Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockerkrisz

105 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
K.O. levegőbomba idén se okozott csalódást. Ez a Merlin rakétacsomag pedig fantasztikus volt. A 25 mm-eres rakéták nem bontottak semmivel se kisebbet, mint a 30-40 mm-eresek az előző éviekből. Minőségileg is ugyanolyan jó volt, mint a nagyobb testvérei. 1500 Ft-os akciós árával pedig tökéletes…..
Idén Győrben nem találtam se Etna vulkánt, se Ufo-t, az Aldis Mega Pack-ot viszont kicsit drágának tartom a 8000 Ft-os árával. Viszont idén az Xplode Merlin 6x25 mm-es rakéta csomag rendkívül kedvező áron volt kapható, mindössze 1500 Ft-ba került (kb 2000-ret ér, tavaly 2500 Ft volt). Vettem is…..
Nos, idén másképp fog alakulni a Szilveszterem, ezért most előbb megvolt a tűzijátékozásom. Végül a győri Interspar-nál vásároltam 2 db ETNA PACK-ot és 4 csomag Tornádót. Az ETNA 900 Ft-ba került, mivel 2 db van a csomagban, így 1 vulkán ára 450 Ft. A Tornádó idén is a verhetetlen 150 Ft-os áron…..
Tűzijáték blog Az idei év 2016.12.23 11:11:18
A MEGA PACK idén is még épp megéri az árát, remélhetőleg jövőre sem lesz 8000 Ft-nál drágább az Aldinál. Véleményem szerint a katalógusból még a Merlin tűzijáték rakéta csomag éri meg az árát. Az Aldi ajánlatai itt megtekinthetőek. Idén egy kicsit visszafogottabb lesz a tűzijátékozásom, most a…..
Idén ismét egy jól bevált csomagot választottam az Aldiban: az Xplode Mega Packot. Kicsit változott a csomag összetétele. A borzasztó Cobra helyett 2 db Magic whip-et kaptam, ami egy meglehetősen hosszú recsegőszalag. Etna vulkánból is 2 db járt a tavalyi 1 helyett, ez is egy kellemes…..
rockerkrisz 2016.01.04 12:32:50
@Áron Vargaa: Azt a gyújtózsinór védő kupakot én kombinált fogóval szoktam kiszedni :D Az ufók közül egy egyik nekem se működött megfelelően, konkrétan vízszintesen szállt, szerencsére arra nem volt senki.
Na először is Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok! BUÉK! Nos ez a Mega Pack ismét szépen teljesített. Kár hogy a Svea-nál idén nem árultak Xplode termékeket. Jobban szeretem magam összeállítani a tűzijáték csomagomat, bár erre a packra nem panaszkodnék. A Top Speed…..
Az Aldi üzletpolitikája a tűzijátékok terén: bedobnak egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező és viszonylag minőségi típust (TANGO), az emberek inkább az Aldiban vásárolnak, mint a konkurenciáknál, így ott növelni kell az árakat. A következő évben kiveszik és hagynak…..
rockerkrisz 2015.12.26 10:37:05
@Áron Vargaa: Nekem abból a csomagból csak az ufo, levegőbomba meg a római gyertya tetszik, a teljes packért nem adnék 5000 Ft-ot.
