Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatburny

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hány éves vagy? 32 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Gyereket nevelek, szerepjátékozom és könyvelek. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Z előtt már jópár éve sikeresen abbahagytam minden online játékot, Zandagortra böngészés közben…..
Fatburny 2011.10.03 23:48:14
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..
És itt a várva várt folytatás Ernobiustól... "Készülünk a Háborúra." Ez a három szó visszhangzott Khalassum és az egybegyűltek agyában... A Háború... sokat hallott már róla hősünk, de sohasem látta. Képet is csak az iskolai humántörténelem órán. De akkor is keveset. Túl…..
Bo Heckl, lapunk elismert, Assange-díjas újságírója, szenzációs anyaghoz jutott, amit ezúton osztunk meg nagyra becsült olvasóközönségünkkel. Az alábbi fotó a Zandagort Kutató Intézet egyik új felfedezéséről készült, egy ismeretlen eredetű monolitról. Hogy a cikket miért…..
Réges rég ki akartam ezt posztolni, csak aztán elfelejtettem. De jobb később, mint soha... Honnan tudod, hogy Zandagort-függő vagy? Ha irigykedsz a Földre mert mind az 5 bolygótípus egyszerre van és több mint 6 milliárd lakost is elbír. Ha földrajz órán felhívnak felelni és…..
(az előző rész) 2009-10-14 A Galaktikus Köztársasággal nyélbe ütöttük az MNT-t. KisPocok jóvoltából a maximálisan megosztható K+F pontokat, és sor kerül az első csereakcióra, aminek során FuligJimmy hozzánk érkezik. Küldöttünk ShadowPaw. Pontos időpontot nem tudok megadni,…..
Fatburny 2010.02.16 21:07:18
"Feladó: trockij
Dátum: 2009-10-25 09:14
Címzettek: Fatburny
NA remélem világos hogy melyek parus_z nagy bolygói!
főleg a trágya friss illata és a hsk#01 és 02 nevű.
Most én sajna nem érek rá.
Tárgyalok azokkal akiktől a felkérést kaptuk.
Jó játékot."

Bocs nejmed de a levél hamisított volt. A nagy rejtély megoldás: nem volt 3. fél, de gondoltam amíg ezen agyaltok nyerek egy kis időt a DCS-nek hiszen addig sem érzitek magatokat abszolút biztonságban. És amúgy sem éreztem értelmét egy egyértelmű árulásnak + tudtam, hogy úgyis tudjátok ki az alapvető megbízó. Ami viszont a klánba visszatérést illeti az részben igaz volt, tényleg messze voltam a DCS-től de inkább közös megegyezés volt. (Ezt Trockij becsületéért írom) De ugye azért túl kellett élni a műveletet:)

+ később bepótoltam asszem a tulajdonképpen általam nem is okozott veszteséget az MU oldalán. (Az én flottáim nem is értek oda Parushoz (leszámítva 2 fulgurt.)

Ami az MU-DCS konfliktust illeti, az is én voltam. Legyalultunk egy kis szövit ricsi 121-el és (Caveman szavaival élve) visszaküldtük őket a kőkorszakba. (Ekkor még Egységben az erő volt a klán neve... Ezt követően csatlakoztunk a DCS-hez, de az MU -ból Cave pár napra rá megjelent, hogy visszakövetelje a bolygókat:) Én persze nem nagyon adtam mire kitört a balhé. Trockij korrekt volt, mert alapból megpróbált védeni így le a kalappal előtte, igazán nem is kellett volna felvállalnia a konfliktust.
A jó poén, hogy az ekkor kitört háborúban begyalult MU-s bogyó tulajával és az általam legyalázott bolygók tulajaival is együtt nyomtuk végig a játék utolsó egyharmadát. Utólag is köszi nekik a higgadtságért:)

(itt jegyezném meg hogy a Fény gyermekeinek is thanx akikkel szintén nem bántam kesztyűs kézzel.... és még finoman fogalmaztam:)
A végső toplista a teljes fél évet figyelembe veszi. Ez azoknak kedvez, akik egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, és azoknak hátrányos, akik csak rövidebb ideig játszottak. Minden hét péntekén meg lett állapítva a sorrend, ez a heti bontás itt itt érhető el. Ez nem…..
Aki figyelmes, annak már feltűnhetett, hogy van egy Kalózok Hada nevű szövetség, multigyanús tagokkal, akik még a toplistában sem jelennek meg. Az igazság az, hogy ők NPC kalózok, vagyis a gép irányítja őket. És most megindultak! Kettős céljuk van: egyrészt, hogy a legerősebb…..