Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Droid

54 bejegyzést írt és 417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik napjainkban a kormányzat megtalálta a válaszadás jollyjokerét, amiből minden szorult helyzetből kivághatja magát. Lássunk néhány példát!Akadékoskodás: A Fidesz ki sem látszik a korrupciós, mutyizós ügyekből, üzlettársak, focis haverok, rokonok, szobatársak…..
Droid 2014.12.12 01:05:32
@Jamal_Fraser: Valodi langelme! Szenzacios humora van!
A rasszizmus és az előítélet csúnya dolog! Tegnap előtt kollégáim becsekkoltak a hostelbe két svéd "ÁLLAMPOLGÁRT", valami miatt inkognitóban voltak és ocsmány román cigánynak öltöztek. Hiba volt. Mint utóbb kiderült, kemény narkósok voltak (egy házaspár... vagy legalábbis…..
Szakosztályunk történetében elérkeztünk a második labdarúgó világbajnoksághoz, amit szerény kis csoportunk egy tippjátékkal ünnepel. A korábbi felhívásra megérkeztek a tippek, amiket most közzéteszek, de előtte még egyszer a pontozásról. Aki eltalálja, hogy egy csapat…..
Lusta és Kiflee már nem voltak szomjasak, mikor Uránváros felé vették az irányt. A Hírlap presszó azonban most Zeitnung néven, romkocsmaként üzemelt, akárcsak az összes hajdani törzshely. A Jóker étteremnél szakadt el náluk a cérna. A hajdani ótvar piroskockás hely most a…..
Droid 2014.04.29 17:06:50
Ebben a posztban a híres-hírhedt orosz politikusról, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinról lesz szó, Droidnak szerenék vele egy kellemes orgazmust okozni. Putyint az ellenzék és a nyugati sajtó rendszeresen ekézi, bizonyos azonban körökben rendkívül népszerű. Ennek okait fogom…..
A minap jutott eszembe, hogy a korábbi posztokon felbuzdulva a nyáron én is elkezdtem kiírogatni a telefonomból a réges-régi sms-eket. Aztán júliusban a bűnös városban szexdrogot kevertek az italomba (talán meg is erőszakoltak, nem emlékszem), és a telefonomat is elvitték. Így a…..
Tisztelt Hölgyek, Urak!Három Cool-lista áll már mögöttem most, mikor büszkén prezentálom az immáron 4. gyűjtésemet. (2012, 2011, 2010)Munkásságomra az eredeti lista visszataszító volta ösztökélt, mely az évek alatt gusztustalanabbnál gusztustalanabb paraziták tár…..
Közelegnek az ünnepek, mikoris a Magyar Ember különösen nagy előszeretettel módosítja tudatát likvid segédeszközök igénybevételével. Köztudott, hogy este 6 előtt inni alkoholista szokás, mellyel -a Szakosztály nevében mondhatom- mélységesen egyet értek. Nem kezelhetjük…..
Mivel a korábbi (szintén zseniális), vörhenyesekről szóló posztomnál kisebb vita alakult ki a nők szerepéről a mindennapokban, a tisztelt közönség elé tárom következő publicisztikámat, melynek témája a gyengébbik nem. Szigorúan szájbarágó stílusban.Valóban vannak olyan…..
  Morfondíroztam, vajon kibírom-e karácsonyig töltött káposzta nélkül. Nem! Az otthoni klasszikus Édesanyám féle receptet sajna nem megvalósítható itt, ennek konyhai infrastrukturális okai vannak. Ámbátor a töltött káposzta is az az étel, amit minden családban (és…..
Droid 2013.11.22 17:10:34
Mint azt a legtöbben tudjátok, éppen egy hónapja lakom a vörös rongyokba öltözött bűnös Budapesten (mely monumentális koronázó és világvároshoz képest természetesen a többi régiós főváros, Bécset leszámítva, maximum egy ganéjos libafuttató). Ezalatt rohanó magányomban…..
Aligha van nagyobb rajongója nálam az izraeli celebvilág feltörekvő csillagának, Dániel Péternek. Mindennap megnézem tehát facebook profilját, így látom, hogyan aggódik a demokráciáért, látom, hogyan fotózza a tányérját, és azt is látom, ahogy néhanapján önmagát is…..
