Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cocola119

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
Béla hiába tudja bizonyítani, hogy a békéscsabai rendőrség bírságolásának idején egy másik városban tartozkódott, a békéscsabai rendőrség a füle botját sem mozgatja. A bírságot persze kiszabták és fellebezhet ha akar, de hiába ír leveleket, arra senki sem reagál.…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
A Benkő feleséget keres lassan olyan szitokszó lesz, mint Győző volt annak idején, ezzel riogatják majd konzervatív anyák süldő lányaikat, ha nem mennek haza időben: Szamanta, úgy végzed, mint azok a lányok a tévéműsorban, és majd megpocsíkol a egy holtrészeg lantművész,…..