Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérnarancs Kapitány

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eric Theodore Cartman lesz a radikális párt új frakcióvezetője - jelentette be Dúró Dóra szóvivő, miután Vona Gábor önmagától lemondott a képviselőcsoport vezetéséről. A pártelnök ezentúl Tőkés László bulvárbotrányait fogja tanulmányozni, ugyanis szavai szerint "a…..
"We would like to... ööö... to integrate the svédasztalos-modell into the hungarian étkezési szokások" - nyilatkozta a budaörsi IKEA étkezdéjében Áder János két akciós húsgombóc között. Amint azt a Reuters riporterének a Fidesz Lakomaügyi Oberstumbahnführere…..
"Sas József az MDF új listavezetője" - jelentette be Somogyi Zoltán, a párt kampányguruja, hogy választási megállapodást is kötöttek a Mikroszkóp Színpaddal. Közben a független politikai elemző szimultán interjút adott a Times-nak és a Berliner Zeitung-nak arról,…..
"Igen, 120 millió dollárba került az idei Operabál, és a kormány büszke erre" - mondta Wesley Snipes, a kultuszminisztérium helyét átvevő Happy End Kft. szóvivője. A kft. apropóján alkotta meg egyébként nemrégiben a Parlament az ún. lex Happy-t, mely büntetni…..
"Nem gondoltam volna, hogy én leszek az, nagyon örülök a díjnak" - mondta Á. János, a Magyar Nemzet főszerkesztője, korábbi EP-képviselő, miután kiderült, ő dobta a 10.000 záptojást a Király B. Izabella (korábban Szabadság) téren spanyolcsizmába és kalodába zárt…..
Ma, 2012. január 6-án indult el Révész Máriusz hírvivő, hogy körbehordozza az országban a véres kardot. Az intézkedés - mely a közelgő román-szerb-horvát támadás esetére hirdeti a nemesi insurrectiót - jól illeszkedik azon progresszív kormányzati koncepcióba, mely visszahozta…..