Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cryin'Clown

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
 A sörtúra akció sikere meghozta a Lidl kedvét a sörökkel való foglalkozásra. Már nem csak a Ritterkönig, vagy a Deep olcsóságának lehet 'örülni', hanem megesik, hogy leértékelik az Argus söröket. Néhány hete sem volt, mikor gondoltam, hogy lehetne végre valamelyik…..
Volt már arról hír itt a Lángoló Gitárokon, hogy Jason Newsted volt Metallica-basszusgitáros újra aktivizálta magát, úgyhogy nem a semmiből jön az a hír, hogy a képünkön is látható Newsted nevű csapat fellép majd a Hegyalja fesztiválon is. Kérdés persze, hogy az eddig csak…..
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
Cryin'Clown 2012.01.03 10:12:26
@tede: Apád is a rendszernek dolgozott igaz? Családi hagyomány ez felétek, jól gondolom?

Áhh hagyd, nem kell megerősítés.
Cryin'Clown 2012.01.03 10:14:45
@SzabóPatriciaVagyok: Úgy gondolod, akinek külföldi cége van, magyarországon él mondjuk a komplett családjával, annak nincs annyi esze, hogy eü járalékot fizessen a gyerekei és talán maga után is havi szinten?

Buta vagy.
Cryin'Clown 2012.01.03 10:26:37
@LanciaBacci: Vicces, megnézem amikor a Perbenyik - Lácacséke közötti egysávos poros földútra kirakják ezeket az eszközöket. Egyrészt ott átkelhetsz "Szlovákiába" és vissza! És nem egy ilyen hely van az országunkban.

Azt hiszem a helmeci feketebőrüek örülnének, amikor vihetik a MÉH-be ezeket a mérőműszereket! :)
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
A tegnap este igencsak fordulatosan alakult Ferihegyen, előbb a Wizz Air londoni járata fordult vissza műszaki hiba miatt, majd a vihar mintegy húsz percre leplombálta a repülőteret, s a hírek szerint két gépnek is más repülőtéren kellett leszállnia. Az első hír különösen…..
Michael Knight Lex rendszám 2011.05.23 16:59:00
Csak egyetérteni tudok a külföldi rendszámú autóval folytatólagosan elkövetett adócsalás és közteherviselés alóli kibújás minősített esete törvényi szintű megakadályozásának ötletével.Hányszor megkapom e blog olvasóitól, hogy bezzeg nekem egyszerűen semmi nem jó, amit…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Cryin'Clown 2011.05.13 08:20:42
@Fuzy: a tied viszont nem
Míg a reptereket városokról vagy híres egyéniségekről szokták elnevezni, addig a fel- és leszálláshoz használt pályákat a Föld északi mágneses pólus alapján nevezik el.     A merevszárnyú repülőgépeknek az a legjobb, ha fel- és leszállás közben szembe fúj a…..
Cryin'Clown 2011.05.09 21:06:23
@Fékszárny Blog:

"repülés nyelve az angol, teljesen mindegy, hogy milyen magyar fordítást akarunk ráhúzni"

szerinted

"Gyakorló angoltanárként nekem furcsa fordítás a futópálya"

a hozzád hasonló gyakorló angoltanárok szoktak "szépeket" fordítani a HC berkein belül
Cryin'Clown 2011.05.10 15:02:40
@Fékszárny Blog: ne minősítsek alap nélkül?

"én megvallom a kifutópályát szoktam használni"

repülésben nincs kifutópálya, tudjál rá--> minősítve vagy ha így fordítod magyarra

"mivel a repülés nyelve az angol, teljesen mindegy, hogy milyen magyar fordítást akarunk ráhúzni"

írom újra, "szerinted"

"Mi az hogy hozzád hasonló angoltanárok?"

lásd válaszom első része, ilyenek a hozzád hasonlóak

"Szerintem elégedett lehetnél, ha mindenki úgy fordítana mint én."

nem érdekelnek a fordításaid, ebből az egyből vontam le a következtetésemet, mert engem csak ez érintett, konstruktív volt, fogadd el!
Cryin'Clown 2011.05.10 23:47:11
@Fékszárny Blog:

"mivel a repülés nyelve az angol, teljesen mindegy, hogy milyen magyar fordítást akarunk ráhúzni"

akkor újra.... szerinted

"én megvallom a kifutópályát szoktam használni"

"Szerintem elégedett lehetnél, ha mindenki úgy fordítana mint én. Ne minősíts alap nélkül"

egyéb fordításaid nem érdekelnek, futópálya van, kifutópálya nincs

én ez alapján minősítettelek, legyen konstruktív, fogadd el, építsd be a szótáradba