Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fairmelós

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Ez az Égéstér 100. adásának kommentposztja. És ha netán kíváncsiak rá, itt a horgászdal! ..
Csak számlás javítást fogadnak majd el, nincs többé egyesség. Megint a kispénzű autósokat szívatják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fairmelós 2012.11.29 16:17:00
Itt vagyunk Dánia legészakibb részén, Göteborggal egy vonalban, a semmi közepén, a tökéletesen néptelen tengerparttól talán három kilométerre, a helyet úgy hívják: Tannishus. Az északi Év Autója zsűritag-lapok ide szervezik már 34 éve az összes, leendő Év Autóját…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Fairmelós 2012.01.22 13:10:52
@Mostly Harmless:

Jó a purhab ha rozsda nélkül,rögtön lakatoltatni akarsz,az tuti hogy nem a rozsda nyomja le a "küszöböket"(jó esetben csak itt-ott)!

Minden elismerés ezért a cikkért is,(látom nálad sem maradt el az "oltás" anno)!
Nálam ez a cikk a csúcs röhögésileg,számtalanszor olvasva!
totalcar.hu/tesztek/2011/07/27/a_bmw_felkotheti.../
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Fairmelós 2010.12.25 23:09:10
@mb1:
Szép is lenne ha az említett módon történne/történhetne.
Csak ez a kuva érdek,(távoli érdek).
El kell fogadni sajna,(ki itt/ki ott VAN).
A magunk fajta MAGYAR EMBER más szemmel lát helyesen,(esetemben egyszerű ember),másként lenne a miért/hogyan.
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Állandó kérdés az olvasóktól, hogy hol lehet hozzájutni a finanszírozásból visszavett autókhoz. Hát, például itt:Elsőként a hazai lízingcégek közül Erste Autó néven használtautó telepet nyit az Erste Leasing a Gablini cégcsoport közreműködésével. A piacon teljesen…..