Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kmeto

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Mondjuk amióta itthon az SZDSZ stipistopizta le e kategóriát, úgy egyébként is vérciki már a Lauder gimiben is odaszavazni, őket szeretni – de most nem erről, sőt nem is zsidózásról lesz szó.   Svájcban nemrég népszavazást tartottak, ahol az ottani Jobbik – mely…..
Kmeto 2009.12.10 17:34:02
@FaTraktor: Szép és jó dolog az érpataki megoldás, de az érdem nem a Jobbiké hanem a polgármesteré hogy ezt megvalósította. Ha majd látom hogy a Jobbik célja rendíthetetlenül ez a megoldás akkor majd nem üres rizsának fogom elkönyvelni.

És ha már így a végén szépen ismerteted hogy a Jobbik mivel is foglalkozik, akkor ne így írd már hogy "cigók", ebből is csak a komolytalanság sugárzik.
A cím egy picit sántít, mert a modern Al Capone nem egy személyt, hanem egy szervezetet takar. Azaz takarhatna, ha az illetékesek kihasználnák az adandó lehetőséget. Al Capone az amerikai szesztilalom idején megerősödött bűnöző volt. Őt tartják a modern szervezetbűnözés…..