Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipesz_mester

5 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy Észak-Korea uralkodócsaládja sem kerülheti el a Thomas Mann-regény nyomán Buddenbrook-ház szindrómának nevezett jelenséget, ami a burzsuj családokat sújtja. Eszerint Kim Ir Szen felépítette a kommunista Észak-Koreát, Kim Dzsong Il , a jelenlegi főkomcsi megtartja…..
Lehet, hogy 5-7 év sem kell ahhoz, hogy Kína legyen a világ legnagyobb luxuspiaca, legalábbis ha a Franciaországba látogató turisták költekezési szokását vesszük alapul. 2009-ben ugyanis összesen nem kevesebb, mint 158 millió eurót költöttek el a galloknál luxuscikkekre, ami…..
Sokan keresik manapság a szokatlan szálláshelyeket nyaraláskor, egyrészt kalandvágyból, másrészt pedig, valljuk be, igenis jó érzés hencegni az ismerősöknek, hogy nem valami snassz 5+1 csillagos all inclusive hotelben, hanem mondjuk egy világítótoronyban töltöttük fülledt…..
A világ első tengeralatti étterme 5 évvel ezelőtt nyílt meg a maldív-szigeteki Hilton szállóban, és a hotel megfelelő módon ünnepli az évfordulót. Ezentúl ugyanis nemcsak ebédelni vagy vacsorázni lehet majd a tenger alatt, hanem aludni is. Jó pénzért a 12 fős éttermet…..
A kárörömre mindig lehet építeni. A BBC szerint ráadásul akár komoly üzleti tervet vagy műsorstratégiát is, és maximálisan egyet kell velük értenünk. Legújabb, „Vér, verejték, könnyek” címmel induló valóságshowjuk életet lehel a hamar megfáradt, önmaga…..
Az egyenlőknél is vannak egyenlőbbek és a kiváltságosoknál is mindig vannak még kiváltságosabbak. Az arany hitelkártya már hétköznapi, a platina már egy fokkal jobb, na de az igazi királyok ezentúl szénfekete hitelkártyát fognak hanyagul az asztalra dobni, ha menőzni akarnak. A…..
Túlfutottunk Szomszédok ma II. 2010.04.20 00:26:00
Hatodik jelenet Etus ül a nappaliban és csempemintákat fest. Csöngetés. Etus (a kaputelefonhoz megy): Ki az?Virág doktor: A herceg fehér lovon.Etus: (megnyomja a nyitógombot) Gyere be, Don Quijote!Virág (bejön)Etus: Na, mi van? Azért jöttél, hogy itt álldogálj?Virág: Nem azért…..
csipesz_mester 2010.04.20 07:52:49
Túlfutottunk Szomszédok ma 2010.04.16 22:29:00
Első jelenet:Kutya és Sümeghy sétálnak a lakótelep körül- Hát Kutya, ezt is megértük, szexshop nyílt itt a lakótelep közepén! Felháborító!- Jajj Művészem! Elmúltak már azok az idők, amikor a nők bokáját megpillantani már kiváltságos dolog volt. Ma már erkölcsrendészet…..
 UPDATE: A Ráday utcában lévő Costes nyerte az első magyar Michelin-csillagot! Gratulálunk nekik!Átlagos kinézetű, középkorú urak, kosztümös hölgyek, esetleg szótlan, a legkevésbé sem feltűnő, ám kíméletlenül kritikus párok – legtöbbször ez a kép él az…..
csipesz_mester 2010.03.16 08:20:35
mindig eszembe jut Louis de Funés Szárnyát vagy combját című filmje (www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=6843), hogy vajon tényleg így zajlik-e a vizsgálódás. Mindenesetre büszke vagyok rá, hogy lesznek rangos éttermeink! És nagyon zsír a blog, gratulálok!
Tisztelt Blogolvasó Választó!Mi, akik már annyi mindenen túlfutottunk, úgy döntöttünk, itt az idő. Meg kell próbálnunk, jussunk be mi is a Parlamentbe, mer' ott "óccsó" a kávé!  (A gazdasági válság miatt már az Ambrós kávé is 20 forinttal drágább lett. Ez a…..
