se fizetnek azok a közpénzből élők. Az az egymillió, aki a bérét a közös kasszából kapja. Amit látszólag levonnak tőlük, az is a közös kasszából kerül át a TB, nyugdíj, SZJA, stb. alapokba.

S ott a rengeteg segélyes, minimálbéres, lógós, munkakerülő, sorozatszülő, börtöntöltelék. Milliókra tehető a számuk. Utánuk szinte semmi nem kerül be az alapokba.
via GIPHY Fantasztikus gordiuszi csomó, ami látszólag nem is olyan nagy gond, viszont a következtetés igen. Mi van, ha a levél követelésről szól és végül a végrehajtó is ide jön majd végrehajtani? 2015-ben (!) vásárolt ingatlanomra a mai napig küldözget levelet a Telenor az előző lakónak…..
Pyrrhus 2019.11.28 00:15:43
@cukrosleves:
"...vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja,..."

Átadásnak minősül, ha a postaládádba helyezik. Tehát nem te követsz el bűncselekményt, hanem aki a levelet neked a postaládán keresztül átadta.
Pyrrhus 2019.11.28 00:20:44
@Terézágyú:
"Azontúl, hogy talán ott is elbarmol valamit a cég, szerintem simán lehet az, hogy a nagyokos kliens direkt rossz címet ad meg a cégnek, mondván, hogy engem ne zaklassanak kéretlen emailekkel... "

Az e-mailt nem lakásra, nem borítékban és nem a postással küldik.
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..