rockerkrisz 2015.12.27 14:15:21
@Áron Vargaa: Auchan nincs erre, de a Tesco-nál biztos megnézem :D
Nagyjából sejtettem, hogy mire számítsak. Kicsit csalódtam benne. A fehér füst intenzív volt, a színesek gyengék voltak többnyire, persze volt kivétel. Kizárólag csak földről lehetett elindítani, mivel ha kézben gyújtottam majd eldobtam, akkor nem kezdett el füstölni a földre…..
XPLODE MEGA PACK elemzése   Nem volt rossz. A rakétákból hiányoltam a kék színeket, de szépek voltak. Ami felrepült, legyen az rakéta vagy játék, az nagyon magasra repült. Még a kis UFO is :D Na kezdem az UFO-val, ha már szóba került. Kb. olyan volt, mint amire számítottam,…..
Tűzijáték blog BUÉK! 2014.12.31 17:42:09
A hidegre való tekintettel ismét megjegyezném az 1-es és 2-es osztályú pirotechnikai termékeket egész évben szabadon fel lehet használni. A legfrissebb jelentés szerint ilyen idő várható mára:   Meglehetősen hideget mondanak mára, főleg éjszaka. Ezért javasolnám nektek,…..
Tűzijáték blog XPLODE MEGA PACK 2014.12.28 23:03:30
Tango rakétacsomag hiányában választottam idén szintén egy Xplode terméket. Ugyebár ha rakétáról van szó, se a Tiger, se a Leskovics nem rúghat labdába. Az Xplode rakéták színekben, effektekben, hanghatásban is a legjobbak. Viszont évről évre látok egy kis romlást a termékek…..
Nem valami nagy a kínálat idén. 4 árustól lehet a környékünkön vásárolni: Aldi, Swea, Tesco, Lidl. Ár-érték arányban a Tesco-nál a legjobb minden. Sajnos a tavalyi évtől betiltották a vetőcsöves tűzijátékokat, mivel sok féleszű részeg egyszerre több bombát rakott a…..
A kettőt a mai napig szeretik összemosni, főleg a médiában. De nem alaptalanul. Az emberi gonoszság sosem fogja megengedni, hogy egy ellenőrző hatalom nélkül, egymás mellett megférve tudjunk élni. Ha nincs, ami korlátozna, az állat sokakból könnyen elszabadulhat, mivel ha minden…..
rockerkrisz 2014.06.01 13:17:20
@alterina: Persze hogy létezhetne, de vannak bizonyos érdekkörök, amik ezt nem engedik.
rockerkrisz 2014.06.01 13:56:40
@alterina: Persze, tudom. Végül is összelehet az egészet mosni, mert összetartanak.
rockerkrisz 2014.06.01 15:25:41
@alterina: Teljes mértékben egyetértek.
Kibújt a szög a zsákból! Az SZDSZ 2-őt hangoztató értelmiségiek most igazán boldogok lehetnek! Az MSZP felajánlotta az LMP-nek Budapestet! Ugyanis az LMP főpolgármesteri jelöltje mögött sorakoznának fel. Az LMP-nek ez egy soha vissza nem térő alkalom, hogy teljes mértékben…..
rockerkrisz 2014.05.30 15:45:55
@ariskerase: Rendben nem hívlak Kálmánnak, marad az Olga. Miért hívlak így? Mert ugyanolyan értetlenkedő vagy és fújod a sok rizsádat.

