Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luellla

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x35 2012.05.03 05:00:00
A tegnapi nap nem volt egy nagy vasziszdasz, Broki vallott, majd majdnem kúrt, de Naiva még időben lerúgta magáról, Hiper egyre szorosabbra húzza Papucs pórázát, de az csak virgonckodik benne, Csírát meg nejlonba tekerte a lelkes Féliker, de legalább nem feketébe. T69.2 kikericssárga…..
OurFashion Mi kell az országnak? 2012.04.11 12:04:00
Eszem ágában sincs politizálni, mindössze a divat megközelítéséből szemlélve a dolgokat összegyűjtöttem azokat az üzleteket, amiket szívesen látnék Budapesten is. Elérhető árú termékeket forgalmazó üzleteket válogattam, amelyekben az egyszerű halandók is tudnak…..
  Voltak már megverve? - kérdezte udvariasan az őr, mikor a Tüskecsarnok előtt, kerítésen kívül, közterületen akartunk forgatni az RTL-lel — Urbanista (@urbanistablog) March 7, 2012   - nagy hirtelen csak ennyit twiteltem ki a múlt heti forgatásról, amikor az RTL…..
János a Somogy megyei Békéltető Testületnek írt, miután a januárban felmondott IPTV-je után 7 hónappal a T-Home váratlanul ki szeretné fizettetni vele a két leadott set top boxát, illetve a routert is: Állásfoglalásért fordulok Önhöz,  amelynek tárgya a mellékelt…..
A Barbie-k az amerika álmot testesítik meg: szőkék, vékonyak, sikeresek, óriási bizniszt jelentenek, divatosak  és persze népszerűségük évtizedek óta töretlen. Ennyi tökéletesség láttán nem csoda, hogy időről-időre felmerül a 'Barbie-bekattan' tematika a modern…..
luellla 2011.06.20 18:45:55
Kate Middleton és Vilmos herceg vészesen közelgő esküvője miatt egész Anglia lázban ég és minden irreleváns információt megosztanak a magazinok, ami csak a témával kapcsolatos, például:-az eljegyzési képeken a leendő feleség által viselt Whistles blúzt újra piacra dobták,…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
OurFashion Z Spoke 2011.02.12 14:59:00
2011 telén nem csak sötét árnyalatú ruhákra, hanem fekete rúzsokra, szájfényekre is számithatunk. Annyi bizonyos, hogy a fiúk (legalábbis a többségük) rosszul vannak, és lesznek is a sötét ajkaktól, de pillantsunk csak rá Coco Rochára, milyen szuperül áll neki…..
Már rég kérdeztük a véleményeteket. Most, hogy kezd sütni a nap és jön végre-végre a tavasz, előtérbe kerül a kedvenc kiegészítőnk a napszemüveg. De vajon behódoltok a legújabb és "legvadabb" trendeknek? Egyszóval vesztek idén cicaszemű napszemüveget? És ha igen,…..
Még több tavaszi-nyári divattrend:SminktrendekAz áttetsző textilekA virágmintaA sortokA bőrKépek: Refinery 29..
A kérdés ugyanaz, mint tegnap: Melyik kollekció a kedvencetek: Givenchy, Chanel vagy Maison Martin Margiela?Kezdjük a legjobban várttal: a Givenchyvel. Riccardo Tisci vitathatatlanul az egyik legjobb divattervező napjainkban, és a legújabb kollekció prezentációja is ezt erősíti. A…..
Előre is elnézést kérek. Rögtön két dolog miatt is. 1. Egyszerűen nem jön a nyelvemre, hogy Arany Glóbusznak nevezzem a tegnap este lezajlott eseményt. 2. Nem vagyok túl lelkes a ruhák miatt - valahogy egyik színésznőnél sem éreztem, hogy gyorsabban ver a szívem az irigységtől a…..