5 ÉVES A SZAKOSZTÁLY! Elképesztő kutatómunka után, egy szekunder forrásnak köszönhetően ma már szinte minden kétséget kizáróan ki lehet jelenteni, hogy a Szakosztály 2008. október 13-án, hétfőn alapult alakult meg. Nem hiába tanultunk 5-6 évig történelmet!! * Egy nagyon…..
Droid 2013.10.14 18:18:10
@Noked-Lee: Kulturalis program az biszem-baszom.
Idén is képviseltette magát a Szakosztály a Félsziget Fesztiválon, amely az eddigiekkel ellentétben nem Marosvásárhelyen, hanem Kolozsváron került megrendezésre. Azt hiszem a jelenlévő Droid, Noked-Lee és Jamal nevében is mondhatom, hogy ugyan sokkal festőibb volt a környezet az…..
Droid 2013.07.23 19:57:43
Most szolidabban készülünk az egyébként vad félszigetezésre, de azért itt egy terv a várható telefonhívásokról, Nokedleevel valószínűleg minden korábbi rekordot megdöntve fogunk részegen tahó módon felhívni mindenkit, szóval készüljetek és várjátok a csörgést! 1.…..
Droid 2013.07.15 22:27:29
@Kiflee: attol tartok az ittasság kérdése nálad előre megjósolható. 200ft-t nyerek ha az leszel... 190-es téten :D
A poszt apropója egy születésnap, Móricz Zsigmond ugyanis június 29-én született, 144 évvel ezelőtt. E neves napra időzítettem sokunk kedves könyvének, az Úri murinak bemutatását. Alig akad a magyar irodalomban ember, aki ilyen tökéletesen ábrázolta a magyar néplelket, azt a…..
Aztán elkezdett vizsgálni. Úgy az első 1 percben 3 mozdulat után kinyögte, hogy nekem bizony semmi bajom nincs, csak beképzelem. Nem hagytam, hogy lerázzon , ha már ennyit vártam egy beutalóért,így hamar vita alakult ki köztünk. Szép jó…..
Droid 2013.06.22 16:09:57
Vikingvélemény picsognak 2013.05.08 08:43:56
Most olvastam a Bergens Tidende nevezetű helyi újságot, ahol mily meglepő, a rasszizmus miatt picsognak. Arról szól a cikk, hogy egy nagyon néger afrikai származású spanyol beszélgetett a téren a cikk szerzőjével, aki valamivel kevésbé néger, colombiai származású és 2 hónapos…..
Droid 2013.05.08 15:35:45
R 'n' R Szakosztály Az álommunka! 2013.04.28 23:05:08
Az Osztrák-Magyar Monarchia (Österreichisch-Ungarische Monarchie) felvételt ír ki birtokos nemes munkakörben. A jelentkezőktől a következőket várjuk el:- az alkohol (különösen a bor és a pálinka) szeretete- magyar nóták alapos ismerete- párttagság a Függetlenségi és…..
A képlet innentől kezdve egyszerű. Tehettük volna kényelmesebbé is a továbbjutást, ehhez azonban más szöv. kapitányra lett volna szükségünk. Mert egervári egy gyökér. Mészáros Norberten meg elment 4 pontunk. (szerintem kettős állampolgárságot kellett volna adni Pepének, és…..
Modorosblog Nem vágysz vissza? 2012.01.02 06:00:00
-Mióta is vagy újra itthon? De kemény, mintha csak most lett volna... és nem vágysz vissza néha, legalább egy kicsit is? Azért nagyon bátor vagy hallod, hogy a biztos állás meg egzisztencia után ide haza mertél jönni a bizonytalanságba, pedig már akkor is figyelmeztettünk... látod,…..
Droid 2013.01.08 07:23:59
Kedves lányok! Valószínűleg már mindenki összefosta az összefosnivalóját, hogy 2012-ben nem lesz Kúl Lista, de a köcsög alter-hippi-füves-libsi-hipster-hulladék csürhét idén is illendő lenne kompenzálni egy listával. Nem is szaporítom a szót, következik 24 név, akik…..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
Droid 2013.01.05 08:46:48
R 'n' R Szakosztály Újév 2012.12.31 12:31:26
Kedves Szakosztálytársak és Olvasók!Kivételesen itt a blogon kívánok mindenkinek szeretetben és munkában gazdag új esztendőt, a szokásos fehér feltámadás és az ezeréves magyar határok visszatérésének örök reményével! JF..
Droid 2013.01.01 17:27:13