Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vásárhelyi ingatlan

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blog!A mi történetünk elég szövevényes és nem is szeretnék a részletekkel untatni senkit, csupán örömömet szeretném megosztani és hasonló bajba jutott embertársaimnak szeretnék szemnyitogató reményt nyújtani! Mi sem tudtuk, de valóban az esetek többségében lenne…..
Vásárhelyi ingatlan 2011.05.19 20:22:51
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Nagyon jó hírünk van a hazai bankszektornak! Az Ogilvy nevű ukrán reklámszakmai műhelyben ukrán, brit és magyar tudósok elkészítették a nézhető, érthető, gusztusos banki reklámfilmet. A szakemberek munkáját kifejezetten nagyra értékeljük, mert az utóbbi időben a magyar…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Olvasónk szeretne új életet kezdeni és továbblépni, bankja azonban megakadályozza ebben.A sztorit ott kezdeném, hogy 2007 tavaszán albérletezés helyett megvásároltam életem első otthonát Erste bankos CHF alapú hitelre (oké, tudom, hogy már itt elrontottam).  A törlesztő kb.…..
Olvasónk áldozatokkal járó, nehéz döntést hozva végül segített önmagán, ha már a bankja nem akart segíteni rajta.Lezártuk az ügyet. A sok hitelkiváltási kísérlet (erőlködés) után meghoztuk az előbb utóbb elkerülhetetlen döntést. ELKÖLTÖZTÜNK, áruljuk a családi…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.09.08 19:47:07
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
Olvasónk, egy hölgy, önhibáján kívül került szinte kilátástalan helyzetbe.Sajnos a jóhiszeműségem miatt most nagyon nagy bajba kerültem. Felvettem a saját lakásomra jelzáloghitelt a "barátnőm" részére, azzal a szóbeli megállapodással, hogy őszig lefizeti.…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.06.12 19:42:01
@gromit: a bank akkor jön(ne) ki nullára, ha visszakapná azt a PÉNZT, amit odaadott, és amit a BANKTÓL ellopott az állítólag dubajozó barátnő. Az ingatlant most lóf@szt sem ér, max. töredék áron lehet ingatlanos hiénáknak eladni, akik már itt is megjelentek...
Olvasónk tanácsért fordult hozzánk problémás hiteleivel kapcsolatban.Mint ahogy sokan mások, mi is beleugrottunk a hitelek örvényébe. Kicsit túl is vállaltuk magunkat, de azért tudtuk fizetni hiteleinket. Aztán kedvesem (csak együtt élünk, de még a lakcímünk sem közös még…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.06.03 22:38:28
@hitelkarosultak: A fogyasztói csoportok korántsem annyira veszélyesek, mint azok a hitelügynökök, akik kizárólag a saját jutalékukat tartották szem előtt, és nem az ügyfél érdekeit. Ja, és nem "szakemberhez" kell fordulni, hanem ahhoz, akitől hitelt vett fel a kedves károsult.
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.04.19 21:33:35
Vásárhelyi ingatlan 2010.04.19 21:48:21
"A ...bankok... a nyereséget saját profitjukként kezelték, a veszteséget pedig a társadalomra hárították." Ezt Vona Gábor, a Jobbik elnöke mondta a Magyar Bankszövetség budapesti épülete előtt tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján. Mármost a vicces az, hogy a…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.04.05 22:09:13
@aszora:
Hidd el, a Bankszövetség elnöke igazat mondott, a Magyarországon működő bankok, bár az elmúlt évekhez képest a nem fizető adósok miatt jelentős céltartalékot kellett képezniük, mely a profitjukat csökkenti, stabilan vészelték át a válságot. Nyugat-Európával ellentétben a magyar állam nem támogatta a bankokat egy fillérrel sem, csak az OTP és az FHB jutott forráshoz az IMF hitelből (az FHB egyébként már vissza is fizette).
Azt is elhiheted, hogy rengetegen vettek fel felelőtlenül hitelt, vagy eredetileg azzal a szándékkal, hogy nem fizetik vissza, vagy olyan összeget, melynek részleteit nem a teherviselő képességükhöz igazították. Ezek jellemzően szabadfelhasználású és fedezetlen hitelek voltak, és komoly felelősségük volt a különböző ügynököknek is! A csúcson lévő munkanélküliség miatt is sokan nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket, de ez nem a bankok hibája.
