Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocker Kacsa

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Britney Spears  hosszúnak nem mondható, de látványos műsort adott a telt házas Sportaréna tini közönségének. Hálásak is voltak érte, az első pillanattól kezdve végig sikoltozták a fellépést. Britney Spears annak ellenére hogy idén tölti be 30. évét, elvált és…..
Rocker Kacsa 2011.10.02 16:59:04
   Hatalmas mennyiségű, több mint százezer támogató aláírás született a Zöld Pardonért, amelynek jelentős része a XI. kerületből származik. Az óriási társadalmi megmozdulást kiváltó ügyben szeptember 22-én dönt az önkormányzat, de addig is minden…..
Rocker Kacsa 2011.10.01 17:29:08
@Cortezcos: 2010-2011-ben a ZP-nek minden engedélye megvolt, még az építési engedélyek is ha jól értesültem és azt hiszem jól értesültem. Szükség van ilyen helyekre. Nem értem miért zavar ez téged.

@kiskályha: Miért olyan fontos egy kihasználhatatlan, unalmas zöldterület? A zöldterületnek akkor van értelme, ha oda lehet menni, ki lehet kapcsolódni, ha valóban zöld. Na a Petőfi híd budai hídfője mellett pont ezek nem valósulnak meg. A forgalom és a rossz levegő miatt nem zöldterület valójában, senki nem menne a híd zárványába, mert ha ott a hatalmas park mellette, miért legyünk a hangos, büdös részen?
 Ahogy ígértem, gépelt formában az előadások és néhány szeminárium jegyzete. :) Használjátok egészséggel! Aki nem találja a saját szemináriumának jegyzetét, vagy csak simán látja, hogy az nincsen fent az övé, attól szívesen vennék annyi segítséget ebben az egész…..
 Nos íme itt vannak az első héten készült jegyzeteim. A szemináriumosok is, de ott meg van jelölve melyik szemináriumon készültek. A letöltött .zip fájl tartalmazza a papíron megkapott olvasmánylistákat, követelményeket is, arra az esetre ha valaki véletlenül elhagyná. ;)…..
Elkezdődött vala a taposómalom, az egyetem. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy mindenki számára lehetőséget teremtsek a jegyzetek rendszerezett letöltéséhez, az online források, anyagok, könyvek könnyebb megtalálásához. Ehhez szeretném kérni a ti segítségeteket is. Jó…..
by Rammjaeger83 & SchA Úgy véljük, ezzel a vallomással már régóta adósak vagyunk a kedves olvasóknak.           1. A nááácik fegyvere volt. 2. Így is mindenki tudja, hogy a legjobb harckocsi volt a történelemben. 3. A B-2-vel…..
Rocker Kacsa 2011.07.03 19:45:51
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
Rocker Kacsa 2011.04.16 01:46:02
@ironic_man: Bocsáss meg, történelemszakos egyetemista hallgató vagyok. Ezt a részt hagyjuk.

De, az alkotmányozásról szólt. MINDENKI tudta, még te is, hogy a második fordulóban ez az egyetlen kérdés.
Mivel konzervatív beállítottságú vagyok, ezeknek a "jogoknak" az elvételét üdvözlendőnek, reálisnak tartom, ez már a véleménykülönbség része.
Nem én mosom össze a kettőt. Miért nem lehet független tüntetést szervezni? Mindenhol vagy melegek vagy cigányok figyelnek. Érdekelne az az ex-fideszes tömeg.... Tudod, az ex-fideszes tömeg azokból az ingázókból áll össze, akik nem voltak soha része, a biztos szavazóbázisnak. (Persze nyilván vannak kivételek.) A biztos szavazótábor viszont nőtt. Hol itt a kérdés? :) Az abszolút többség még legalább 8 évig meglesz, ha egy kicsit is javul a gazdasági helyzet.

Egy kis töri a végére: A 20. századi alkotmányozás két eszmén alapszik: a szocializmuson és a liberalizmuson. Urambocsá, egyszer az életben konzervatív alkotmány születik. Na és akkor mi van? Ilyennek is kell lennie valahol. És csak örülni tudok annak hogy pont itt...
Rocker Kacsa 2011.04.16 11:12:41
@tojastobias: Miért mennyivel vagy több te nálam?