Annyi évvel a fogyasztói társadalom kialakulása után már meg sem lepődünk azon, hogy bizonyos családok a TV előtt töltik a Karácsonyt a legnagyobb békében, szeretetben és egyetértésben. Hát ebbe próbál most a blogunk belerondítani, mert sok olyan lehetőség rejtezik a…..
csipesz_mester 2010.01.18 21:43:06
@klasztika: szia! igyekszünk teljesíteni óhajodat mihamarabb, de jelenleg sajnos más kötelezettségeink vannak (nem az egyetemhez köthető, hanem magánéletünkhöz), mindenesetre köszönjük, hamarosan lesz új bejegyzésünk majd, türelmedet és megértésedet kérjük addig is!
Túlfutottunk Gazda(g)sági tippek 2010.01.04 13:00:00
Mi, túlfutók már majdnem mind átestünk az első osztálytalálkozó utáni sokkon. Sokan szenvedtek balesetet az elmúlt öt évben, habár korántsem mindegy, hogy valakinek munkahelyi incidens vagy egy szerencsétlen kimenetelű párkapcsolat miatt kötötték be a fejét. Olyan is akadt,…..
csipesz_mester 2010.01.05 08:36:20
@Balázspali: ez esetben fel kell őket kérni a fogyasztás generáló "Alkohol nélkül megoldás sincs" (= Kein Alkohol ist auch keine Lösung) c. szám előadására
Túlfutottunk Követeléseink 2009.12.17 11:42:00
Kedves Olvasóink! Íme lassan jön a Karácsony, így nekünk is nehezebbé válik írni, hiszen a malacsültek úgy kinyomják pocinkat, hogy kilógunk az asztal mögül, és a klaviatúra a hasunkon hintázik. Úgy gondoltuk, hogy amíg még megtehetjük, leírjuk mik lennének azok, amiknek…..
csipesz_mester 2009.12.24 07:17:50
@harmathpeti: Kedves Peti én megtettem mindent, de a Kozármislenynek csak a 1988-as gombfoci csapatát lehet kapni...nem akartalak átverni...Donaldnak meg tényleg tök mindegy...
Túlfutottunk Mese délután 2009.12.08 12:21:00
Mi, túlfutók már betöltöttük indexünk javát, így tanulmányaink nem rabolják el napjaink legkreatívabb részét. De hogy helyette mit csinálunk a Dísztéren üldögélve, esetleg a Stefi melegébe burkolózva? Boldog-boldogtalant boldogítunk borzasztó vicceinkkel. Két leányzót,…..
csipesz_mester 2009.12.16 03:02:43
Mi, túlfutók olyan régi hősökre is emlékszünk, akik a mai fiataloknak talán már nem mondanak semmit. Hideg estéken az ember szívesen gondol vissza ifjúságára, amikor még anyu ránk adta a jägeralsót. Azóta meg csak a Jäger maradt, és az alsók is lekerülnek időnként abban a…..
Túlfutottunk Genezis 2009.12.01 19:11:00
Egyszer régen, valamelyik (anti)gördülékeny MÁV-sztrájkon innen, de a sokadik nemzetközi étkezőkocsi-találkozón túl, ahová már kalauz hölgyek is hívtak minket, a Nyugati pályaudvari sörözések után/alatt/közben (köszönjük a mindig nyitva lévő boltnak), ott, ahol Csipesz meg…..
csipesz_mester 2009.12.01 20:22:05
@bobbenet: tudjuk, és köszönjük! és igen, találkozunk még!;)
délután Petivel egy új szóra bukkantunk, ami valószínűleg kimaradt: popSÍNk:)
Túlfutottunk 0. bejegyzés 2009.11.29 12:05:00
Emberek és gyerekek, kedves Csokis Muffinok! Figyelem! Nemsokára kezdetét veszi az élményekben bizonyára gazdag vizsgaidőszak. A kellemetlenségek enyhítése okán tanult barátommal, Gulyás Attilával úgy döntöttünk, hogy egy celeblogot indítunk, melyben hétről hétre megpróbálunk…..
csipesz_mester 2009.11.30 07:49:29
@Bertrand Russell: Tulajdonképpen borzasztóan örülünk ám jelenlétednek, és az, hogy máris 2 kommenttel rendelkezel, bizonyítja elhivatottságodat a blogunk felé. Ennek pedig mind örülünk, hidd el.
(Remélem elég nyaller szöveg lett, hogy legközelebb már pozitív hangot üssél meg irányunkba)
csipesz_mester 2009.11.30 11:04:34
@harmathpeti: várlak soxeretettel, és olvass mailt Pöti, mert van egy doksid!