"Olyan dolgokat állítasz, meg feltételezel rólam, amit vagy nem állítottam, vagy nem mondtam. És mikor elmagyarázok neked ezt-azt, akkor kezded elölről, mint egy idióta."

Valóban igaz a mondás, hogy mindenki magából indul ki.

Kossuth ügyében adtál igazad, de visszavontad azt is úgy tűnik.

"Amúgy ha feltűnt volna egy szóval sem cáfoltam meg neked a vidini levelet, vagy bármit amit Kossuthról írtál, pusztán forrásokat kértem, ez nagy különbség."

Na akkor:

1. Írtam egy posztot egy témában. Benne volt, hogy a következő: "Kossuth és Dembiński...részben ők azok akik miatt bukott a magyar szabadságharc"

2. Te képtelen vagy a szövegértésre és a RÉSZBEN szónak nem ismered a jelentését, ezért kiakadtál és ezt a következő építő jellegű kritikát tetted: "Javaslom az általános iskolát a figyelmedbe!"

3. Utána már a középiskola is kevés volt a te hihetetlen tudásodhoz, néha igazad adtál ugyanazzal kapcsolatban, néha nem.

4. "Arról nem is beszélve, hogy történelmi kérdésekben okoskodsz, úgy hogy a történettudományhoz, a saját bevallásod szerint is, fingod sincsen."

Aha, szóval azt mondtam hogy fingom sincsen? Azt mondtam, hogy nem tudtam, hogy ennyire szőrszálhasogató vagy, hogy a Google első találata nem bizonyíték. Ráadásul ismerted is a levelet, szóval nem tudom minek kellett bizonyítgatni akkor. Te meg mindig azt mondod hogy nézzek utána amiket mondasz.

"És ha már azon vagy kiakadva, hogy „nézzek utána”, akkor pl. annak amiket leírsz, meg amiket én mondtam neked. De ezt eddig ezek szerint te nem tetted meg, erről meg én nem tehetek."

Te persze be lehettél sértődve jó néhány kommenten keresztül, hogy nem linkelem neked a vidini levelet :D

"„Amúgy is mikor dicsértem én a Szovjetuniót?” – Örülök, hogy megkérdezted! Akkor amikor én a Kurucot meg a metapédiát neked!"

Te még mindig reklámozod a metapédiádat meg a kurucodat, én nem reklámozom a Szovjetuniót és nem is dicsérem. Ennyi erővel rád mondhatom, hogy élteted Hitlert, pedig nem.

Karsai véleményét egyébként elolvastam, nem vagyok olyan lusta, mint te. Soha nem fasisztáztam le Karsait, ez megint a te agyszüleményed.

"Az meg, hogy beálltak az ÁVO-ba, azért nem teljesen fedi a valóságot, biztosan voltak olyanok is, de nem volt általános."

Ők valóban beálltak az ÁVÓ-hoz, lehet hogy nem volt általános, de sokan így bújtak ki a felelősség alól.

Pártok között pedig a mai napig jönnek-mennek az emberek. Pl.: FIDESZ-es is ment a Jobbikba, LMP-be.

"És hol írtam én bármit is a wikipediáról? Ezt magyarázd már el?"

"Egyáltalán mi bajod a googleval? Mert én semmi rosszat nem írtam róla? Vagy a wikipediával? Arról sem írtam semmi rosszat?"

Wikipédián azért a cikkek valamiféle ellenőrzésen mennek át, mielőtt élesítve lennének. Egyébként az általad megnevezett "propaganda" található rajta.

Metapédiás linkemmel pedig bizonyítottam, hogy elhallgatják az igazságot. Igen. Ezt emésszed meg. Teljes mértékben hülyeség a begyepesedett buta konzervatív nézet a drogpolitika terén. Fogalmazzunk a te szavaiddal: agymosott vagy!

"„Na itt a jobboldalod egy az egyben a szcientológus maffiádat pártolja.” Bocs, hogy kiollóztam, de el kell hogy szomorítsalak, a szcientológusok pont a baloldalon hemzsegnek!"

Megint buktad. A szcientológusok a jobboldaloddal karöltve fújják a kapudrog elméleteiket. Egy oldalon áll ebben a témában teljes mértékben a "hazafi" és ez az "egyház".

"És a kábítószer ezek szerint jó dolog?"

Erre a következő posztomban válaszolok:
balpolitika.blog.hu/2014/05/25/ujabb_aldozatot_szedett_orban_demokraciaja

"több százezer magyart elhurcoltak malenkij robotra, akik közül alig tért haza valaki, nők millióit erőszakolták meg, amerikai katonák „internálták” a japán állampolgárait, a dicsőséges szovjet hatóságok 3 millió ukrán éheztettek halálra a háború előtt, drezdát minden ok nélkül szétbombázták minden ok nélkül, és akkor ott van a jófej amerikaiak akik atomot dobtak hirosimára és nagaszakira!"

Fogd már fel hogy nem vagyok a szovjetekkel, sem az amerikaiakkal, se az angolokkal. Ugyanannyira elítélem Drezda bombázását, mint az atombomba támadásokat. De attól még ugyanolyan bűnözők voltak a te nyilas barátaid is, nem kell őket védened.

