Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morfcake

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten még úgy volt, hogy a horvát város elöljárói a helyi katolikus egyház erőteljes nyomására tök jogosan beintett a sorozat alkotóinak, amikor azok egy helyi templomban és a városka utcáin akartak meztelen jelenetet fogatni, amiben speciel Lena Headey lett volna…..
Morfcake 2014.09.01 22:58:45
Többször megírtam már itt a blogon is, hogy mennyire értelmetlennek gondolom a politikusi beszédek megszokott értelmezését. Unalomig ismételt kérdések (kiket szólított meg? sikeresen tematizált? tudott-e mobilizálni?), amelyekre tapasztalataim szerint csak azok tudnak magabiztosan…..
A Got Talent-franchise holland kiadásában (a hazai az RTL Klub saját fejlesztésnek beállított Csillag születik című műsora) legutóbb egy kínai csávó ment fel a színpadra, és énekelt úgy el egy Verdi-áriát, hogy letette az ember a haját tőle. A zsűrinek is bejött a produkció,…..
Morfcake 2013.11.21 23:12:47
@CthulhuDawn: valószínűleg a videó legvégén, hollandul.
A nap híre: lesz Breaking Bad-spinoff, és igen Soul Goodman előtörténetéről fog szólni, és igen Better Call Saul lesz a címe. Ennél a témánál kicsit leragadva, itt vannak a Breaking Bad ügyvédzsenijének legjobb életvezetési tanácsai. Itt meg olyan Huffington Post-szerkesztő…..
Morfcake 2013.09.12 16:50:01
A tévékritikusok rendes évi sajtóeseményének nyári kiadásá Kevin Reilly, a Fox elnöke alaposan belefingott a nulláslisztbe, és kicsit kiosztotta a kábeltévék házikedvenc sorozatait. Előkapott egy részletes nézettségi listát, amin a Fox sorozatait hasonlította össze a…..
Morfcake 2013.08.05 21:57:39
@sixx: ha igaza van akkor miért a Trónok Harcához gyártasz minden napra posztot, nem pedig valami trágya CBS-es, (vagy mit tudom én hol sugározzák őket) bűnügyi sorozathoz, amit ugye nagyságrendekkel többen néznek.
Közösségi bicikliszerelő műhely nyilt Pesten. Vannak szerszámok, segítők és közösségi tér is, ahol lehet dumálgatni a többi kerékpárossal, akiknek eddig még csak véletlen akadt a kezébe a csavarhúzó. Az ötlet egyenesen Franciaországból érkezett Újlipótvárosba: évi 3…..
Mandiner blog Együtt külön 2014 2013.01.17 16:31:00
Magyar Szocialista PártDemokratikus KoalícióLehet Más a PolitikaEgyütt 2014Haza és HaladásSzolidaritásMillaNegyedik KöztársaságMagyarországi Szociáldemokrata PártSzövetségben Együtt Magyarországért PártSzabad Demokraták SzövetségeFodor Gábor leendő liberális pártjaBokros…..
Morfcake 2013.01.17 18:24:31
@_Cettina_: miről beszélsz? az, hogy 5% fölött van az infláció, és 6-7%os kamatokkal tartjuk el magunkat? Kurva nagy biznisz mondhatom.
Morfcake 2013.05.10 14:06:15
@fepe: nézd már meg mikor írtam a kommentet ember
Morfcake 2013.05.10 16:30:41
@fepe: Nem, nem mennek jó irányba a dolgok. Ez az inflációs adat egy brutálisan kierőszakolt szám és semmi köze a jelenlegi gazdasági helyzethez. Érdemes megnézni a maginflációt, hogy láss egy tiszta képet arról, hogy is állunk.
Hiányadatra meg mindenki veri a nyálát... Kurva nagy buli, hogy kikerülünk az eljárás alól, de közben nem nő a gazdaság, és hiába mondd akármit ez a sok marha, jövő februárban örülhetnek ha nulla fölé jön ki a növekedés.
