Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlphaBlack

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigányvadászat-per 131.850 forint 2012.10.28 18:19:34
„Gyere – int a rendőr – semmi baj nem lesz”. Kissé riadt a finom vonású, fekete hajú copfos, kiskamasznak látszó tizennyolc éves lány. A rendőrség „előállította”, átadják a bíróságnak, a szünetben még a vécéhez is elkísérik, azután felszívódnak, nem várják…..
Amikor elolvastam Bálint levelét, nem lepődtem már meg ezen az egészen. Ő sem a büntetések jogosságát vitatja, hanem az összegeket és az eljárás menetét. Talán, ha évekig eltűrték, hogy valahol nem szabályosan parkolnak, de már szokássá vált, akkor esetleg kezdhetnék…..
AlphaBlack 2012.10.28 02:13:36
@madandcrazybird: Az, hogy ha a sorozatgyilkos voltam és nem kaptak el mostanáig (szokás), akkor a jövőben is jogom van szabadon gyilkolászni (jog) akármilyen törvényt hoznak is.
Demagógnak tűnik, de az ide posztoló 1-es bizonyítványt magyarázó kiskukival rendelkező emberek, akiket már az oviban is csúfoltak ezt gondolják. És csinálják is.
AlphaBlack 2012.10.28 02:56:27
@Cervisia: Te is hazudsz! Nézz már utána! 2 éve nincs külön korlátozó szabály a maximális sebességet illetően. Csak az maradt a szabályban, hogy: "(2) A vasúti átjárón csak folyamatosan - megállás nélkül - legalább 5 km/óra átlagsebességgel szabad áthaladni." Én is úgy tanultam valamikor, hogy: lakott területen kívűl 40, azon belűl 30 km/h maximális sebesség volt megengedett, ami az első táblától volt érvényes. RÉGEN! De azért kösz a hazug rágalmat, baromarc!
www.kreszdoktor.hu/kozlekedes_vasuti_atjaroban.php
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
AlphaBlack 2012.10.02 19:18:16
@lima31: Ezek szerint sem anyukád sem apukád nem játékgépes. Ellenkező esetben nem írnál ekkora baromságokat. Ugyanis iskolai tanszerek meg tornacipő helyett a gépbe dobálták volna be a pénzt. A játékgépes ember teher a családjának, környezetének, az egészségügynek. Amiről beszélek azok papíron szereplő tények (addiktológia, játékszenvedély). Nézz utána, ha nem hiszed el. Még hogy semmi baj nincs az egésszel?
AlphaBlack 2012.10.02 19:28:51
@lima31: Szerinted az árvaházban kik vannak? Az abortuszok nagy része? A nemi betegségek? Gondolkodhatnál már igazán, mielőtt megpróbálod megmondani nekem mit csináljak.
Másfelől meg nem betiltani kell, hanem nem kéne kis kurvákká nevelni a lányokat.
AlphaBlack 2012.10.02 21:15:04
@lima31: Alapfogalmakkal nem vagy tisztában. Fingod sincs róla mi az a szenvedélybetegség. Innentől kezdve bármi vita meddő. De azért jó, hogy megmondod róla a véleményedet. Gratulálok!
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
AlphaBlack 2012.09.03 20:00:53
@GluGluGlu: Pl. Izrel.
AlphaBlack 2012.09.03 20:35:02
@antonov: Csak ugye pont az a különbség, hogy akik a zsidók ellen vétettek, azok háborús bűnösök és kivégezték a nagyját, a maradékot meg bebörtönözték vagy ellopták atom/rakéta/fejnemesítő tudósnak. Azok a zsidók, akik ugyanilyen háborús cselekményeket követtek el mások ellen, azok meg érinthetetlenek, sőt mi több néhány kitüntetett háborús hős!
Én mondtam is rá példát, Te viszont nem. Biztosan van, csak most hirtelen nem jut az eszedbe!
Már megint mindent kiforgatnak ezek a ballibek. Most éppen egy Diósgyőri focimolinó kapcsán írja az Indexes, tehát nyilván liberális, Képviselő Funky blog, hogy a foci szurkolók nem kedves óvó nénik, hanem bunkó rasszista bácsik, akiknek Dániel Péterről nem az jutott eszükbe,…..
AlphaBlack 2012.05.21 20:40:53
@balközép: Érdekes, a nagyapámat is fegyverrel rakták fel a vonatra, pedig nem volt zsidó. A csodával határos módon menekült meg! Miért van az, hogy a zsidók kisajátítják maguknak ezeket a dolgokat? A 2. világháborúban nem csak zsidók haltak meg. De persze azok az áldozatok nem érdekesek. Elárulom, hogy Szibériába is vonattal vitték az embereket a gulágra és azok nem a nácik voltak. A Dunába pedig nem csak zsidókat lőttek bele. Holnapig sorolhatnám... Dániel Péter meg nem egy rassz. A rasszizmus meg a nácizmus szavak még csak nem is szinonimái egymásnak. Utána kéne olvasni, hogy érjen is már valamit ez az egész blog.
Megjegyzés: Elhatárolódom mindenféle rasszista vagy antiszemita, de az antimagyar kijelentésektől is.
AlphaBlack 2012.05.21 21:31:50
@SzJ1982: "Azok az áldozatok": nem zsidók. Azok a nem érdekesek. Félreértetted. Azért mert más ideológia miatt is milliók haltak meg, azért a II. vh. zsidó áldozatai egy jottányit sem jelentéktelenednek el. Ezt csak Te gondolod, tehát Te sérted meg a törvényt. Logika nagymestere.
a John F. Kennedy-beszéd szövegének részlete, ami New Yorkban, a Waldorf-Astoria Hotelben 1961 Április 21.-én hangzott el  A Vanity Fairben Bruce Willis azt mondta, szkeptikus afelől, hogy Lee Harvey Oswald egymaga vitte véghez a John F. Kennedy-merényletet, s célzott rá, hogy bizonyos…..
AlphaBlack 2012.02.03 14:06:35
@tesz-vesz: Ha ilyen egyszerű volna...
Azt látni kell, hogy itt nem egy vagy két érdekcsoport áll egymás alatt, felett, stb. Ez a jónéhány szervezet egymással szövetségben, vagy éppen egymás riválisaként létezik. Ez nem is volna akkora baj, ha humánusan, az emberiség hasznára válva tennék ezt. De sajnos nem ez a helyzet. Ez az egyik bizonyítéka annak, hogy torz, sátánt imádó szervezetek/emberek is részesei ennek. Mindenki azt kreálja újra az életében, ami saját maga. Amit tesznek az inkább angyali vagy inkább sátáni?
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
AlphaBlack 2011.11.29 14:30:33
@Sadist: PONTOSAN.
Április 12-én ünnepli 65. születésnapját Ed O'Neill, aki minden idők legtahóbb cipőboltosaként, Al Bundy művésznéven írta be magát a mozgókép-történelembe. Legismertebb sorozata, a Rém rendes család összesen 11 évadot élt meg 1987 és 1997 között, de a színész nem kapott…..
 Magyarország új alkotmánya feltehetően nem lesz világnézetileg semleges. Sokan nem értik, mi ezzel a baj, nekik szól a poszt.A világnézet mindig hiten alapul, a más világnézetű emberek (részben) másban hisznek, erre a hitre alapul az értékrendjük. Lehet, hogy létezik persze…..
AlphaBlack 2011.04.01 16:54:40
@biobender:
A KRESZ szabály is belepofázik az életedbe, pedig világnézetileg semleges, fogd már fel!