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
2010 befejezésével évtizedet is zárunk, így ideje egy kis körképet is adnunk, hogy a 2000-2010 közti időszakot mely ruhák határozták meg.Figyelem, a válogatás szigorúan szubjektív, így a kommentekben írjátok meg, hogy nektek mi hiányzik az összeállításból.J.Lo 2000-ben, a…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Néha már unalmas csak a szépséges lányokat nézegetni egymás mellett, érdemes megmozgatni az állóvizet valamivel a változatosság kedvéért. A következő képeket a VMAN-ben jelent meg, nem gondolnám, hogy osztatlan sikert fog aratni az olvasók közt. Mario Testino dán…..
luellla 2010.12.06 23:33:59
@brékes: helyesen szólsz (:
   Név:Tombor Zoltán Kor: 37 Jelenlegi lakhely: Milánó Jelenlegi munka: fényképezekHonlap :www.tombor.com Legelső munkahelyed:  21 éves koromban kezdtem el fotózni, elötte nem volt “igazi“ munkahelyem. Eddigi legkedvesebb munkád:…..
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..
luellla 2010.12.01 19:14:48
@mzd: nem valószínű...
csak az számít h kinyilatkoztathassák az egyébként rendkívül ostoba, szűklátókörű és ostoba véleményüket.
olvasás....?? pff.
Egy hete ettől zeng a sajtó, főleg Angliában: Vilmos herceg eljegyezte Kate Middletont, 2011 áprilisában lesz az esküvő és a bájos menyasszony ujján Diana hercegnő jegygyűrűje csillog.Az elsöprő hír több divattervezőt is megihletett, rengetegen készítettek az alkalomhoz illő…..
Hát igen, eljött a nagy nap. Van aki már ma este odaül a H&M bolt elé egy hálózsákkal, hogy övé legyen a kiválasztott kabát? Biztos lesz ilyen megszállott, hiszen már ma is az eltolt kollekció debütálás miatt sok helyen 300-400 fős sorok álltak a boltok előtt…..
OurFashion Ms Vörösdémon Enikő 2010.11.19 15:02:00
Biztosan kijelenthetem, hogy nemzetünk legsikeresebb modellének jobban áll a vörös haj, mint a szőke, valamint ruhában is sokkal kellemesebb látvány ( jó, jó lány vagyok, egy idő után besokallok a mellektől, akármilyen művészien is van fotózva). Ennyire még soha nem láttam…..
OurFashion Puha fellegek 2010.11.14 12:19:00
Még ilyenkor, hetekkel a fashion week után is tudok olyan dolgokra akadni, amit nem értek, hogy nem tűnt fel korábban. Felicity Brown textilrétegekből készült, kézzel festett rátéteivel kapcsolatban is így érzek. Hova tettem a szemem korábban? Hiszen ezek gyönyörűek, olyanok akár…..
luellla 2010.11.16 16:15:08
@stefcoffee: ha megnézed, szerintem mindegyik másnak áll jól. persze ha túlsúlyos valaki, annak alapvetően nem jók a nagyon feszküs rövid ruhák, de pl. aki mellben erős, annak a felső középső nem ajánlott nagyon, az attól jobbra lévő, meg a széles csípőhöz nem jó, de felül pl nincs semmi, ezért nem kell totál deszkának lenni hozzá.
különben az is számít hogy milyen színű maga a ruha és a fodrok, vagy habok vagy mik, és hogy milyen irányba mennek, merre kanyarodnak, hol, kerekek hol egyenesek, stb.
én kövér nem vagyok, de elég kerek alakom van a pasztellrózsaszínnel, vagy az alsó elsővel próbálkoznék (:
A hideg ráz a kastélyszálló/strassz-a-műkörömbe/merevre-lakkozott-konty jellegű esküvőktől, így mindig örömmel tölt el, hogy vannak más típusúak is, amelyeken nem feszeng sem a pár, sem pedig a rokonság. Az egyik kedvencem Paul&Cassie minimalista, már-már IKEAszerű…..
luellla 2010.11.13 11:49:06
Issey Miyake egyik mentoráltja, Tamae Hirokava bemutatta a lenti képeken is látható kollekcióját a SOMARTA márkanév alatt, és a divatbloggerek lélegzete is elakadt a McQueen-t idéző koponyás táskáktól és a csodás, barokkos cipősarkaktól. Persze egyértelmű, hogy honnan…..