Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoliFan

44 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én a föld alatt Ugye nincs harag? 2011.01.23 22:10:00
Miután beszélgettünk Kolttal, amíg ő kipakolt én kimentem megkeresni Glent. Megint ott találtam meg, ahol nem régen beszélgettünk. Kicsit lassan ment de megtaláltam.- Szia Glen.- Szia. - a hangjában volt valami furcsa de nem tudtam mi az, majd hirtelen a szeméhez nyúlt és hüppögöt…..
Én a föld alatt Csalódás 2010.12.19 10:33:00
Glen egy erős, balegyenessel a földre terítette Koltot.- Na most legyél olyan erős, mint amikor szegényt elraboltad. - majd behúzott neki mégegyett. Hirtelen Kolt lelökte magáról Glent, majd az orrát fogva próbált megállni, de Glen nem tántorított, és egy hatalmas mindent elsöprő…..
Én a föld alatt Válassz! 2010.12.12 15:33:00
Hirtelen mindketten egy lépéssel távolabb kerültünk egymástól.- Persze. Csak beszélgettünk egy kicsit. -próbáltam olyan nyugodt lenni amennyire csak tudtam. Nehezen ment de szerintem bejött.- Hogyan döntöttél kedves unokaöcsém? - szólalt meg hirtelen Ralph. Most imádkoztam hogy…..
Eltelt 2 nap az ájulás óta. Glennel megint a régi barátságunk jött vissza. Ennek nagyon örültem de viszont nagyon hiányzott Kolt. Glennel éppen egyik kerti sétánkat tettük amikor látjuk, hogy nyílik az ajtó és Kolt lép be rajta. Nagyon megörültem neki és ahogy meglátott…..
Szépen eltelt 3 hét. A pocakom, és benne a kicsi is szépen növekedett. Mivel Glenéknek külön orvosai vannak, az egészségünk felől nem kellet aggódnom. Közben beköszöntött a nyár is.A kertben elkezdtek virágozni a pipacsok, rózsák. Az egész több tucat színben pompázott.Az…..
Én a föld alatt A kicsi sorsa 2010.11.20 16:58:00
Este zokogtam még egy sort Kolt ölében, majd szépen lassan lenyugodtam. Átöltöztem, majd leültem az ágyra Kolt mellé. Kolt mosolygott rám. Nem értettem hogy miért.- Miért mosolyogsz rám? - mosolyogtam vissza.- Elképzeltelek kismama ként.Olyan aranyos lehetsz nagy pocakkal.- Akkor te…..
Én a föld alatt Túl tökéletes 2010.11.16 19:01:00
Zokogva rohantam fel a szobámba, bezártam az ajtót majd leültem a földre és sírtam. Majd meghallom hogy valaki kopog az ajtón, és Kolt hangját hallom.- Fruzsi, jól vagy? Engedj be! Tudom hogy valami baj van. Láttalak ahogy zokogva rohantál föl. Kérlek! -lassan felálltam, de a sírás…..
Én a föld alatt Baj van 2010.11.14 22:39:00
A keringő közben elkezdtünk beszélgetni Glennel. Egy kicsit furcsa volt ilyen közel kerülni hozzá azok után hogy össze jöttünk Kolttal.- Köszönöm, hogy a kis vitánk után is el jöttél velem a bálba.- Beszélgettem egy kicsit Kolttal, és rádöbbentem hogy ha én sem bírok…..
Én a föld alatt A bál 2010.11.13 19:08:00
Kolttal olyan délután 2-ig beszélgettünk a szobába az "ágy jelenet" után.- El fogod mondani Glennek hogy lefekedtünk?- Nem tudom. Majd meglátom. Ha nagyon össze lesz törve a reggel miatt akkor nem. Nem fájdítom ezzel a szívét.- Mert mi volt reggel?- Ahogy kiléptem az…..
Én a föld alatt Reggeli után... 2010.11.13 19:06:00
- Glen nem tehetek róla ha máshogy érzek irántad mint ahogy azt te szeretnéd, vagy éppenséggel a szüleid elvárják. Külömben is. Neked kéne tudnod a legjobban hogy milyen nagy fájdalommal jár az ha elveszíted egy szeretted.- Igen Fruzsi tudom milyen az! Nagyon nehéz. De ennek most…..
Reggel Kolt karjaiban ébredtem. Kolt még aludt, de ahogy megmozdultam ő is ösztönösen felébredt. Nekem olyan furcsa érzésem volt. Lehet hogy álmodtam, de úgy halottam hogy valaki benyitott.- Szia. - köszönt Kolt álmosan.- Szia. - mosolyogtam rá. Hogy felébresszem megcsókoltam. Úgy…..
Én a föld alatt Este 2010.11.13 15:52:00
Ahogy felmentem a szobámba, Kolt már ott ült az ágyon és gondolkodott.- Szia. - köszönt. - Mit akart Glen?- Meg akart kérni valamire.- Mit szeretett volna? - furcs mód ezekben a kérdésekben egyáltalán nem halottam ki a követelőzést, vagy a féltékenységet.- Lesz egy úgynevezett…..
