Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annaaa2

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti címből a Metallica kitűnő Seek and Destroy c. dalművére asszociálhatunk, amit volt szerencsém saját füllel hallani  a 2010. májusában a Puskás Ferenc Stadionban adott koncerten; úgy hasított,  mint állat. A szocialista béketáborra vonatkozó negatív jelzők miatt ez az epizód nyilván nem…..
annaaa2 2022.11.13 16:06:30
@Gabba: "Sie betreten die DDR." Tárgyeset / Akkusativ.
  Na, a pökhendi Kammerer főhadnagyot elhelyezték Siklósról a kudarcba fulladt veronikás kaland után, és az ezredes a törekvő, de hasonlóan ellenszenves Bisteritz hadnagyot tette meg a várbéli csapatok vezetőjének. Ezen a reggelen tehát neki osztogatta pattogó hangon parancsát, hogy egy szakasz…..
annaaa2 2021.12.19 13:12:32
@W.Jack.: Gabba! Helyesírásod tökéletes, humorod tetszik. A blogodat élvezet olvasni. (Eddig csak olvastam, de most mindenképp hozzá kellett szólnom.)
Ma búcsúzunk a Cronostól, ennek örömére back to the kezdetek: Arisza memóriáját Maszlovszkij törölte elrejtette, így amikor Szafronov elmegy bocsánatot kérni Viktortól, amiért nem tudta anno megmenteni a fiát, az rögtön el is dicsekszik vele, hogy a robot lány már nem ismeri fel korábbi gazdáját,…..
annaaa2 2021.03.21 13:02:04
Amitől tartottunk, bekövetkezett: a pártállam végül bedarálta az Indexet is, kedvenc blogunk ennek következtében nyilván szintén ki fog múlni. A posztolók leléptek, én is sokáig gondolkoztam, mit tegyek, végül arra jutottam, hogy ezt a sorozatot még végigviszem, aztán valszeg más fórumon folytatom…..
Ebben a részben életképekben mutatják be, mi is történt, igaz az idővonalon jelentősen gyorsítunk. A szigorúbb nézők szóvá tették, hogy nem feltétlenül mutattak be mindent, de legyen ez a legkisebb gond, a rész hozza a megszokott színvonalat. Elsőként az evakuálás egy…..
hogyvolt 911 LA 2x08 – Szerelem 2018.11.15 15:00:00
Taylor, a 6. részből megismert vörös riporternő mutatja be nekünk a reggeli hírekben, hogy az elkerülőn kilométeres sor áll, mert egy hölgy szeretné, ha Norman látná. Ugyanis 30 év házasság után láthatatlan a férfi számára, majd hogy hangsúlyozza is a mondanivalóját,…..
Youssef tábornok gépének felrobbantása nem olyasmi, ami mellett a CIA szó nélkül elmegy – szakértők vizsgálják ki mi történhetett, még Dar Adal is a helyszínre érkezett. Allison arcán rendkívül vastag a bőrréteg, mert ő veti fel elsőnek, hogy a merénylet árulás eredménye…..
Kapásból két szállal indul a történet: Erika boldogan jelenti be a hangosbemondóban, hogy már csak egyet kell aludni az évezred legnagyobb lakodalmáig. Sajnos azonban Károlynak nincs ideje örülni, ugyanis a kádban arra eszmél, hogy szúr a szíve, és haldoklik. Hamar ott terem az…..
  Iskola, diákok, tanár. Minek ül a gót ribancra sminkelt barna csaj sapkával a fejében a tanteremben? Ki hord farmermellény 2018-ban, és miért hiszi magáról a budapesti tinilány, hogy J-Lo örököse? Megannyi kérdés A tanár nyitójelenetében, és akkor Nagy Ervin zsámolyméretű fejéről (amit a kócosra…..
