Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelevra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
Egyik szemfüles olvasónk küldte be az alábbi képeket és döbbentett rá minket, valójában mennyi furcsaság mellett is megyünk el naponta. Csak úgy, észrevétlenül, mert valójában már fel sem tűnnek, pedig a főváros utcái néha tálcán kínálják a jó képeket és sztorikat. De…..
Jelenlegi állapot. Nem rossz, de még jobb lesz. „A kivégzés előtt egy utolsót hadd menjek vele!” – kérte el a Belsőség-találkozón a bogarat Csiki, én pedig boldogan adtam oda. Tudtam, hogy Zsolt tudja, mikor jó egy autó és azt is tudtam, hogy a Bogár nagyon jó. Van…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Belsőség Piacon az új Tehén 2009.11.29 08:50:00
Portlandi olvasónk, Gabe küldte a hírt, nehogy véletlenül elmenjen mellettem: megjelent a Toyota 4Runner ötödik generációja. Engem persze csak nagyon elméleti síkon érdekel, de jó tudni, mire cserélem majd le a Tehenet, ami egy 12 éves, 3,4 literes, V6-os benzines, 180 lóerős…..