Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greenjade

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég beszámoltunk nektek Kim Kardashian táska koppintós botrányáról. Nem meglepő talán, hogy a celeb ihletett lopott a nagy márkáktól, hiszen az olcsóbb fast-fashion divatmárkák is ezt teszik. Körbenéztünk, milyen hasonló darabokat lehet kapni olcsóbban, Ti pedig döntsetek,…..
greenjade 2011.11.05 11:33:06
Divattal foglalkozó berkekben már lehetett a nyár végén hallani, hogy Attitude néven új márka készül a magyar piacra. A szerdai sajtótájékoztató után azonban mindenki számára kiderült, hogy az Allee-ban nyíló bolt és márka két magyar cég közös kezdeményezése. Az Attitude…..
Sasha Pivovarova egy igazi bűbájgombóc a H&M őszi lookbookjának a képein: mosolyog, mókázik, csibészkedik a fotókon.A kollekciót a természetes színek (bézs, barna, fahéj, törtfehér), a rétegezés és a sok műbőr használata jellemzi -az utóbbi a csizmákon és a kesztyűkön…..
greenjade 2011.08.13 14:40:49
Most aztán lelepleződött Lady Gaga és Nicky Minaj legkedvesebb cipő beszerzőhelye, a kristályokkal, tollakkal és keresztekkel felcicomázott lábbelik nem is találhatnának jobb gazdára. A Gasoline Glamour tervezői ragasztópisztolyokkal és szegecsekkel felfegyverkezve támadnak neki a…..
greenjade 2011.06.29 13:10:18
A három színből álló, csíkos Prada stóla a divatipar nagy kedvence lett pillanatok alatt: viselte már Rihanna az S&M videóklipjében, Shala Monroque, a POP szerkesztője a Valentino bemutatón, Anna Dello Russo a milánói divathéten, Marc Jacobs partizás közben,  és a…..
greenjade 2011.03.07 19:33:24
Cameron Diazt Londonban kapták lencsevégre, miközben Burberryt viselt - a fekete kabátot bézsszínű sállal, táskával és kék farmerral viselte. A laza öltözéket egy kényelmesre taposott csizma egészítette ki, a haja és a sminkje teljesen laza és természetes volt, összhatásában…..
greenjade 2011.01.24 16:12:48
Hamarosan jön a válasz, addig pedig kíváncsian várom a véleményeteket:Ti ki mernétek tenni a dizájnercuccaitokat a Sziget vagy a Balaton Sound őrületének? UPDATE: Bizony, Emma Watson feszít Louis Vuitton topban és Louboutin csizmában a Glastonbury fesztiválon.Forrás:…..
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..
A rózsaszín latex, lila tollas fejdísszel, türkiz rojtos patával - nem, ez nem az 'Én kicsi pónim' egyik új karakterének a leírása, hanem egy férfi viseli mindezt egy divatfotó-sorozaton. A képeket (és persze a stylingot is) az Exterface Studio kreatív csoportja készítette,…..
greenjade 2010.04.27 08:20:50
Az aacheni születésű Ulrich Schröder az egyik leghíresebb illusztrátora a Disney meséknek. Specialitása a donald kacsa és a mickey egér, de azt, hogy másra is képes most igazán remekül bizonyította. A spanyol Elle-t ugyanis megihlette a Harper's Bazaarban szereplő Simson…..
greenjade 2010.04.19 12:41:17
:D
Álomvilágban élünk; nemzeti hadsereg és párduckacagány a mi ideálunk. Ady Endre mondata jutott eszembe, amikor ránéztem az első lenti képre, hiszen ez egy leopárdkacagány.A 2010-es áprilisi spanyol V Magazine fotósorozata egyébként fantasztikus. Masha Novoselova…..
greenjade 2010.04.08 22:10:09
2045 dollár egy lyukacsos, félkész táskáért? - cseng a fülemben, mit kérdezne a nagymamám, ha ezt megmutatnám neki. Stella McCartney azonban úgy gondolja a táskája nagyon is kész van, sőt az egyik legkülönlegesebb darab, amit valaha készített.A fa harmónika táskában egy…..