Két olyan rész következik, amiket az eredeti sugárzásban a 3. évad epizódjainak szántak, de mint tudjuk, a sorit még a 2. évad vége előtt elkaszálták. George Lucas persze nem adta fel és házalt kicsit a megmaradt epizódokkal, ennek köszönhetően a Family Channel megvett tőle…..
annaaa2 2017.06.06 09:55:23
@Gabba:
Fejemet lehajtva suttogom: Nálunk én vagyok az orosztanár ...
Amikor felvételiztem, akkor még úgy tűnt, orosztanárra mindig szükség lesz. Aztán jött Gorbacsov, és mire végeztem, leomlott a berlini fal. Orosztudásom mostanra némiképp megkopott (ez eufemisztikus kijelentés volt).
annaaa2 2017.06.06 14:21:17
@Gyöngypipi: Az orosztanár-átképzésről anno lemaradtam (gyes), és úgy tudom, két idegen nyelv szakosnak nem is kínálták fel, csak magyar vagy tört. szaknál. Úgyhogy egyszakos vagyok, nem szerencsés, de már mindegy. Állásom-munkám van ezzel is.
Az HBO sorozatai közül nemcsak a Westworld hagyja ki a következő évet, de ha lesz is harmadik Aranyélet évad, akkor azt csak 2018-ban mutatják be. A bejelentés valószínűleg csak formaság és nem kell rá túl sokat várni. Viszont most jó időre elköszönünk a Miklósi családtól és mivel mindenki…..
annaaa2 2016.12.24 14:33:20
@mindennőQrva: Mert az HBO Go már leadta, ha jól tudom. (A fenti szöveget csak gyorsan átlapoztam, majd elolvasom, ha láttam a végét!)
Buci mered a távolba olyan tekintettel, mint akinek éppen föl kéne vonulnia a színpadra átvenni az Oscar a Comet szobrocskát, de pont most jött rá a hígfosás, a háttérben egy nő törleszkedik az ágyon, és invitálja maga mellé Bucit is. Ha Bucinak ennyire nem akaródzik behuppannia a hölgy mellé, annak…..
hogyvolt Szamárköhögés 2/1 2016.10.29 10:00:00
Az ’56-os forradalom kerek évfordulójára történő megemlékezésből természetesen nem maradhat ki kedvenc blogunk sem, a magunk részéről a nyolcvanas évek egyik legjobb magyar filmjének hogyvoltozásával tesszük ezt. Gárdos Péter 1986-ban, tehát a 30. évfordulóra készítette el…..
annaaa2 2016.10.29 13:18:53
@Pácsó Ármándó: A fiam nem hitte el, hogy anno lőttem már légpuskával!! Honvédelmi napon ...
Visszaváltunk Mompracemre, ahol a zsarnok uralkodó, Abdullah szultán reggeli szemlét tart számos gyermeke és felesége felett, a teremben ott ül Teotokris is, tehát a szultánt szolgálja ez a gyroszabáló áruló. Mindazonáltal viszonyuk nem felhőtlen, mert a gyanakvó szultán benne is…..
hogyvolt Borgiák 1x03 - A mór 2011.07.07 06:45:00
Naszóval, Rodrigo addig mutyizott, míg pápa nem lett és fel nem vette a sokkal kevésbé menő Sándor nevet, majd ésszel félve az egyik fiát (Borgia János) a pápai testőrség fejévé tette, a másikat (Borgia Cézár) meg kinevezte bíborossá, bár az inkább dugna, sokat. Miért van a…..
(Eredeti cím: Flowers for your grave) Gyilkosság... Rejtélyek...  Kísértetiesség... - tagolja egy baljós női hang, miközben rózsaszirmok peregnek egy holttestre és valaki  napraforgót tesz a hulla szemeire. Mielőtt azonban valami Hitchcock-i félelemkeltés kerekedne a…..
Hát ezzel a címmel sok újdonságot nem mondtak, de lássuk ezúttal ki, mit rejteget a többiek elől. Egy Rose nevű nénivel nyitunk, aki azzal írja be magát a sorozat történetébe, hogy áttételesen ő okozza Edie halálát. A néni ugyanis ahelyett, hogy békés alvással lehetővé…..