Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeYi

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg gyönyörű lány/nő van a világon. Még akik bűnrondának tartják magukat, köztük is rengeteg olyan van, aki elképesztően szép. (Meg ugye ízlések és pofonok. Lehet, akit te bűnrondának találsz, az a haverodnak gyönyörű.) Azonban egyre nagyobb divat lett ezen…..
JoeYi 2015.12.11 11:36:33
Az alábbi gyűjtés rendkívül hosszú, sokan talán nem is gondolnák, hogy valóban ennyi mindenre van szükség egy autóban. De elég, ha csak eszünkbe jut a 2013 márciusában hirtelen jött…..
JoeYi 2015.08.07 09:43:50
barcikaisrac péntek 2015.03.28 01:39:51
Nem sok minen történt szóval ez inkabb kepes poszt lesz (bocsi Hajni :) - tehát csütörtök este még lett egy kis parti, flipcup - ot jatszottunk, ismet egy vicces ivos jatek - video fb-n inde nem tuodm hogy kell beilleszteni... Az egyik recepcios lany meg aki jatszott ausztal és volt mar…..
barcikaisrac kedd este - szerda 2015.03.26 02:58:48
Szoval ott hagytam abba hogy estere mar nem tervezek semmit, net és  vacsi,  talan egy-ket sor, meg jo alvas vegre. A vacsi megvolt, aztan szokasos kiülés a hostel udvaron, elmentem cigiért, fotoztam egy teret amin valami ivdampark szerü volt, (amugy itt is vannak dohanyboltok, sima boltban…..
barcikaisrac hetfő 2015.03.24 15:12:33
Hát megerkeztem, eleg esemenytelen volt az ut, csak hosszu volt nagyon. Utolso luxuskent taxiztam a repterre, ez a cuccom:   ez meg én, utso cigi a sky terrace-n aztan varakozas, munchen, varakozas, 13 óra repülés, megint reptér, varakozas a csomagra, megnyomni a gombot (hogy…..
Zöld, világít és előtted gyalogol, mi az? Valeós hosztesz. Aztán amikor a hosztesz megfordul, és erőnek erejével a standra invitál, nem teheted meg, hogy lelépsz, kézbe veszel egy kitett tárgyat és profizmust imitálsz. Hopp, de mi is ez a tárgy? Turbó? Dehogyis. Az a…..
A mi Barbink megint nemzetközi lány lett, igaz, már írtunk is róla, de csak a twitteres képei alapján. (Post ITT). Május 19-ig a magyarországi tévéképernyőkön is viszontláthatjuk az Intimissimi melltartós szpotjait, melyben ő a főszerelpő. A reklámot nem csak itthon, de…..
Öt tévécsatorna és három rádiócsatorna adása élőben, már okostelefonokon is - elindult a MinDig TV androidos és iPhone-os alkalmazásaA napokban a négy közszolgálati televíziócsatornával (M1, M2, Duna, Duna World), három rádiócsatornával (Kossuth, Petőfi, Bartók), valamint az…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
JoeYi 2013.04.02 11:43:40
@sixx: bocs, a filmet még nem láttam, csak a leírásodat olvastam és ez a dolog a könyvben már az első rabszolgabemutató előtt kiderül. Gondoltam a film simán elsiklik e fölött
Szöget ütött egy gondolat a fejedben? Minden oké. Na de ha valami keményebbe ütközik a buksid? Hát akkor is no para, mivel az USA-ban egy újszerű implantátumtechnológia tör utat magának. Történt ugyanis, hogy egy szerencsétlenül járt páciensnek sikeresen beültettek egy 3D…..
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
Belsőség A nép-Porsche 2011.07.09 07:50:00
A sárvédők nem maradnak, a gyáriak kerülnek visszaEzt a autót a nagyon szép lakatosmunka és fényezés, valamint a Porsche fékrendszer és futómű miatt vettem meg. Úgy éreztem, hogy ebből lehet gyors bogarat csinálni, mert az alap, a futómű a fékekkel már megvan, innen könnyű…..
JoeYi 2011.07.09 15:45:19
@Motordoktor: köszi a linket. Igen, ez is ízléstelen.

Amúgy a felni az ami jobban bántja a szemet, nem illik a kocsihoz a Porsche címer véleményem szerint. Vagyis illik, úgy mint erre: img.index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/szerelem/culthun/.gdata/cikk/culthu_16.jpg

Nem bántásból, ez csak egy vélemény. Amúgy a kocsi többi része tök patent
JoeYi 2011.07.09 16:06:24
@Rocko-: ez a fórum tényleg egy trollbánya, kár is bármit hozzászólni :)
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..