Kovács Bélát meg nem csukták le, csak gyanúsítják. Meg ezt nem is a magyarok kezdték, elvileg 3 külföldi titkosszolgálat már figyelte és ennek alapján megy most a gyanúsítgatás...

Vannak esetek amikor a kurucnak van igaza azt nem is tagadom, de a metádat ne mossuk már össze vele.

Nagyon viccesek a lealacsonyító megjegyzéseid egyébként kedves Olga. Már az első kommentetben elkezdted a csipkelődésedet.

Meg ez a felfogás... Csak az írhat a történelemről aki történelem szakon végzett? Ha marihuánáról van szó, akkor abban az ügyben nem is mondhatnál semmit, mert nem értesz hozzá, ugye? Meg lassan már csak az mehet csak szavazni aki politológusnak tanult ugye?
rockerkrisz 2014.05.31 21:12:52
@ariskerase:

Sajnos kábítószerügyben egy minimális tudással sem rendelkezel. Ez a baj. Ezeket a szintetikus mérgeket elméletben szabályozzák, a valóságban semmilyen lépést nem tettek ez ügyben. Mire a tiltólistára kerül egy, már van 3 hasonló hatású, sokkal veszélyesebb mellékhatásokkal rendelkező szer. Ezért lehet lényegében legálisan fogyasztani, ami miatt sokan haltak már meg.

Nos ha a Jobbik nem is egymás mellett harcol közvetlenül a szcientológusokkal, de egy ügyért. Az, hogy te csak nevetsz az igazságon, a jogtalan büntetéseket, nagyon sajnálom.

"Nem kell idézgetned, én sem szoktam, egyszer tettem meg, de elnézést is kértem érte, szóval nem muszáj kiemelgetned, amit írtam, mert ez az első lépés ahhoz, hogy valakinek a mondanivalóját félremagyarázd."

Muszáj idézgetnem, mert attól tartok, hogy nem vagy képes átlátni a helyzetet.

"A drog az egy méreg, akár kicsi vagy nagy mennyiségben teljesen mindegy."

Tisztában vagy te a drog fogalmával?
hu.wikipedia.org/wiki/Drog

"Ami pedig a marihuánát illeti, azt kicsit nem értem, de ilyet is csak egy buta ember ír le, tudtommal a kábítószerfogyasztás nem akkreditált szak egyik egyetemen sem Magyarországon, és te sem vagy a téma szakértője, mivel pusztán csak wikis és a saját linkjeidre alapozod az állításaidat, vagy esetleg toxikológus vagy? Akkor meg kicsit többet várnék néhány linknél!"

Na ez a beteges hozzáállás. Meg ez a sznob egyetemista szemlélet. Aki egyetemet végzett, az sokkal jobb, több bárkinél bármilyen témában, ugye? Igazából már nem lehet tégedet kihúzni abból a mély gödörből ahová temetkeztél, most linkelek egy ilyen alapvető szemlélet morzsát a kábítószerekről ami tőled már fényévekre van. Lényegében szerepel benne egy drogtermesztő, aki alkohol nevű drogot állít elő, Juhász Péter, aki rendszeresen drogozik meg Puzsér Róbert, aki a saját gondolatait mondja el a témáról.

Többségben egyetértek:
www.youtube.com/watch?v=xRAl2DJl9P4

Körülöttünk lassan már minden ország hajlandó lesz a dekriminalizálásra, szóval ne mondjad már, hogy annyira őrültségeket beszélnék!

Idéznem kell tégedet továbbra is, mivel az igazamat bizonyítják:

"Tettél egy kijelentést, hogy Kossuth áruló, Görgei nemzeti hős. Erre írtam neked, hogy nem ártana kicsit jobban utána nézned az általános és középiskolai tanulmányaidnak."

Én a valóságban ezt írtam:

"Március 15-én a nép Kossuthot élteti, Görgey-ről egy szót nem említünk. Kossuth és Dembiński...részben ők azok akik miatt bukott a magyar szabadságharc."

