Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mickeyknox

0 bejegyzést írt és 2121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gretta A világ legszebb kastélyai 2019.04.20 20:36:36
Elképesztő panorámájú műalkotások, történelmi kincsek és fontos turisztikai nevezetességek ezek a kastélyok, melyekből most a világ legszebbjeit mutatom be nektek.  A cikksorozat második részét ITT érhetitek el.   Chambord kastély, Loire-völgy, Franciaország A világ egyik legcsodálatosabb…..
USC (Dél-kaliforniai Egyetem) cheerleader lányok (1985)  ..
BENOIT ASSOU-EKOTTO A kameruni játékos játszott korábban a Tottenham és a Queens Park Rangers csapataiban, jelenleg a Saint-Étienne -ben rúgja a bőrt. Nem restellte bevallani, hogy nem szeret beszélgetni a fociról, sőt nézni sem szereti. Szabadidejét inkább barátaival és hip-hop zenék hallgatásával…..
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
mickeyknox 2016.07.05 12:12:40
Közhely: a legjobb sztorikat mindig az élet írja. És tényleg. Amikor elkezdtem összeszedni, hogy melyek voltak a legjobb olyan filmek, amik igaz történet alapján készültek, úgy terveztem, hogy összeírok egy hosszabb (40-50 tételből álló) listát és ezt szűkítem 10-re. De rájöttem, hogy ez szinte…..
mickeyknox 2016.05.17 11:57:28
Ez a kilenc géniusz hihetetlen ötletekkel és találmányokkal változtatta meg a világot. Mindenki hallott róluk, de kevesen tudnak különös szokásaikról. Leonardo Da Vinci Da Vinci két órát aludt csupán naponta. Ezt az úgynevezett polifázisos alvást egy roppant szigorú…..
RECENSIO Donnie Darko - kritika 2014.12.27 04:39:18
A Donnie Darko egy hatalmas puzzle. Minden percében gondolkodtat, azt hinnéd, hogy a megfelelő helyére kerülnek az egyes darabok, majd a végén rádborítja az asztalt, és kezdheted az egészet előlről. Elvárja, hogy gondold újra amit láttál, majd magad tedd ki a képet - de megéri, mert a végeredmény…..
Sok chili őrült, köztük én is arra törekszik, hogy birtokolja a világ legcsípősebb paprikáit. Ha feltűnik egy új rekorder az elsők közt igyekszem én is beszerezni, nehogy már pont ez hiányozzon a kertemből:) A jelenlegi hivatalosan elismert bajnok Carolina Reaper  2,2M SHU…..
Ismét itt a celebszívató, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Kolosi Péter kedvenc műsora, amiben szimpatikus és kevésbé érdekes celebritásokat küldenek el egy egzotikus országba, hogy ott aztán halálra szopassák őket - kit pénzért, kit meg azért, mert volt olyan hülye, hogy nem…..
A Bond - mozik legjei II.: A Bond univerzum 5 legdögösebb alapmotívuma és az legjobb negatív karakter Őfelsége legszexisebb ügynöke csúcsformában van, pedig már túl van az ötödik X-en. Bizony, az első film, a Dr. No 1962-ben készült, az eddigi utolsó 2012-ben, és egyáltalán…..
Nincs könnyű dolga az Éli könyvének: egy olyan zsáner részeként született, amelyet az agyatlan akciók/horrorok és a megrendítő drámák uralnak. Ez a darab pedig kicsit megpróbált mindkettő lenni, és összepárosítani a stílusos zúzást komoly üzenetekkel. Elsősorban ez is…..
Két Oscar - díj és számtalan filmsiker után nyugodtan mondhatja a kiváló színész, hogy Scorsese-n kívül mindenki hagyja békén Hollywoodból. Miért is forgatna közepes filmeket, ha olyan kiváló tévésorozatban játszhat főszerepet, mint a Kártyavár? Kevin Spacey antisztár, ő…..
Sajnos finoman szólva sem kapott jó kritikákat az új tévésorozat, amelyben a kiváló színész kalózkodik, de ez a fiaskó nem fogja padlóra küldeni a karrierjét, valószínűleg sok jó filmben csodálhatjuk még kivételes tehetségét. Malkovich soha nem volt celeb, ő egy komoly…..
mickeyknox 2014.09.15 18:36:14
Annyira jellemző, hogy az Országúti bosszú kapcsán mindenki azon ájuldozik, hogy Robert Pattinson végre valahára említésre méltó színészi játékra volt képes, ugyanakkor Guy Pearce-től mindenki természetesnek veszi a zseniálisan jó alakítást, megint nem neki jutott a fény és…..
mickeyknox 2014.09.15 18:24:43
A filmgyártásnak megvannak azok a jellegzetes alakjai, akiknek kapcsán sokunk számára megmagyarázhatatlan, hogyan nem tűntek még el a süllyesztőben. Egyiknek a hatalmas blöffjeit méltatják, a másik csak saját maga halvány utánzatát adja elő, a harmadik pedig igazából semmit nem…..
Movie Tank Az ötödik elem (1997) 2014.08.09 16:00:00
A science fiction műfajú mozgóképek világa nem kevés kultuszfilmet adott a rajongóknak a filmművészettel egyidős pályafutása során. Elsőként természetesen mindenkinek a Star Wars ugrik be, az ugyanis az a film, vagyis pontosabban trilógia, amit gyakorlatilag mindenki látott már…..
A közvélekedés szerint az Akela rossz zenekar. Mi ezt nem így látjuk. Itt az ideje, hogy kijelentsük, ebben az országban kevés hozzájuk hasonlóan szórakoztató csapatot találhat az, aki nyitott a rakendrollhoz nélkülözhetetlen egészséges tuskóságra, önreflexióra és humorra. A…..
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
mickeyknox 2013.10.29 12:07:06
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Nagyapám a téeszbe járt, nagyapámat egyszer majdnem lelőtte egy Grisa, nagyapám a földúton a kocsmába szökött, nagyapám éjfélkor fagyott pörköltöket evett.Apám a téeszbe járt, apámnak rotakapája volt, apám a kertek alatt átszökött a kocsmába, apám éjfélkor fagyott pörköltöket evett. Én a…..
Avicii - True(PRMD / Universal Island) A hivatalos megjelenés előtt a töménytelen rádiós felvételről és a márciusi Ultra Music-os fellépéséről (ahol kb. 40 percet játszott az albumról, élő hangszerekkel megtámogatva, amiért ott helyben meg is kapta a magáét) már szinte…..
mickeyknox 2013.09.27 12:42:17
@Sunliker: az, hogy valamit sokan hallgatnak/néznek/olvasnak, még nem jelenti azt szükségszerűen, hogy nem trágyadomb... és nyilván attól még nem leszel szar ember, hogy szar zenét hallgatsz, nem kell egyből megsértődni.
Subba Nem semmi! 2013.09.05 11:36:19
Az orosz MMA bajnok kihívója utolsó pillanatban visszavonulót fújt, de a közönségből jelentkező amatőr fiú megmenti a bulit. A beugró csávónak az iskolai bírkózáson túl semmi köze nem volt soha a küzdősportokhoz, ehhez képest egyből kiüt a profit. Jutalma egy hatalmas rúd…..
Miért, még léteztek? Teszik fel valószínűleg sokan a kérdést a címet olvasva. Igen, a svéd csapat még létezett, legutóbb például a Brutal Aussaulton léptek fel augusztus 9-én, de úgy néz ki ez volt az utolsó nyilvános szereplésük. A Clawfinger a Facebookon búcsúzott el laza…..