Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fmikee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarnám bántani az amúgy totál értelmetlen konzolháború egyik feléhez tartozókat se (főleg nem olyan magasról, ahol a PC Gaming Master Race ül), de azért a Gaystation szép vívmány, attól függetlenül, hogy a Microsoft marketingeseinek ötletéről, vagy az LMBT-közösség…..
Az egyik legnehezebben elemezhető csoport a már meglévő dedikált e-könyv-olvasók elterjedésének alakulása, ugyanis — szerencsétlen módon — az Excel nem tud grafikusan idősort ábrázolni, pontosabban nincs függvénye, amellyel a hisztogram összeállítható.Először…..
fmikee 2010.12.27 09:58:24
@Professzore:@Pelesz:

Hátha még jól jön egyszer az idősorhoz:
A oszlopban dátumok
B oszlopban számadat
C oszlopba ezt kell írni az első cellába, majd "lehúzni" végig:
=SUM(B$1:B1)

Így minden cellában az addigi kumulált összeg lesz és rakhatsz rá grafikont.

kepfeltoltes.hu/101227/idosor_www.kepfeltoltes.hu_.png
Subba LOL: Üresedés a BKV-nál 2009.12.11 10:31:00
A napokban üresedett pozícióra keres embert a BKV a honlapján. Valakinek van összeütve egy jó önéletrajza? Elég jó állásnak tűnik. A BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG PÁLYÁZATOT HIRDET JOGI IGAZGATÓ munkakör betöltésére A munkakör…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..