Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IceHockeyFanatic

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még el sem kezdődött a mérkőzés, Szőcs Szabolcs rendhagyó módon máris feliratkozott a kanadai táblázatra: kisfia születésénél "asszisztált", hogy aztán lóhalálában induljon Bukarestbe, ahol a második harmadtól be is kapcsolódott a játékba. Ezúton kívánunk neki…..
Teljes fordulóval, két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Este hatkor kezd az Újpest Miskolcon, egy órával később a Dab.Docler Pesterzsébeten. Tovább után visszatekintünk a szerdai Újpest–Starsra, és előzetest olvashatnak az edzőktől. "Jól kezdtünk a…..
IceHockeyFanatic 2010.01.29 21:39:49
Hajrá Sport Club Indulás 2010.01.28 10:29:00
Szombat reggel 7 órakor indulnak a buszok a kupadöntőre, Bukarestbe. Ha szükséges, lesz még busz, fejenkénti beugró ebben az esetben 40 lej. A mérkőzésre a belépő 8,50 Ron.Indulás az 5Kutyától!..
Négy napon belül harmadszor csap össze az Újpest és a Vasas Budapest Stars. Tegnap folytatódott a hagyomány, az idegenben játszó együttes nyert. Tovább után az edzők értékelik a tegnapi mérkőzést, elmondják, mire számítanak ma és gólokat is mutatunk. "Nagyon jó és…..
Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a…..
IceHockeyFanatic 2010.01.26 21:21:06
A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler,…..
Csapatunk 4-3-as vereséget szenvedett a MOL LIga első elődöntőjében, így nem tudta elérni kitűzött célját, a döntőbe jutást. Háromszor is vezettünk a pragmatikusan játszó UTE ellen, ők mindannyiszor egyenlítettek, mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk és emberelőnyeinket…..
Háromszor vezetett az erdélyi csapat, a végén mégis a budapesti lila-fehérek jutottak be elsőként a Mol Liga vasárnapi döntőjébe. Az elején egy gyors Hozó–Sikorcin, majd egy még gyorsabb Hozó–Kiricsenko gólpárbaj után harmadjára már több mint három percig…..
A tavalyi MOL-Liga ezüstérem után szurkoló, játékos egyaránt az aranyra éhes. Hétvégén kerül megrendezésre Dunaújvárosban a MOL-Liga idei kiírásának zárása. Mivel egy-egy mérkőzés az elődöntő és döntő is bármi megtörténhet, egy meccsen bárkit meglehet fogni.…..
IceHockeyFanatic 2010.01.21 19:36:20
@IceHockeyFanatic: bukaresti álmokat*
IceHockeyFanatic 2010.01.22 23:37:59
@Thomas Billy: jó beszólás volt ,jár a pont :D:)
A tavalyi Mol Liga-szezon egyik legkellemesebb meglepetése volt a Steaua Bucuresti szereplése. Rutinos válogatottak sora mellett fiatalokból és légiósokból álló csapatuk mindvégig harcban volt a legjobb négy közé kerülésért, kulturált hokit játszottak. Catalin Geru a liga legjobb…..
IceHockeyFanatic 2010.01.21 19:20:41
     Úgy lépett jégre ma mindkét csapat, hogy semmi tétje nem volt a mai mérkőzésnek. A tegnapi paprikás hangulatú mérkőzés után azonban semmi garancia nem volt arra, hogy egy békés mérkőzést láthatnak a kilátogatók.      A mérkőzést…..
IceHockeyFanatic 2010.01.21 14:08:53
@ladany: Nekemis minden tiszteletem az Imié:)Aki nem sajnálja rákölteni a pénzt a világ legjobb sportjára:)Ahogy Ladány is monta,külön megtiszteltetés,hogy időt szakitasz a Blogra is:)
Szerintem Te nagyszerű ember vagy Imi,és akinek nem tetszik,egyen citromot :D
IceHockeyFanatic 2010.01.21 15:11:00
@Mohikan: Mohikan:tamogatni lehet a csapatot nevvaltoztatas s szinvaltoztatas nelkul is.

Egy szponzor is kérhet valamit a pénzéért nemde?
Ha név változatás nemis,de hogy idegenbe piros-feketébe játszodjanak,vagy legalább egy piros-fekete csik legyen a mezeken,azzal semmi baj sincs szerintem.amugyis székely szinek.
Én személy szerint remélem,hogy találnak valami jó megoldást közösen,ami Iminek is megfelel és a vezetőségnek is .
Tisztelettel
Jégkorong Ki nyeri a Mol Ligát? 2010.01.20 16:59:00
A Mol Liga hét végi négyes döntőjével kapcsolatban a plakátterv után további információkra is fény derült. Megvannak a jegyárak, és tisztázódott az is, hogy mind a négy mérkőzésről élő közvetítést terveznek. Tovább után megírjuk a jegyárakat és az egyéb…..
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. A helyezés…..
IceHockeyFanatic 2010.01.19 16:41:02
IceHockeyFanatic 2010.01.19 17:45:26
@pirosfeher: Kedves pirosfehér,ők egy újonc csapat,és nem várhatjuk el a maximumot tőlük,igy az első évben.Nem volt saját jégpályájuk se jóformán szurkolóik se,minden csapatnak nehéz az elején.
A Volán se remekelt az első EBEL es szezonjába amúgy.

