Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagiivanandras

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanra talán kipihentétek a csoportkör borzalmasan unalmas meccseit, így következhet néhány hasonló a rájátszásból is. Meg persze lesz itt pár jó meccs is, és az izgalomra sem lesz panasz. Remélhetőleg senki sem felejtette el, hogy számos válogatott kieséséért szorítunk…..
Évtizedünk első foci világbajnoksága stílszerűen, a katanaccsó hazájában vezette be az új idők fociját, a gólátlag nagy ellenségét, az olasz típusú totális védelmet. Ez a fogalom már 8 évesen az agyunkba égett, és még ma is ott tanyázik a kép, ahogy az Etrusco Unico…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
dagiivanandras 2012.07.31 16:39:08
Transylvanianmixedgrillnél a pont, gyerekek! A vívást közvetítő nő botrányos volt. Honnan szedte azt az ökörséget, hogy Szilágyi bosszút állt az olaszokon? Szerinte a 14 éves Szilágyi ökölbe szorított kézzel reagált, amikor a 2004-es karddöntőben Nemcsik Zsoltot legyőzte egy olasz, és megfogadta, egyszer majd visszafizeti a kölcsönt egy másik taljánnak? Hogy lehet valaki ennyire ostoba, főleg exsportolóként? Az egyéni sportágakban semmilyen szerepe nincs annak, hogy korábban két másik személy mit művelt egymással. Vajon az olaszok is azért bőgtek 2004-ben, mert végre visszavágtak a Szabó Bence elleni 1992-es vereség miatt? Azoknak a meccseknek sem volt közük egymáshoz, mert mások voltak a szereplői. Mondok egy példát. Federer általában kikap Nadaltól. Ha majd 10 év múlva egy másik svájci rendszeresen oktat egy másik hispánt, a helvétek nem könnyebbülnek meg a múlt miatt. Sőt, senkinek eszébe sem jut majd a párhuzam, mert egyszerűen indifferens dolgok.

A visszavágás csak azonos sportolóknál értelmezhető, valamint csapatsportban, ha a két gárda játékosállománya min. 90 %-ban, vagy legalább a kulcsjátékosokat illetően megegyezik az előző találkozóhóz képest.

Egyéni sportágakban pedig eleve ismeretlen fogalom a nemzeti rivalizálás /leszámítva az extrém politikai indíttatású versengést/. Maradva az előző példánál, a svájciaknak nem fontos, hogy Federerer az összes spanyolt verje el jó alaposan Nadal miatt.

Ostoba Horváth Mariann, tényleg ki kellene rúgni. A sírás pedig szánalmas volt.
dagiivanandras 2012.07.31 23:12:11
@Esik:

Forrás? Én ugyanis nem olvastam/hallottam olyan Szilágyi-interjút, amely utalt volna a vendettára?
Ha pedig Szilágyi tényleg azt hitte, hogy a győzelmével törölte Nemcsik vereségét egy másik olasz ellen, akkor ő is olyan korlátolt, mint Horváth.
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..