Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedath

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Napi rovat a Retro.Landen 2019.08.08 22:11:42
Ahogy egyre hosszabbak lettek a cikkek a Retro.Landen, természetes következményként úgy lett egyre rikább ezek megjelenése is. Hogy ez ne fajuljon el teljesen, elindítottam egy új, naponta legalább egy új bejegyzést tartalmazó rovatot az oldalon. A Napi Retro tulajdonképpen futhatna Facebookon vagy…..
Hedath 2019.08.09 13:37:47
Hedath 2019.08.12 16:50:24
@Grath: Köszi!
Ha megnézzük a GameRankings minden idők legjobb játékait összegző listáját, két Zelda-játékot is találunk az első tízben: a tavalyi Breath of the Wildot 5. és az Ocarina of Time-ot a 2. helyen. A MetaCriticen pedig az Ocarina of Time egyenesen az első helyen trónol. De mik ezek a csodálatos játékok,…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Hedath 2018.07.23 17:02:01
@Princze: +1!
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Hedath 2017.10.03 08:00:29
@Bobby Newmark: Pedig érdemes a kettőt is megnézni, szerintem sokkal jobb, mint az első. Értelmes mentési rendszer, változatos világ, jó story. Én a mai napig rendszeresen előveszem :)
Hedath 2017.10.04 13:23:43
@Grath: +1 a Sid Meier checkpointra!
A Citizen Brick nevű cég rengeteg minifigurát gyárt, különböző LEGO-kompatibilis építőjátékokhoz. Szeretik kiszolgálni az igényeket, még ha történetesen sátánimádó is a gyerek. Ezért most norvég black metálos figurát dobtak piacra, amely tökéletes ajándék lehet…..
 Mától publikus és teljesnek mondható a 20. VOLT Fesztivál fő helyszínének részletes programja. A Telekom Nagyszínpadon – amelynek küzdőterére esténként 25000 vendéget várnak - fele-fele arányban osztoznak a legnagyobb hazai csapatok és a világsztárok. Az első napon…..
Hedath 2012.04.28 12:52:19
@sunthatneversets: sorry, azt hittem te írtad.
@vova666: hát az, hogy fontosabb, azért elég szubjektív, nem gondolod? :)
Az Earth, azaz Dylan Carlson egy zenei ikon. Számomra legalábbis mindenképpen. Tekintve, hogy ő maga a drone metal stílus megalkotója, ez nem is csoda. Mind a régi definitív drone dolgaik, mind az új country-s rock-os albumaik nagyon magukkal ragadóak és egyediek. A most megjelent Angels…..
RockStation Márciusi megjelenések 2011.02.27 12:14:00
A márciusi megjelenési lista meglehetősen hosszú és több olyan albumot, kiadványt tartalmaz, amit már nagyon sokan várnak. A fontosabb megjelenések közé tartozik az Agnostic Front, a Burzum, a Children Of Bodom, az Artillery, a Born Of Osiris, a Protest The Hero, a The Haunted, a…..
Több internetes oldalon lehetett ma olvasni, hogy a magyar nevező bizottság Hajdu Szabolcs filmjét, a Bibliotheque Pascalt nevezte az Oscar-díj "Legjobb idegen nyelvű film" kategóriájában való indulásra. A vigadalomhoz persze ez még kevés, hiszen az Oscarra minden ország…..