Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rahsid

0 bejegyzést írt és 821 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtunk az Anti - Android Network Toolkit nevű alkalmazásról, ami prózai egyszerűséggel egy amatőrök számára is elérhető hekker app androidos eszközökre.Az alkalmazást fejlesztő izraeli hálózatbiztonsági cég, a zImperium ugyan akkoriban még egy héten belüli…..
LifeTILT Laura 50 nappal később 2011.09.07 04:00:00
 0.nap 60,3 kg50.nap 55,6 kg Eltelt 50 nap Laura programjából, azaz már majdnem elértük azt a napszámot, amit én egy csajjal maximálisan együtt tudok lenni egy kapcsolat keretein belül. Vége van Laura fogyasztó programjának, azaz mostantól kizárólag a testformálásra…..
Rájöttem! Részvények 2011.09.01 09:00:00
A tőzsdén bárki, akinek van egy kis sütnivalója szerencsét próbálhat. Elsőre bonyolultnak tűnik az értékpapírok vásárlása és eladása, de ha egy ideig figyeljük melyik részvények ára emelkedik illetve süllyed, gyorsan ráérezhetünk, hova is érdemes a pénzünket fektetni.…..
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
Update2 - 22:33 - A kommentek alapján kis késéssel, de már a Vodafone-felhasználók is hozzáférnek a teljes kínálathoz... Amennyiben nem működne, a telefon újraindítása és/vagy clear data után mindenkinek mennie kell.Kellemes bevásárlós éjszakát mindenkinek :)Update1 -…..
Rahsid 2011.05.12 09:54:34
@magyar ember teli szájjal: Életed csúcsa, hogy van egy Iphone-od? Ügyes vagy, gurulj arrébb.
A poszt írásakor még nem tudni pontosan, mi történt, de a hétvégén verekedés tört ki az egyik pekingi Apple Store-nál a vásárlók és az eladók között. Egy nappal azután, hogy elkezdték árulni az iPad 2-t Kínában is. Ennek megfelelően több mint 100 méteres sor alakult ki az…..
Rahsid 2011.05.09 08:16:22
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Rahsid 2011.04.30 19:26:48
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..
Megint nem nagyon volt időm blogolni egész nap, de estére azért idekeveredtem a számítógép elé, hogy legalább egy kis szösszenetet közzé tegyek. Egy lelkes olvasó küldte be az alábbi rövid levelet és hozzá tartozó fényképet. Itt most két dologra tudok gondolni. Az egyik az,…..
Rahsid 2011.03.01 07:36:02
@1kutya: az egy áhetes
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Rahsid 2011.02.16 14:22:44
@Husi_Laci: Erre most mit lehet mondani?
Olyan ostoba "vicc" mint te vagy. :)
Aztán nem ám csodálkozni, hogy egy csóró fasz vagy, és az is maradsz.
Rahsid 2011.02.16 14:28:32
@Husi_Laci: Mi van? Nem bírsz el a 2 bites agyaddal? Le ne fagyjon, bolond gyerek.
Belsőség Get well, Robert! 2011.02.07 15:21:00
Nem megyünk bele abba a kérdésbe, mennyire bölcs dolog Forma-1-es top-pilótaként raliversenyen indulni egy hónappal a szezon kezdete előtt, ahogy nem megyünk bele abba sem, hogy a rali és az F1 nem véletlenül két különböző sportág. Már csak azért sem, mert tudjuk, hogy a lengyel…..
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Rahsid 2010.12.22 13:26:13
@plephyl: Akkor teremtsd meg a feltételeit a hobbidnak, önköltségen, nem pedig más kárára.
Rahsid 2010.12.22 13:51:18
@plephyl: Akkor azok akiknek hobbija.
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Azt mondjuk nem értem, miért kell egy elmebeteggel barátkozni, vagy szívességet kérni tőle, amikor tényleg látszik, hogy nem normális a srác.     Más fél éve kezdődött ez a történet, amikor megismertem egy buliban. Aranyos vicces kedves srác volt, de én sose tudtam…..
Rahsid 2010.12.13 14:19:58
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
Rahsid 2010.12.10 13:39:47
@BanáNkapitány: És mégis több mint neked. Ha már egyszer képes vagy benyalni ezt a maszlagot. Le maradtál 500 évvel, ez nem a középkor.
Rahsid 2010.12.10 13:57:56
@BanáNkapitány: Azért mert nagyon jó röhögni a magadfajta ostoba kamu keresztényeken. :)
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
Rahsid 2010.12.09 13:23:47
www.youtube.com/watch?v=kTlFzxWZX0k

Dsp&Siska&Phat- Lakótelep
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..