Sokkoló új információval szolgált a ma reggeli Tények, még jó, hogy nem lett belőle bréking nyúz! Hatalmas felhőszakadás volt Budapesten, villámlással, dörgéssel és - kapaszkodjanak meg - sok esővel!  Persze az is lehet, hogy valaki túl sok kávét ivott,…..
comment:com Porsche 700 000-ből 2013.04.04 15:00:00
Mindenkinek van egy álomautója, nekem is, pedig nem is tudok vezetni (szerény álmaim vannak, egy Chrysler PT Cruiserrel már nagyon elégedett lennék), és sokan nézegettek már lelakott autókat a neten, amiket majd Pistával felújít és elad egy kis haszonnal, aztán abból vesz egy…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Elképesztően bugyuta tévéreklám-csokrot találtunk az internet bugyraiban: míg az Erste Bank házasodni készülő, Converse-cipős, fiatalos nyuggere a legújabb tévéreklámban egy felnyírt hajú nagyikát vesz fel, a Youtube-ot elárasztó, vírusvideónak szánt alternatív…..
Morfcake 2012.11.26 11:42:37
@Mikrobi: miért okádék az első videó?
Tessék elképzelni a következőt: Jimmy fia Krisztián úgy énekli a kippdefészt Bon Jovitól, hogy közben a fejére egy kartondobozt húznak, amibe hat vehemens patkány igyekszik befelé. Ugye, mennyivel érdekesebb, mint egy sima énekverseny? A Killer Karaoke-ben valami hasonlóról van…..
A Breaking Bad című sorozatban Bryan Cranston színész személyesíti meg Walter White-ot, a methamfetamint főző kémiatanárt, akit Vince Gilligam készítő nem egy valós alakról mintázott - pedig tehette volna. A Huffington Post egy nagyon vicces hírt közölt le ma hajnalban: Alabama…..
Ha a nem csak a töködet lábadat akarod áztatni hétvégén, akkor szerezz be egy Waboba labdát! reflexshop.hu..
Ahogy azt várni lehetett, a Csillag születik fikagépe a győztesnek sem tudott örülni, szerinte Mészáros János helyett a Quantum XXL-nek kellett volna győznie. Puzsér Róbert megborulását nem mutatták a kamerák, így a Facebook oldalán írta ki magából a dühét - írja a Bors.…..
A Trónok harca harmadik évadának forgatása hamarosan indul, és ugyan a második évadból még hátravan a finálé, de a készítők máris közzétették pár új karakter nevét, amiből a könyveket ismerők le tudnak vonni pár, a történet irányára vonatkozó következtetést. És…..
Morfcake 2012.06.01 14:48:33
@nordas: szinte biztos vagyok benne, hogy, ramsaynak a winterfelli bulijával lesz vége a kövi résznek.
Az Entertainment Magazine megválasztotta az év művészét, avagy szórakoztatóipari szakmunkását. A címet 2011-ben annak a George R.R. Martinnak adták, aki azt a Tűz és jég dala című, (egyelőre) ötrészes regényciklust írta, aminek első darabja a Trónok harca címet viseli, és az…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Morfcake 2011.12.25 21:16:08
@vagyokkk: Büdös nagy patkány vagy hallod-e. Az, hogy mit csináltál 21 évesen rajtad múlik, de te inkább hibáztatsz másokat.
Szerencsésebb helyre született, és akkor mivan? Szerinted te többet tettél az életben mint ő? Vagy többet érsz? Takarodj a jó büdös francba.
Morfcake 2011.12.25 21:27:29
@vagyokkk: nem értek vele egyet te szerencsétlen, de ahogy elnézem te igen hiszen pont azt mondom, hogy se többet se kevesebbet nem érsz senkinél. Aztán még ki is jelented, hogy többet tettél, mint ez a srác. Hát elég nagy öngól ez a lézerjanis hasonlat...
Javában forog a Viasat3 Jersey Shore-ja, az Aranypart, ami a Balaton partján, egészen pontosan Siófokon riogatja agyhalálig alkoholizáló és hányásába belefekvő szereplőivel a jónépet. A karakterek az alábbi videók alapján erősek, a négy Éden hoteles arc (Pista, Levi, Szandra és…..