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
OurFashion Fiús lányos 2010.03.24 12:26:00
A nők szinte kivétel nélkül mindent átvettek a férfiak ruhadarabjai közül. Kezdődött a nadrággal, nyakkendő, öltöny, zakó vagy ing, mindegyik helyet kapott a lányok ruhásszekrényeiben is.Az legújabb őrületem a nőiesített elegáns férficipő, ám szerencsére már…..
OurFashion Tavaszi tüske 2010.03.20 14:01:35
Agresszív szegecsek nőies formába öntve, ezt hozta össze Eddie Borgo amerikai ékszertervező. Majdhogynem klasszikussá tette az amúgy nagyon rockos kiegészítőt, nekem abszolót szerelem első látásra. Vad de mégsem túlságosan, egyedi de nem hivalkodó, pont annyira fogyelemfelkeltő…..
greenjade 2010.03.20 16:25:22
Biztosan mondtam már, hogy mennyire nem bírom ezt a lányt. Kövezzenek meg a Twilight rajongók, de a legnagyobb bajom az vele, hogy a fotókon csak egyféle arckifejezést tud vágni (bamba), a filmeken pedig kettőt (rémült és tépelődő). Legnagyobb meglepetésemre egy szlovák magazin…..
A gyümölcsösek teljesen rendben vannak. Még a kólásra és a fantásra is azt mondom, hogy persze, vannak akiknek ez bejün, meg vicces is lehet. Na de aki komolyan elkezdi sajtos Cheetos ízű ajakbalzsammal ápolni az ajkait, azt a pokol egy olyan bugyrába vetném, ahol Karl…..
Most, hogy végre jól működő honlapja van Anh Tuan-nak már tőle is lehet szemezgetni a love or hate rovatba. Már egy pár hete meg akartam mutatni nektek ezt a nyakláncot az idei kollekcióból, amit volt szerencsém személyesen is felpróbálni és meglehetősen érdekes érzés, márcsak…..
greenjade 2010.03.18 12:38:46
1. Judith Leiber végre nem csak olyan táskákat tervezett, amelynek minden négyzetmilliméterén Swarovski kristályok vannak - a lent látható opálos felületű táskán csak néhány csillogó dísz fedezhető fel, és a hálivúdi glamúrt idéző hatást nem csak a külseje, hanem a…..
greenjade 2010.03.17 18:50:58
Mostanában élem a tinédzserként kimaradt rocker korszakomat - igen, bőrdzseki, napszemüveg, szegecses csizma és csak szürke-fekete szemfestés- így nagyon megtetszett a Gareth Pugh kifutóján látott manikűr.A modellek világosszürkére festett körmére láncdarabokat…..
Minden egyes alkalommal meglepődöm, Dakota Fanning fotói láttán, hogy már nem az a pici és cuki kislány. Persze most is helyes és tehetséges, de szerintem valami növekedésgyorsítót diktálhattak bele a szülei, mert egy pillanat alatt felnőtt. Ő megnőtt, Kristen Stewartot pedig…..
greenjade 2010.03.13 10:24:24
A tervezők a végletekig kihasználják egy cipősarok adta lehetőségeket. Rengeteg megoldást láthattunk már a szivecske saroktól egészen a kövekkel kirakott csillogó villogó csodákig, szerencsére idén tavasszal sem maradtunk érdekes megvalósított…..
greenjade 2010.03.09 12:52:52
OurFashion Oscar 2010 - a ruhák 2010.03.08 11:17:00
Kiosztották tegnap éjjel-ma hajnalban a díjakat, mi pedig egy pillanatig sem törődve a díjazottakkal a ruhákat szedjük ízekre.Az este egyik favoritja nálam az Avataros Zoe Saldana - végre valaki mer kockáztatni és ráadásul sikererrel! Adott egy elképesztő Givenchy ruha, óriási…..
Mindössze 7.5 fontos szállítási költségért végre mi is megkaphatjuk a világ egyik legjobb high-street márkájának, a Topshopnak hipertrendi darabjait. Éljeeeeeen! Máris nézek magamnak néhány menő táskát és esetleg egy tearuhát is.www.topshop.com ..
A PETA egy korábbi szlogenére válaszolt Quentin Veron a 2010-es kollekciójának egyik polójával. Az eléggé ismert PETA mondatra, miszerint "inkább meztelenül járok, mint hogy szőrmét viseljek" ( I'd rather go naked than wear fur!") Veron így válaszolt: Inkább…..