Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alekszka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legenda szerint farsang éjszakáján Marie Antoinette álruhában szökött ki a Tuileriákban rendezett farsangi álarcosbálról, hogy a beignet csábításának engedjen.  ..
Mindent kibíró ruhák 500 nap 2015.11.17 20:58:03
Tavaly nyáron volt egy posztunk az akkoriban használatba vett Blaklader 1959 nadrágról. Ez a Cordura-denim kevert szálas modell ugyan hivatalosan szintén munkásnadrág, azonban a gyártó is ajánlja az utcai, vagy épp extrém sport használatot, és én is utcai nadrágként kezdtem…..
Elkezdődött hát Hank Moody kálváriájának utolsó felvonása! Nem tudom, örüljek-e, s ha igen, annak, hogy elkezdődött, vagy hogy ez az utolsó. A legtöbb rajongóhoz hasonlóan ugyanis nekem is ambivalens érzéseim vannak a Kaliforgiával kapcsolatban. Egyfelől a szerethető, vicces…..
Adrian Grenier 16 évesen még rockzenész szeretett volna lenni, ezért kezdett gitározni, majd dobolni, de a színjátszás csak jobban, érdekelte, és beiratkozott a LaGuardia Arts nevű művészeti suliba (ez az az akadémia, ami a Fame című filmben és sorozatban is szerepelt). 1997 és…..
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Januárban visszatér kedvenc írónk, Hank Moody, hogy megint látványosan beleszarjon mindenbe. A vendégsztárlista is impozáns, a bemutatott jelenetek viccesek, ezt a másfél-két hónapot meg fél lábon is kibírjuk. >..
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy igazságtalanul járt el a SyFy akkor, amikor tegnap este bejelentette a Caprica kaszáját, de nem, ebben most a csatorna abszolút nem ludas. Sajnos az történt, hogy az amúgy sem túl acélos nézettséget az évad második felére a sorozatnak sikerült olyan…..
IDDQD Fogj tolvajt! 2010.10.04 21:58:06
Elindult az Internet Eyes című brit... hát izé. Online játék? Kukkoló-kémkedő szimulátor? Tolvajfogó alkalmazás? Anti-GTA? Vagy mind egyszerre?A játékosok négy térfigyelő kamera képét figyelhetik éjjel-nappal. Ezek jellemzően áruházakban működnek. Ha valamelyiken valami…..
Esküszöm, hogy a Homár nem alakul át backdoorügyi közlönnyé, de a papír, amit Majomláda házában kitettek, ellenállhatatlan. A tréfa tárgya a közös képviselő kiborulása. Emberünk képtelen volt elviselni, hogy egy dilinyós lakó zaklatja, így válaszlépésre szánta el magát,…..
Kontár Az új Djuice 2010.04.08 19:48:00
Íme a nagyon beharangozott, nagyon rápörgetett Djuice reklám:  Téged meggyőzött?Tudom,hogy a blog nem minden olvasója célcsoport, de mégis, nektek hogy tetszik?Szerintem:-Ötletes volt ez a bevezetőkampány. Tetszett ez a zsongás a 19:26 körül, és hogy mindenki azt hitte,…..
alekszka 2010.04.22 16:47:39
@Noda10: "(vagy LMP-je)" hát inkább ez igaz :)
=Sok fiatal az sem tudja mit csinál, de zöld lett a logó ez a lényeg :)