Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murmeltier

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello!Jó egy éve már küldtem egy írást nektek, A modoros culágert. Itt a következő, ha kell :)Az lenne a kérésem, hogy mindenképpen yenoee-ként tüntessetek fel mint szerzőt, ezért a szösszenetért nem leszek túl közkedvelt szakmai berkekben, ha jól sejtem :)Üdv!  Az…..
Úgyszólván barnamezős beruházással, egy kemény melóban lepusztult, koppenhágai asztalosműhelyt alakítottak át családi otthonná az indenfor & udenfor tervezői. A stílus szerencsére nem sokat változott, bár egy valódi asztalos némi elitista műkedveléssel jogosan…..
murmeltier 2010.01.14 11:39:30
A 12/24-es fordulószolgálat mellett sokszor előfordult, hogy olyankor kellett szolgálatba menni, amikor nagyon fontos elintéznivaló lett volna.Előfordult, hogy valaki színházba, kirándulni szeretett volna menni, vagy a családban volt esküvő, keresztelő. Ha ezekre a vasút nem tudott…..
- Most mit izélsz? Hát nem pont arra van a mobil, hogy BÁRMIKOR utol lehessen minket érni és mi BÁRMIKOR felhívhassunk BÁRKIT? - Ja, de. Végülis igen… - Nah, erről van szó, kisanyám. Az unaloműző hosszabb busz- vagy vonatutak alkalmával megfigyelhető jelenség. A…..
murmeltier 2009.12.02 01:32:46