Sokszor elhangzik az is, hogy a bankok kényük-kedvük szerint módosítják a kamatokat egyoldalúan, és nem indokolják meg. Minden szerződésben benne van, hogy a bankok a pénzpiaci folyamatok változása miatt módosíthatják a kondíciókat, és azt gondolom, hogy az emberek 99%-ának ez is több információ, mint amit be tudnak fogadni. Meg kellene érteni, hogy a banküzemtan is egy külön szakma, amit bizony tanulni és gyakorolni kell. Lehet erőből kritizálni és lehet azt gondolni, hogy mindenki ért hozzá, de ez nem így van. Olyan matematikai képletekkel és pénzügyi mutatók alapján számítják ki pl. azt, hogy mennyi legyen egy törlesztőrészlet, ami első ránézésre egy prog-mat. szakon végzett embernek sem lenne teljesen világos.
Az, hogy a világválság ennyire drasztikusan érintette Magyarországot, az elmúlt évek hibás gazdaságpolitikájának, és sajnos a magyar emberek mentalitásának is köszönhető. Az állam részéről magas adók, eladósodottság, korrupció, nem hatékony állam, az emberek részéről adóelkerülés, inaktivitás, széthúzás, ügyeskedés sodorta ide az országot. Folytatni kellett volna az 1998-ban megkezdett gazdaságpolitikát 2002 után!
A konklúzióm az, hogy mindenki nyugodjon meg, nem erőből és agresszíven kell megoldani a problémákat, hanem okosan, higgadtan és összefogással!
Vásárhelyi ingatlan 2010.04.06 20:45:40
@Sorge: Primitív vagy, de valószínűleg nem tehetsz róla...
Az MDF agóniája már baromira unalmas, de a helyzetből igyekeznek kihozni a legtöbbet. A teljes identitászavar újabb bizonyítéka került elő. Bevillan egy kép: Egy elhagyatott pince, félhomály, rothadó, feketéllő csövek futnak végig, néhol elengedve a bennük folyó posvadt…..
A Kassza léte mindenképp örvendetes, amióta megszűnt a Szempont és jóval korábban az A la Carte, a köztévének nem volt klasszikus közéleti műsora (ha hírműsorokat és a hírháttérműsorokat nem számoljuk). És tegyük hozzá gyorsan, annak is nagyon örülök, hogy ezt a műsort…..
pakolunk Baljós előjel(?) 2010.02.08 10:45:00
 Elhagytam a belépőkártyámat a múlt héten. Kerestem, kutattam, de nem találtam meg. Emiatt napok óta csak vendégkártyával tudok bejönni a munkahelyemre. Ma pl. én vagyok a 024-es számú vendég. Ilyesmi máskor is előfordult már, de ezúttal más a helyzet, hiszen most…..
Emberünk egy hosszú, fárasztó munkával töltött nap után állítja le luxusterepjáróját az erdő mélyén álló családi ház mellett. Még egy jó félórát üldögél benne, hallgatja a rádiót, majd nehézkesen kikászálódik az autóból. Lassan halad az ajtó felé, nem sétál,…..
És úgy tűnik, tényleg. Egy korábbi, a bankkal kapcsolatos bejegyzés kapcsán (még anno) kaptam tőlük a következő levelet."Tisztelt Szerkesztő!Köszönjük megkeresését, és a lehetőséget, hogy megoldást keressünk ügyfelünk problémájára.Sajnálatos módon azonban, adatok…..
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Két hete szellőztette meg először Gáspár Győző, hogy visszakerül a képernyőre, s bár sejteni lehetett, hogy folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az RTL Klubbal, akkor még úgy nyilatkozott a Napi Ásznak, hogy egy ország szereti azt a csatornát, amin nemsokára újra feltűnik.…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.03.03 21:52:32
@sebien: Tévedsz! Az átlagbunkó (a magyarok kb. 60 %-a) a kicsit jobb műsort nem értené, menne tovább...