Te kifejtetted az okosságodat:
"Az 1848/49-es szabadságharcot nem Kossuth vagy Debinski miatt veszítettük el, és Görgey sem tudott volna többet tenni."

Aztán ajánlottad az általános iskolát.
Olvassad el újból amit írtál, ne légy már ennyire okoskodó!

"Görgeiről annyit, az aki felvállalja a vereséget, az ne várja el, hogy hősnek kijáró tisztelet övezze."

Mert ha megütköznek, akkor nyernek? Könyörgöm ne válaszolj erre, ez költői kérdés volt!

Tudod mit jelent a reklám fogalma?

A reklám a kommunikáció egy formája, rendszerint egy bizonyos áru vagy szolgáltatás megvételére, illetve igénybevételére ösztönző, esetleg egy egész márka, cég, terület vagy pusztán csak egy cél javára szóló hirdetés. Bővebb értelemben ezek összes, szűkebben csak a fizetett változatait soroljuk ide.

Nos én tudom hogy másoknak is vannak bűnei, nem csak Szálasinak. Az nem tetszik, hogy ezt reklámozod. Meg az érveléstechnikád...

Most mondok egy elrugaszkodott állítást, bár ezen csak megint csak besértődsz: Azt mondod egy gyilkosról, hogy ne bántsam, mert vannak gyerekgyilkosok, pedofilok is, meg nehéz időket élünk szóval egy egyszerű gyilkosság az még belefér.

Az a szintű reklám, mint amit te művelsz, az olyan lenne, mint ha például én kitennék egy olyan linket az oldalamra ajánlásképpen, amin az atombombát reklámoznám, mint megoldás. Te kifejtenéd az ellenvéleményedet. Én pedig ilyeneket mondanék, hogy micsoda gyors, szenvedésmentes ez az atombomba, és örüljenek a japánok, hogy hamar véget ért a háború. Na akkor valóban igazad lenne.

"A kurucozás, meg wikipediázás után felőlem Hitlerezhetsz is, ha te ettől jobban érzed magadat, csak támaszd is alá, amit állítasz!"

Hitlert pedig egy szóval sem mondtam, hogy élteted, pusztán a te logikádból indultam ki és cinikus voltam, de látom nem igazán érted a cinizmust!
rockerkrisz 2014.05.31 22:27:04
@ariskerase: Jaj toxikológusból ajánlom neked a média által is futtatott Zacher Gábort, aki a dekriminalizálás híve.

Ezt itt mondja ki: www.youtube.com/watch?v=BKzd-nnkKu4
Minden ami politika A vallás 2014.05.27 12:25:17
A vallás jelentheti azt, hogy az embernek van lelki világa. Azaz, a gondok esetén van kihez fordulnia, ha nincs mellette senki, vagy nem akar másokon élősködni. Megadhatja a lelki békét, az ember könnyebben túl tudja magát tenni a tragikus eseményeken, nem fog belebetegedni, ha mélyen…..
rockerkrisz 2014.05.28 17:52:28
@maxval a gondolkodó birca:
"egy tyúk ellopásáért akasztás járt"

Igen, de ott nem a lopásért járt halál, hanem azért mert ellentmondtál az egyház tanításaival. Nem törvényeket szegtek meg, csak máshogy gondolkodtak. Vagy esetleg igaz volt, hogy léteztek boszorkányok, de az inkvizíciónak sikerült megszabadítania tőlük?
rockerkrisz 2014.05.29 10:29:25
@maxval a gondolkodó birca:

De honnan tudod, hogy léteznek boszorkányok?