"Azért, mert pont az a lényege, hogy az adott nemzet közös és másoktól jól elhatárolható értékrendjét, világnézetét, gondolkodását meghatározza."

"Nem, nem ez a celja, hanem hogy az allam mukodesenek keretet adjon."

A működésének alapja, hogy az emberek elfogadják és magukra és másokra is kötelező érvényűnek érezzék és fogadják el. Egy minden szempontból semleges alkotmánnyal egyetlen ember sem fog azonosulni. Így teljesen illegitim lesz. Neked és a maradék 200 ezer liberálisnak biztos jó lenne, de nekik meg teljesen mindegy, hogy a világ mely országában élnek, nekik soha semmi sem fog tetszeni.
Takács Mária 2009-ben készült dokumentumfilmjének elején egy sajtóhirdető iroda ajtaját látjuk, miközben folyik a – valószínűleg rejtett diktafonnal készült felvételről hallható – párbeszéd. Kedves akcentussal beszélő nő  (a régóta nálunk élő Katrin)…..
Belsőség A kocsi előállt 2008.11.26 01:12:00
Finom, úri étterem, hangtalanul surrannak a pincérek gumitalpú cipőikben a puha szőnyegen, diszkrét mormogás, halk jazz. Fizetek. A főpincér arisztokratikus gőggel az arcán int a fiúnak: hozza az autót. Csípős szél marja az arcot, finom esőpermet szitál, mikor az ajtónálló…..
A Homár még nem találkozott élőben ezzel a rendszerrel, de Renáta levele alapján arrafelé is hasraütésre bírságolnak. Elvileg az autók ablakába helyezett kilyukasztgatott parkolószelvények igazolják az előre fizetett parkolást, esetünkben azonban csalással vádolták a…..