Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatuli

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
Egészséges esetben az ember egyszer házasodik egy életében. Én ezt szombaton megtettem. Rálf atya kimondta a boldogító igent. Bár 6 éve szárnyal a szerelem, fél éves a kislányom, nem kell papír hozzá, hogy egyértelmű legyen a helyzet, megbeszéltük, hogy persze majd egyszer…..
David Letterman műsorának van egy visszatérő szegmense, az ún stupid human tricks, azaz hülye kunsztok - na ebből mutatunk meg ma egyet, jó étvágyat a hagymás vérhez. ..
tatuli 2008.12.05 13:26:07
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
Tararam, történelmi pillanat ez. Nyilván lesz még rengeteg csúcs és szakadék a blog életében, de azt senki sem veheti el devNulltól, hogy november 20-án felállította az NBSz merülési rekordját. Ügyes fiú, egy rossz, de semlegesen ócska eddás "szóviccel" kezd, hogy…..
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
Subba Jár a faszkorbács 2008.10.09 13:04:00
Mit érdemel az az androgün, aki ilyen tettre képes? Mondjuk negyven méter hosszú faszkorbács futamot? Ha a sors kegyes, még találkozhatunk más videóival is, amiben talán majd fény derül a nemére is. Gollam szerelemgyermekei közöttünk élnek!..
 Kategória: Főnév alapú melléknevekLebilincselő ..
tatuli 2008.09.16 17:01:39
Vastagbőr Mégis lapos a Föld 2008.08.25 11:59:00
Az emberek számos dolgot elfogadnak gondolkodás nélkül, nem is kérdőjeleznek meg semmit, állítja John Davis, a BBC által megszólaltatott kanadai mérnök, aki szerint bolygónk lapos, vízszintes irányban a végtelenbe nyúlik, mélysége pedig legalább kilencezer kilométer. Másképpen…..
killtheradical Plázasprint 2008.06.30 06:04:00
Mit csinál az ember a nagyvárosban, ha akár koránál fogva, akár az egészségtelen táplálkozásnak köszönhetően már túl nagy a játszótérhez? A betondzsungel nem feltétlen jár együtt a tespedéssel, még ha a vásárlást és a lógást nem is tekintjük plázasportnak, a…..
Biztosítóhumor forever. Örök műfaj az igazi vagy hamis, ál- vagy tényleg primkó kárbejelentő lap, aminek a fotóját levélben illik szétküldeni 100 ezer ismerősünknek, lehetőleg 3 megás csatolmányban. Ezt a darabot most rendhagyó módon inkább beposztolom, annyira zseniális,…..
Ezt bizony jól eltervezték, csakhogy a reklám egyik verbális mélypontjára utaljak. Hogy őszinte legyek, én már alapvetően a holland biztosító kampányának alapkoncepcióját sem értem. Odáig még rendben lenne, hogy a vállalat logójában van egy stilizált oroszlán, és szeretnék,…..
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
Azért melegít 38 fokra mert a meleg elősegíti a hölgyek orgazmusát, sajnos nem tudtam a link után menni, így semmi többet nem tudok elmondani róla, viszont már ezt is megéltük.ShinyShiny..
tatuli 2007.11.23 13:24:28
Micsoda ajándék, egy maci ami fingó hangokat ad ki, mindezt távirányításra. Mi más mondhatná el a szerelmünknek, hogy mennyire szeretjük, mint egy ilyen kedvenc maci?! Az ára is felhasználóbarát, 20 dollár és majd 40 centi magas!ShinyShiny..