Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atis123

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában a második világháború, a német fegyveres erők, vagy akár a páncélosok és azok hadviselése iránt érdeklődők bizonyára ismerik Michael Witmann nevét. Ugyancsak sokan vannak, akik már hallottak Ernst Barkmannról, vagy Otto Cariusról. Ugyanakkor érdekes módon minden…..
atis123 2017.09.06 00:03:18
@HajdúB: Egyetértek. Azt hiszem erre mondják azt, hogy szelíd tekintetű.
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
atis123 2015.01.28 12:03:26
@Inner Circle: Akkor viszont a KITT futóműve, McPherson rendszerű :D.
Végigdörgök a tribün előtt, kicsit meglebbentem balra a jobbkanyar előtt, skandináv flikk, ugye, visszaszúrom másodikba, és mivel nem tudok gázfröccsöt adni az istenverte pedálgép miatt, már blokkolnak is a hátsó kerekek, mintha kéziféket rántottam volna. Szépen keresztbe…..
Múlt hétfőn hajnali 3-kor mappákat tologattam a számítógépen. Aksikat töltöttem, menükben mászkáltam, hogy majd minden működjön. Negyed négykor beosontam a Dia mellé az ágyba, átkozva a recsegős fafödémet. Hét perc múlva aludtam. Kilenc perc múlva felriadtam, bementem a…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
atis123 2013.01.21 13:03:58
@HKV Atis: Úgy-úgy. :) De ha valaki, hát én abszolút megértem milyen, ha több fronton kell helyt állni, és csak 24 órából áll egy nap. És nálam még gyerek meg asszony sincs.. No de hajrá. Mint lelkes autodidakta, kíváncsian várom az önfejlesztés újabb fázisait. :)
A pénteki nap a költözés jegyében zajlott a Montén, de azért versenyeztek is egy keveset. A szervízesek, főleg a nagy csapatok szervizesei, egy munkaverseny keretei között először lebontották a valence-i építményeket, a teljes cuccot teherautókra pakolták, elautóztak a négyszáz…..
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
atis123 2012.11.14 16:33:34
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
atis123 2012.11.12 18:58:27
Beszarás. ..
atis123 2012.09.19 18:01:16
@goodjohnwin: Naja, de az iwiw sajnos elbaszta, hogy facebookosította magát, mert az aki a kinézet miatt, meg a funkciók miatt kezdte el használni az úgysem tért vissza, viszont az is megutálta, akinek jó volt a régi kinézet.
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
atis123 2012.09.18 12:08:52
@tocibacsi: Maximálisan egyetértek, hogy ennyi infot így eltitkolni, no de tényleg halad az áldóját! :) Jöhet a hangyász kedd,szerda, csütörtök vagy péntek is :D! Nem fog senki lázadni.
BO Filmrovat Kritika: Hősök kora 2012.07.20 19:18:00
Üdvözletem! Elnézést a kimaradásért, közbe jöttek dolgok.. No, tegnap volt a Film+-on - 21.00-tól - a Hősök kora c. angol filmecske. Kritikát a neten - legalábbis magyar nyelvűt - nem találtam, így nem tudom összevetni véleményemet senkivel. Na, mindegy. A film igaz…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
atis123 2012.08.28 13:03:05
@Nínó Karotta: Már tűkön ülünk. Pár sor is elég lenne, csak legyen vmi info címszavkban. Motor összerakva, berakva, futómű műszerfal a helyén, ajtók a helyén ilyesmi...
Ezek után csak az a kérdés, naponta hány autóst büntetnek feleslegesen a parkolóőrök. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
atis123 2012.07.25 12:58:21
@Idősebb vagyok, mint Szlovákia: Ugyanezt akartam írni...
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Stockholm, Svédország, 2003 majd 2004,5,6...akármeddig. A hatóságok belátják, hogy okosabb, ha hagyják, hogy a száguldozók máshol vezessék le energiájukat, ezért összeterelik őket és adnak nekik egy kihalt, poros hegyoldalt: tessék, itt csapathattok, saját felelősségre, a város…..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..