Tisztelettel
IceHockeyFanatic 2010.01.19 21:54:59
@korihoki: 2 légiósuk van:Nyerges Lajos és Ladislav Kudrna
Újabb biztos győzelmet aratott a klagenfurti kisiklás után a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél a Ted Sator által edzett Medvescak Zagreb volt, és a fehérváriak úgy vetették magukat a mérkőzésbe, ahogy azt az ínyenc szurkolók is elvárják, pillanatok alatt vezetést is szereztek…..
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
IceHockeyFanatic 2010.01.19 14:58:39
@poraszabolcs: Gratulálok nektek :)
Amugy holnap este,jan 20dikán 19 órátol jön a Brassó felnőtt csapata Kézdire a Mol Karavánnal a jégpályára

(Székely Hirmondó mai lapszáma szerint)
Hajrá Sport Club SC - UTE 6-2 2010.01.16 16:03:00
Az utolsó előtti csatáját a Csíkszereda mondhatni simán hozta a három sorral felálló Újpest ellen. A Vákár Lajos Műjégpályára kilátogatók egy sokgólos, egészen iramos találkozót láthattak. A fiúk egy kissé álmosan kezdtek, mi teljes négy sorral játszhattunk. Alig voltak…..
IceHockeyFanatic 2010.01.16 22:24:29
@SportcluB4ever: Én nem tudálékoskodok csak lássuk be,hogy nem voltak egyenlők az esélyek :D
Eléggé Miskolcias meccs volt:D
Hajrá SportClub :D
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
Jégkorong Ez nemcsak játék 2010.01.15 14:05:00
A Winter Classic-os jótékonysági akcióban több mint 200 ezer forint gyűlt össze. Az FTC két játékosa, Hoffmann Attila csapatkapitány és Ennaffati Omar válogatott hátvéd az IIHF Hall of Fame-tag Pásztor György kíséretében adta át a képletes csekket és ajándékokat a Tűzoltó…..
IceHockeyFanatic 2010.01.15 20:34:05
@freddyD: Mert Örök Újpesti :D:)
Ma este a Megyeri úton biztosíthatja be helyét a Mol Liga négyes döntőjében a Vasas Budapest Stars. Ha a káposztásmegyeri csapatnak nem sikerül pontokat szereznie Újpesten, a még nyitott kérdések tisztázása az utolsó meccsekre marad. A Mol Ligában még két fontos kérdés nem…..
IceHockeyFanatic 2010.01.12 17:58:19
Hajrá Sport Club Egy éve már 2010.01.09 17:17:00
Egy év telt már el Antal István halála óta. Játékosként, edzőként és menedzserként egyaránt maradandót alkotott. Tisztelte és szerette a klubot, a sportolókat. Aggódott, ha Tófalvi Éva lebetegedett, rajongva drukkolt Kristó Katinak, és végtelenül büszke volt Hozóékra,…..
IceHockeyFanatic 2010.01.09 21:25:20
A Sport Club ötleteket vár a saját szuvenír készletek kialakításához. Megkérünk mindenkit, hogy ötleteiket, észrevételeiket osszák meg velünk.      Szintén ötletekre van szükség egy saját kabalát illetően.  A. Tamás olvasónk…..
IceHockeyFanatic 2010.01.08 23:49:14
@ilyéslaci: 250 lej körül van egy idei mez
A fejekben van a gond, nincsenek olyan arcok a csapatban, mint tavaly Zlocha vagy Rufus, mondja Hetler Ádám, az UTE védője a Dab.Docler elleni keddi mérkőzés után. Pék György edző kritikusabban fogalmaz. Az általa felkészített csapatot a szezon során sokadszor minősítette negatív…..
Egy fontos és egy tét nélküli mérkőzést rendeznek a Mol Ligában. Az előbbi is csak az egyik csapat számára bír jelentőséggel. Az UTE hazai pályán fogadja a Dab.Doclert, és győzelme esetén matematikailag is biztosítja helyét a Mol Liga négyes döntőjében. Az OB I.…..
IceHockeyFanatic 2010.01.05 15:36:48
- Boldog újévet kívánok és Isten hozta ismét Csíkszeredában. Hogyan töltötte az ünnepeket? Köszönöm a jókívánságot, viszontkívánom Önöknek is. A Karácsonyt otthon töltöttem Svédországban a feleségemmel, és végre találkozhattam gyerekeimmel is, hisz mindháromnak már…..