Épp ez volt a baj, hogy összefonódott az egyház az állammal. Lényegében az egyház is ugyanolyan személytelen lett, mint az állam. A szentmisék latinul mentek, adókat szedtek be a szegényektől. Vagy vehetjük akár a keresztes háborút is. Amikor tiszta gyermekeket küldtek háborúba, mert csak ők tudják legyőzni a gonoszt.
rockerkrisz 2014.05.29 11:20:36
@maxval a gondolkodó birca:

Nem kell ide Sátán, magával az emberiséggel van a baj, csak jó valakit okolni érte. Legnagyobb problémám, hogy a többség nem gondolkodik előre, se ha önmagáról van szó, se ha az egész társadalomról.
Most Tamás nem akart bűnöző lenni, és Dúró Dórára hallgatva a legális utat választotta. Meg is lett a következménye. Rátámadt az édesapjára, majd rosszul lett. A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni, nem sokkal később meghalt. Tamás legális "dizájner" drogot…..
Az ATV nagyban beharangozta hogy Orbán-Mesterházy-Schiffer vita lesz. A Jobbik kiverte a hisztit, hogy őket nem hívták meg, pedig ők nagyon demokratikusok. Viktor nem fogadta el a meghívást, a vita elmaradt. De! Vona Gábor a Jobbikos netes tévéjén megtartotta ma a nagy vitát.…..
rockerkrisz 2014.05.03 20:40:00
@ariskerase:
Schiffer nem keresett kibúvókat, ezt is rosszul tudod. Csak több értelme volt az MSZP-től szavazatot szerezni, mint a Jobbiktól, mert a jobbikos szavazók az életbe nem voksolnának az LMP-re hanem csak a FIDESZ-re. Semmit nem tudsz te az LMP-ről csak libsizel, mint egy igazi "hazafi", mert max a kurucinfón olvastál róluk.
rockerkrisz 2014.05.04 13:54:06
@ariskerase:
Még jó hogy nem olyan megszervezett az LMP, mint bármelyik nagykutya. Épp szétszakadt. Megint írod, hogy mindenki leszarja, de én inkább azt látom hogy mindenki támadja ahol tudja. Örülök is neki, hogy senki mögött nem sorakoztak fel. Az LMP szálka az oligarha meg a Jobbik szemében is egyaránt. Meg ezeknek a szavazói szemében is szintén. Nem létezik más normális balos alternatíva aminek esélye van a parlamentben. Lehet hogy nem így értetted, de a mindenkinek a része Schiffer is.
"Amúgy Vona Gábor már januárban javasolt egy vitát, ami elől nagy "bátran" mindenki csak a kibúvókat keresett."
De akármit is mondasz én eddig mindig válaszoltam rendesen, csak néha kitekintést tettem a végén a buta konzervatívok szemléletébe. Akik jobbosnak vallják magukat. Valószínűleg nem tartozol közéjük, de sajnos ilyenekből áll többnyire az ország. Most néztem a színházban a minap az Úri Murit, na az a társadalomkritika megállja a helyét ma is. Valahogy kihat ez a beszűkölt látásmód az egész jobbos gondolkodásra is.
rockerkrisz 2014.05.25 12:21:02
@ariskerase: Eddig a mostanában készült összes Schifferes riportban a cél az volt, hogy leépítsék Schiffert.
Ezt kifejtette Puzsér is:
www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/620280084714475
A DK szinte pillanatok alatt (összevásárolta khm...) összeszedte a megfelelő számú aláírást. Valakiknek még szükségük van a Bokros MOMA pártjára is, ők az LMP-vel ma adták le a megfelelő számú aláírásokat. Sajnos ismét csak az LMP maradt, mint vállalható demokratikus…..
rockerkrisz 2014.05.03 20:22:46
@ariskerase:
Látom szövegértésből nem voltál olyan "kiváló" mint történelemből, várjál segítek hogy szerintem mi náci :D
kepfeltoltes.hu/140503/magyar_www.kepfeltoltes.hu_.png
