Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdgabor (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek a szerbek. Ritkán jelentett jót ez a mondat a magyarok számára. Talán soha, talán majd most. Szerbia, Macedónia és Montenegró állampolgárai várhatóan december 19-étől vízum nélkül léphetnek be az EU országainak területére. Hosszú évek után milliók léphetnek be…..
sdgabor (törölt) 2009.11.29 03:04:57
@europeer12:

Látom arra nem vagy képes, hogy belegondoljál,ez nem csak a szerbekről szól, hanem az ittélő magyarokról is.Sőt.. Szerintem fogalmad sincs, mennyire megkönnyíti ez a kisebbség helyzetét.
Valahogy egy témánál ragadtál le gyűlölködés terén. Az általad említett bűncselekmények bármelyik országban előfordulhattak azokban az időkben. Én is elekzdhetnék fikázni, hogy bezzeg xy országban mi történik/történt... Sztereotípiáskodásban otthon vagy. Persze nem veszem sértőnek, azt amit írtál, mivel nem vagyok szerb, de szerb állampolgár, amivel sem én, sem a többi délvidéki magyar nem érdemli meg, hogy így bemocskolj minket. Ha nem is idevalósi vagy, nem értem miért foglalkozol a témával. Persze, könnyű távolról okoskodni.

Meg egyébként mit képzelsz magadról, hogy a "beteg horda" jelzőt használod??? Gratulálok neked... A gyűlölködéssel biztosan előrébb jutsz.

Ha a fenti szöveged valóban az általad hitt valóságot mutatja, akkor te is ugyanazon a rasszista /beteg szerbek/ szintjén vagy.