Vásárhelyi ingatlan 2010.03.03 22:00:54
@txabee: Nemrég olvastam, hogy azért vannak az "egyszerű" embereknek szóló műsorok korábban, mert azt főleg a fizikai munkások, dolgozók nézik, akik korán fekszenek és korán kelnek, míg az értelmiség, akik a prémium sorozatokat nézik később megy aludni, mivel később is kel. Ki gondolta volna :-)
Vásárhelyi ingatlan 2010.03.03 22:03:21
@moszkvicssluszkulcs: Gondolod, hogy nem tűrnék meg őket, ha nekik csengetne a pénztárgép?
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.02.09 22:23:32
A hazai pénzintézeti rendszert és annak felügyeletét leginkább egy jófajta húsbolthoz tudnám hasonlítani, mivel tele van disznósággal, marhasággal, baromsággal. Nézzünk erre egy példát a gyakorlatban.Adott egy bank, melynek reklámja két mónikasó közt ömlik a TV-ből:…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.01.28 21:45:17
@i23kovacs: A hozzád hasonló kamatvadászok betétein a bankok bizony nem keresnek, hanem ráfizetnek. Ezt a ráfizetést kompenzálja valamennyire, de nem teljesen pl. a készpénzkifizetési jutalék.
Az akciós betétet főleg a hitel/betét arány helyreállítása miatt adják a bankok, bevétel a befektetési alapokon van.
Meg kellene érteni, hogy a banki szolgáltatás is pénzbe kerül, úgymint minden más termék és szolgáltatás. Gondolom Te sem ingyen dolgozol?
Az alábbi, banki behajtási módszer azért bizarr, mert ennyi erővel egy ügyvéd, vagy egy közjegyző letéti számlájához is hozzányúlhat a bank, más pénzén végrehajtva az ügyfele tartozását. Tisztelt Zugügyvéd! Lakáshitelt vettünk fel az egyik nagyobbacska banktól,…..
Vásárhelyi ingatlan 2010.01.19 20:21:45
@samadar 2: De hogy utalta át a bank? Magától?
Vásárhelyi ingatlan 2010.01.19 21:00:15
@akakukk: Ha letiltás van, akkor a fennmaradó összeghez már nem nyúl a bank. Abban az esetben, ha az ehhalál küszöbén van a család, nyilván nem szabad válogatni az eszközökben, máshová kell utalni a jövedelmet, DE sokkal fontosabb, hogy egy kicsit előre gondolkodva adósodjunk el, és ne feltétlenül devizában! Ha kisebb lakást tudunk venni, vegyünk kisebbet, ha csak albérletre telik, akkor inkább lakjunk albérletben.
Vásárhelyi ingatlan 2010.01.19 22:49:04
@Vagyok_aki_vagyok: Igen, laktam albérletben több évig úgy, hogy a tulajdonos, aki egy nagyon aranyos néni volt, a mellettem lévő szobában lakott.
Az előre gondolkodás alatt azt értem, hogy csupasz seggel, nulla tartalékkal ne kösse le magát senki egy 30-40 éves devizaalapú lakáshitellel, inkább kezdjen el takarékoskodni. Lehet, hogy nem lesz saját lakása, de a gyerekének már ebből lehet. Számolni kell azzal, hogy mi lesz, ha gyengül a forint, meg kell érteni, hogy mi az a halasztott tőkefizetés, stb. --> ezért kellene elterjeszteni a pénzügyi alapfogalmak ismeretét. Az ügynökök sajnos gyakran elhallgatják a kockázatokat, ezt csak addig lehet megtenni, amíg ennyire tudatlanok az emberek.
Értem én egyébként, hogy inkább a sajátban szeret mindenki lakni és azt fizetni, nem pedig az albérletet, de most ez a realitás.
Szerző: Francis W. Scott Év: 1992 Egyeseknek nosztalgia, másoknak teljesen új és ismeretlen dolog az XL Sisters zenekar, amely Magyarországon működött a '90-es évek elején, és amely mindössze egyetlen albumot, az 1992-es Nagy test, nagy élvezetet hagyta az utókorra. Amilyen…..