Tudod itt vannak a problémák. Hogy nem azzal foglalkozunk, hogy hogyan értse meg a szerencsétlen gyerek, hogy 15 évesen ne dugassa már meg magát, vagy ha mégis akkor legalább védekezzenek, hanem inkább legalizáljuk KÉRDÉS NÉLKÜL az abortuszt... Nem azt mondom hogy teljesen tiltani kell, hanem szigorítani. Másfelől elég érdekes elképzelésed van az abortusz és a cigányok viszonyáról, hiszen az abortusz alapvetően a nyugati kultúrába épült be. Máig az abortuszok nagy részét fehér "anyák" kérik. Nem gondolod azt egy kicsit durvának, hogy minden negyedik babát elvetetnek? Ez már régen nem a szükséges abortusz fogalma, hanem a felelőtlenség és önzőség netovábbja.

De ez a probléma még millió kérdésben. Nem a valódi megoldást keresi senki, nem a probléma gyökereihez nyúlunk vissza, hárítjuk a gondokat és a kiskapukon bujkálunk át. Ilyen a munkanélküliség kérdése a kisemberek életében: nagyon sokan találhatnának munkát ha igazán akarnának munkát találni. Ez a morális válság mindenre kihat. Rád is, és ezért írsz ilyen baromságokat.
Nemrég az LMP Vörösmarty téri tüntetését fikázva fejtette ki álláspontját az alkotmányozásról a Fidesz független blogközössége, a Mandiner. Véleményük alulról rezonál a Fidesz felvilágosult abszolutista gondolatfoszlányaira, amelyek a párt kisnemesi hűbérrendszerében…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
A Dell marketingvezetője, Andy Lark megköszönte Steve Jobsnak a munkát, amit a tabletpiac létrehozásában végzett, majd szépen eltemette az iPadet. A haldoklás jeleit mostanában igencsak jól leplező tablet Lark szerint csak akkor jó, ha "rengeteg pénzed van és egy szigeten…..
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
Rocker Kacsa 2011.03.20 16:14:25
@MiZo81: Na! :) Én nem hasonlítanám össze, szerintem teljesen más a kettő, mindkettő szerethető. Semargl szerintem zeneileg nem rossz dolgokat pakolt össze. Hallgasd meg a többi számait is.

(Ja és mindennel együtt úgy érzem, nem azért vannak lángoló gitárok ebben a posztban, hogy lángoljon, hanem hogy rá lehessen írni a 18pluszt.....)
Rocker Kacsa 2011.03.20 22:29:12
@Thrasher: Igen, pont ebbe kössél bele. Van egy hiba abban amit írok, azt szúrjad ki, és ne is foglalkozz azzal amit mondani akarok...

Lehet hogy beleillek a felszínes fostengerbe, de legalább nem a legalján vagyok, mint te.
Rocker Kacsa 2011.03.20 22:36:34
@Thrasher: Nem vagyok egy hatalmas thrash fan. Soha nem hallgattam ipari mennyiségben, de ismerem a műfajt. De továbbra is úgy gondolom, hogy a lényegről nagyon lecsúsztál.
 Hát ez is megtörtént. Ülök a villamoson, és éppen E. felé tartok... Találkoztam M.-el... Régen szerettem. Most gyűlölöm. Tönkretett, de ezt nem fogom megmondani neki. Én is tönkretettem őt. Ő is gyűlöl. Csak ezt mindketten tudjuk, így kicsit kellemetlenebb a dolog. Egy…..
 Nem akarok azzal szórakozni, hogy ünnepélyes blognyitót írok. Lényegtelen. Az olvasó számára kezdődjön itt az életem... Csak annyit a mai posthoz, hogy nagyon összezuhanva írtam, de ahogy leírtam, és barátnőm elolvasta (aki az írásban E. ként fog szerepelni), azóta…..