rockerkrisz 2014.05.04 13:42:05
@ariskerase:
Majd utánanézek a forrásaidnak, de egyelőre egy ideig nem érek rá. Eddigi tudásom szerint Szálasi a nemzet árulója, most inkább nem fejtem ki. Egyébként te sem fejtettél ki nagyon semmit. A hazaszerető emberek pedig nem reklámoznak se Szálasit a blogukon se Metapédiát. Egyébként a Kurucinfóval is csak félig meddig értek egyet, rengeteg szemét található ott is. Következő kommentbe pedig megírod, hogy mi a bajom a Metapédiával.
rockerkrisz 2014.05.25 12:17:41
@ariskerase: Mert valóban le voltam foglalva :D Annyit mondok, hogy a blogodon Szálasit, Kurucinfót meg a hihetetlenül értelmes Metapédiádat reklámozod. Most akkor megint elmondhatnám a magam sablonos stílusában hogy ki volt Szálasi. Elmondtam szépen, 49-et, Kossuth vidini leveléről meg nem is hallottál, de engem csak mocskolni tudsz szégyen! Egyébként ha szerinted a Kurucinfó nemzedéke a szebb jövő, akkor nagyot tévedsz, mert ott az emberek fele aki kommentel retardált...
Egy történelemszakos úr elutasította azt is, hogy létezik egy olyan levél, melyben Kossuth Görgeyt gyalázta jogtalanul. Sajnos nem fogok több érvemnél forrásokat megjelölni, legyen elég most ennyi is. Nincs időm se kedvem ezzel foglalkozni. Szerinte zavaros amit mondok,…..
Tőlünk pár száz kilométerre ünnepelnek az országok, ezrek vonulnak az utcákra. Itthon meg...ünnepeljük a Húsvétot és bebörtönözzük a normálisan gondolkodókat. Hányás az ország. Egyébként az LMP-nek még mindig nincs meg a szükséges aláírás. Nem baj, legalább nem kell…..
Remélhetőleg nem. Az LMP éppen hogy csak bejutott, a Jobbik szomorú, az MSZP ideges.  Legalább ha nem lesz meg a 2/3-mad, akkor fog majd valamit számítani a többi párt véleménye is. Persze a FIDESZ-nek továbbra is ott a Jobbik, akik általában végrehajtják a FIDESZ akaratát. A…..
Egy jó kis összefoglaló arról, hogy miért érdemes listát állító pártokra szavazni, még ha nem is nyernek: Miért szavazzak a vesztes párt listájára? Az országgyűlési választásokon 2 szavazatod van: egy listás és egy egyéni jelöltre leadható szavazat. Ha a számodra…..
"Aki Orbán Viktorra szavaz, az Gyurcsány Ferencre is szavaz és ez fordítva is igaz, mert a kétszínű cirkusz két oldala egymást tartja felszínen, a kétszínű bohóc egymásból él." Valóban. Sokak szerint az LMP kormányra nem való, de ellenzékből a legjobb.  Egyértelmű, hogy…..
Minden ami politika Az LMP hibái 2014.04.03 16:01:06
Az LMP legnagyobb hibája az az, hogy naiv. Úgy gondolta, hogy mint kicsi párt, minden egyes üggyel foglalkoznia kell a Parlamentben. Mintha bárkit is érdekelne a véleményük (Schiffer András 4 év alatt a legtöbbet beszélt a Parlamentben). Főleg egy diktatúrára emlékeztető minden…..
Elérkezett a pillanat, hogy megvédjük a rezsicsökkentést, vagy leváltsuk az Orbán rezsimet, vagy radikálisan függetlenné váljunk! Vagy van egy zöld párt, akik hosszútávon ígérnek változást... Ugyanmár, legyen elszámoltatás és 80%-os fizetésemelés és dübörögjenek a…..
rockerkrisz 2014.04.01 18:18:52
@maxell az okoskodó birka: Már mint az egyetlen demokratikus alternatíva párt néven is megérdemel egy szavazatot, de ennél több. Megérdemelne még 1 kormánypárti szerepet is, persze nem most, most erősödnie kéne jobban, majd 2018-ban 20%-ot, 2024-ben kormánypártként kéne irányítania.