Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunsavol

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
hunsavol 2018.09.08 15:23:19
@pat bateman: Túl sokra.Norvégia nagyon drága ország,de sokat keresnek az emberek.Talán egy biztos norvég nyelvtudás érne a legtöbbet...
hunsavol 2018.09.08 15:37:23
@Dzseem: 20 vvel?
Mi most készülünk visszamenni a középkorba a miniDuce áldásos tevékenységével.Osztjónapot!
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
hunsavol 2018.04.14 21:17:34
@Huba mester: látom teljesen hiteles információt fröcsögsz. csak széljegyzetként írom,h 2015-ben hőn szereted miniDucéd volt immár 5. éve kormányon, ezért GyF semmit sem tehetett.Arról mintha szelektált memóriád elfeledkezett,h jelenleg kis hazánkban a legmagasabb ÁFA kulcs 27%,amit ki vezetett be? na ki? azt is szerinted a Fletó?
hunsavol 2018.04.14 21:27:05
@nick papagiorgo: ugye ezt nem írtad komolyan? miért is csak a fideSS van vidéken? mert a miniDuce anyagi ereje a mi pénzünkből korlátlan. Ugye az ellenzéki pártoké is? vö. 660 milliós büntetés az ÁSz-től ,amiért a fideSS dicséretet kapott! mindent és mindent lenyúltak, még az emberek agyát is! és igen számít az,h vidékre szinte semmi sem jut el az RTLKlubon kívül.Szóval ha vmit hiányolsz , kezd el magad!Ismered a mondást:"magad Uram ha szolgád nincs..."
Az RTL meglehetősen barátságtalan húzással holnap este 21:30-ra betette A Fal második adását (amiről ugye, azt  mondták, majd csak tavasszal jön), hogy a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek kicsit alávágjon - mindezt azért, mert a TV2 lenyúlta a formátumot és Piramis címen saját verziót…..
hunsavol 2017.12.01 21:11:06
@banok: helyesen The was has begun!
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Három és fél év után változás lesz a TV2 Tények című műsorában, igaz nem a tartalomban, csak hosszúságban, az eddigi közel másfél órás adásidőből ugyanis csak hetven perc lesz. 2014 januárja óta közel másfél órás a Tények, mely azért lett ilyen hosszú, mert rendszerint ez a TV2 legnézettebb esti…..
hunsavol 2017.07.11 20:57:41
Eddig nagyjából egy dolog biztos. Szombat éjszaka, alig néhány nappal a fenyegető migránsokról szóló népszavazás előtt, robbanás történt Budapesten, súlyosan megsebesítve két rendőrt, az egyébként igen zsúfolt környéken...
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
Erőset üzent a DK elnöke az éppen tisztújító szocialistáknak. A Demokratikus Koalíció nem csak kitette a néhai szocialista kormányfő fotóját, de párhuzamot is vont Horn Gyula és önmaga Európa-párti politikája között. Egy hasonlóság biztos van a két politikus között: mindketten nyertek választást.…..
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
hunsavol 2016.05.10 13:09:02
@BircaHang Média szerkesztősége: Nem mintha mérvadó lenne a véleményed,de azért leírom:
Ipper Pál (akiről megírták,h ÁVH-ás volt,de azt nem,h angol nyelvtudása miatt semmi köze sem volt ahhoz,ami mostanság eszébe jut bárkinek az ÁVH-ról!külügyes volt ugyanis) szóval Ipper Pál többet tett a rendszerváltásért mint a miniDuce.Az,h 1990 januárjában meghalt lehet szerencse,lehet pech,de az biztos,h ha élne most hányna ettől a magyarCigánykirálytól.Hajdú más volt,de ő is az értelmesebbjéhez tartozott.Egyébként mondjál hasonló kariberű embereket a miniNapoleón környezetéből!Szíjgyártó Petya- ugyan már!Senki sincs ,aki értelmes lenne.Bólogató János mind!Különben nem lenne ott!
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
hunsavol 2015.06.25 12:58:13
@kszanaksz: azt hiszem megtaláltad a magyar Mussolini alter ego rendszerére legjellemzőbb szót: mi egy parazita maffiaállamban élünk "Köszönjük azoknak,akik szavazata nélkül ez az állapot nem jöhetett volna létre!"(c)Friderikusz
A másik ami nagyon tetszett az a "dolgozó Fidesz politikus"!Ilyen meg mint tudjuk nem létezik
Az összefüggéstelen gondolatmenetek és a hajuknál fogva előcibált bibliai idézetek nagymestere, Bakács Tibor Settenkedő biztos érezte, hogy a Megbeszéljük a Klubrádión valahogy túl langyos, mint a nyugdíjasmedence a strandon. Nincs mese, föl kell rázni az állóvizet, vagy minimum…..