Én a föld alatt Hoppá! 2010.11.10 20:33:00
Gyorsan oda szaladttam  Kolthoz hogy elmondjam neki a jóhírt.- Köszönöm! - fordult oda illedelmesen Glenhez.- Nagyon szívesen!- mosolyogtak egymásra. A visszafele út hamar eltelt. Mivel eggyel több emberrel voltunk, úgy mentünk hogy az egyik Bumbun ült Kolt, a másikon pedig én…..
Én a föld alatt Kérlek! 2010.11.10 20:31:26
Kolttal elindultunk megkeresni Glent. Nem kellet sokat várni míg egyszer ekiálltom magam és hirtelen egy választ hallok a távolból.- Fruzsi! - kiálltja Glen. Szerencsére nem kellet sokat menni hamat megtaláltuk Glent. - Jajj már úgy aggódtam! - szaladt oda hozzám, majd megölelt. -…..
Én a föld alatt Kérés 2010.11.07 15:05:00
 - Arra gondoltam jöhetnél hozzánk lakni. Nekem hatalmas szobám van. Elférnél benne.- Hát nem hiszeg hogy Glen bele menne. Elraboltam a szerelmét, majd oda akarok  költözni hozzájuk.- Tényleg! Amúgy még a neved sem tudom. Pedig ennyi bizalmas infot nem mondhatok el egy…..
Mi vagyok én? Bemutatkozó 2010.09.10 22:32:00
Helló! A nevem Fanni Polett és ez az én történetem. 13 éves voltam amikor minden kezdődött. Nem voltam soha túl érdekes. Nem volt bennem semmi különleges. Nem voltam gyönyörű, de csúnya sem. Az arcomon egy pár anyajegy, de az sem számított ritkaságnak. Sosem voltam kiemelkedő…..
Mi vagyok én? Kedves olvasók! 2010.09.10 22:07:25
                       Kedves olvasók! Sziasztok! Ha ezt olvassátok akkor a azt jelenti hogy szántatok egy kattintást az én kis blogomra.Ezt előre is köszönöm. Ez a blog…..
Én a föld alatt Elrabolva 2010.07.31 16:08:00
Elkezdtem szaladni Glen után, de szerintem rossz irányba kezdtem el indulni, nem pedig arra amerre Glen ment. Ahogy hátranéztem láttam azt az alakot aki meg akart kötözni, és hog szalad utánam. Véletlen elestem,de gyorsan fel tudtam állni, és tovább szaladni. Segítségért kiabáltam,…..
Én a föld alatt Az igazság 2010.07.29 13:36:00
Az út gyorsan eltelt. Beszélgettünk Glennel és meséltem neki a fenti életemről.Ott mivel járnak az emberek stb. Amikor már látta a házat egy kicsit lelassítottunk, de sajnos így is hamar odaértünk, így nem volt időm annyire felkészülni a beszélgetésre. Ki kötöttük az egyik…..
Én a föld alatt Este 2010.07.28 23:09:00
Bepakoltam egy csomó ruhát,egy pár smink cuccot és a szakáccsla csináltattam vagy húsz szendvicset,városi piknikre hagyatkozva.Mindent bepakoltam egy nag hátizsákba, majd 11 kor, a megbezsélt időpontkor találkoztunk az ajtó előtt.- Mindent bepakoltál.- Igen mindent betettem de…..
Én a föld alatt Fent 2010.07.28 12:37:00
Mivel fáradt voltam, és gyenge ezért Glen a derekamat átkarolva tartott, én pedig a vállába támaszkodtam. Ahogy beléptünk Glen szülei már ott álltak, és nagy aggódó szemekkel néztek ránk. Mivel összerogtyam a fűben, ezért a ruhám úgy nézett ki, mintha a lábamon lévő…..
Én a föld alatt A vacsora 2010.07.27 14:57:00
- Keresd meg magadnak a legszeb ruhát, vedd fel,és keress hozzá egy ékszert. Anyukám imádja az ékszereket. Ezzel jó benyomást fogsz neki tenni. - mosolygott rám.- Remélem én is, hogy kedvelni fognak a szüleid.- Nem baj, ha egy kicsit, mint a leendő feleségem ként foglak bemutatni?…..
Én a föld alatt Azta 2010.06.29 21:30:00
- Ez a szoba nagyon szép.- Köszönöm.Ebben az épületben a legtöbb szoba ilyen.- De hol van ez az épület?Én sehol nem láttam ekkora épületet, amibe egy ilyan szoba   beleférne.- Igen.A családom csak úgy nevezi hogy a "palota".Van benne három ilyen szoba.Egy a…..
Én a föld alatt Igaza volt 2010.06.26 15:04:00
A szobámban az ágyamon ültem és átkarolva Glent sírtam:- Glen, igaza volt.Én elárultam.Cserben hagytam őt!- Dehogy árultad el!Nem direkt hagytad ott.- De!Amíg ő nem volt itthon összevesztünk a nővérével és elindultam otthonról.Ha nem hagytam volna ott akkor most nem lennék itt…..