Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_tx_

0 bejegyzést írt és 507 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Nem tervezek visszatérni a politikába. Az egy kitérő volt, az üzleti életből indultam, ide is tértem vissza.” - ezt Kóka János mondta 2011. november 7-én az fn24 hírportálnak. Így aztán érthető, hogy felkapja az ember a fejét arra a hírre, miszerint a volt gazdasági…..
Chez DuBarry A jó házasság titka 2012.11.24 15:13:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak jó házasságok. Nem is annyira kevés, tíz százalékra saccolom. Néhány gondolat arról, hogy mi ezekben a közös. 1. Legalább az egyik feltétel nélkül szereti a másikat, így elvállalja a szülő szerepet kettejük…..
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
_tx_ 2012.10.22 23:18:30
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: igen, nem mindenki éhes, Pláne nem azok, akik saját jogukon is valakik. Én azon baszom fel magam, hogy 11 éve, az egyetem elvégzése óta dolgozom a versenyszférában, a fideszes janicsároknak pedig még soha nem volt egy kurva munkában eltöltött percük sem.
_tx_ 2012.10.22 23:27:36
@Kuviklacz: egyetértek
@Scagnetti: nem engednék ki, az általam vágyott forgatókönyv szerint meg sem kapnák teljesen... arra, hogy nem lesz ígérgetés, szerintem a Bajnai/Oszkü tengely megfelelő garancia.
_tx_ 2012.10.22 23:33:08
@Scagnetti: figyelj, ez sors, következmény, "karma".... lehet fanyalogni, meg feladni, de ezek nem is igazi problémák: van interneted, felteszem, éhes és szomjas sem vagy és nem esik rád az eső. Van kezed-lábad, vagy ha nincs, azt kivételesen nem a gyurcsány baszta el (vagy az orbán). Szóval rinyálni fölösleges és kontraproduktív. Ha nem tetszik – nekem sem – változtass(unk).
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
_tx_ 2012.09.19 23:39:24
Most már a harmadik helyről hallom ugyanazt a hátborzongató sztorit, tehát lehet benne valami.Leírni csak ezért írom le, mert feltételezem, hogy aki ilyesmivel játszadozna, annak nincs internete és nem olvas blogokat, tehát nem fog vérszemet kapni és az én adóforintjaimból a…..
_tx_ 2012.08.29 00:03:49
@Gerilgfx:
abban igazad van, hogy a társadalmi szolidaritással való visszaélés erkölcsi szempontból bűncselekmény, a közös értékrendszer, a táradalmi szerződés felrúgása és mint ilyen, büntetendő ill. felszámolandó
a többi, amit írtál szimplán faszság
Elolvastuk a kormány legújabb publicisztikáját, a Wekerle Tervet, hogy önöknek már ne kelljen. Nem az értelmet kerestük benne – annak esélyéről pár oldal után lemondtunk – hanem próbáltuk annak nyomát lelni, hogy miért Wekerléről nevezték el, miért nem mondjuk Hulkról, a…..
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Általánosságban Szerettem volna, ha az első posztunk érdekesre sikerül, ami nem egyszerű, mert olyan oldalakat kell találni, ahol sok aktivitás zajlik mind az oldal, mind pedig a rajongók részéről, illetve egy olyan elemzést készíteni, amely első látogató számára is…..
_tx_ 2012.08.07 01:03:34
@Shopping: lehet, összehasonlító reklámnak hívják, a reklámtv. ha jól tudom, külön szabályozza, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie a műfajnak
Börtönszleng Agró 2012.07.26 10:44:00
Agró: erőszakos, agresszív – Te, Hirceg, ez a Tatár mindig ilyen agróba' nyomta? – érdeklődik Manó. – Full dilaj volt mindég, ha rám hallgatsz, nem frejkolod fel az agyát. Mostanába' összekapta magát, de mikor megismertem, a szemöldöke örökké a homloka közepin…..
_tx_ 2012.07.27 00:07:18
Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a…..
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
A plágium ügy és Gyurcsány Ferenc elveszett szakdolgozata kapcsán a Hírcsárda kutatásba kezdett, munkatársaink összegyűjtötték az országgyűlésben ülő képviselők szakdolgozatait. Plágium nyomaira eddig nem bukkantunk, jó néhány érdekes tárgyú, meglepő…..
  Ezen a hétvégén egy kis időutazást javasolok. Az Adevărul sorozatot indított Nicolae Ceauşescuról. Nem igazán világos, hogy az esetleges olvasottsági ráta növelésen kívül mi lehet ezzel a célja, de érdekes anyagokat is közzétesznek. Ezek egyike egy híres esemény, amiről…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
Nívó Miért? 2012.04.10 21:38:00
Én csak azt az egy dolgot nem értem, hogy miért ölt a kulcsi mészáros? Tisztára, mint egy Zombie-filmben. Semmi előjel, semmi előélet, semmi indíték. Nyílpuska kipróbálás közben az öcséd a hátadba vágja a nagykést. Másnap a nagyszülők, harmadnap a nővér és a…..
Ugyanazon a napon, mint Magyarországon, március 5-én, indult útjára Szlovákiában (Joj TV) és Csehországban (Prima) is a csehszlovák Éden Hotel, azaz a Hotel Paradise. Kamerák keresztüzében, fiatal, szép, de nem túl intelligens embereket gyűjtöttek össze a Dominikai…..
Most idegen tollakkal fogok ékeskedni. Mert hogy jönnek a levelek, csak jönnek. De nemcsak versek vannak bennük, hanem némelyikben javaslatok is. Nagyon megfontolandó javaslatok. Úgyhogy most szemérmetlenül lenyúlok ezek közül egyet, és nem mondom meg, kitől van. Ha akarja, majd…..
Mást mond híveinek, mást a tárgyalópartnereinek – itthon és a világban is egyre többen vetik ezt Orbán Viktor szemére. Tagadhatatlan, azaz legfeljebb egy hivatásos szóvivő tagadhatja, hogy nehezen összeegyeztethető az, amit a kormányfő – például…..
_tx_ 2012.03.19 12:30:24
@takács bálint: szerintem Orbán nem a szó nietzschei értelmében akar valamit (vagyis "kitartóan akar"), hanem mindig egy adott impulzusra reagál valahogyan. Nem kiforrott értékrend van itt, hanem sok, egyenként logikus, de "idősoron nézve" távlatilag már egymásnak ellentmondó reakció. Azt, hogy ez kettős beszéd-e, abból lehet megítélni, mit mondott anno a külföldi nagyköveteknek: "pay no attention to what I say to get elected"

@török:
Ezen a cikken már átsütött a magánvéleményed is, akárhogy is ügyködtél :-) Oké, amúgy igazad van.